سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

به نقل از Kenji :
خیلی حال کرده ها حتما :)) الان خودمو میذارم جاش اصلا ادمو نشیط میشه بد فرم :D

این فرهنگیان با خوارزمی و رجایی چه فرقی داره ؟
خوارزمی رو نمیدونم ولی رجایی دبیری داره و بورسیه آموزش پرورش نمیشی.... در ضمن از همون اولم استخدامی و سابقه کار برات میخوره...دوسال سختی هم داره که بهد تموم شدن درست تو یه منطقه محروم باید خدمت کنی(تنها بدیشه) .... من که خیلی دوس دارم
به نظرم واسه آینده شغلی یه خانوم متعادل خیلی خوبه....خیلی بیکاری داره. هم دستش تو جیب خودشه هم به زندگیش میرسه :)

• لایک
امتیازات: Kenji

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

وضعیت علوم سیاسی چطوره؟! :-"

از ریاضی بر نمیدارن مثل اینکه؟!سوتی دادم ینی؟! :-"

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از nemote95 :
با توجه به كنكوري ك دادم و روراست بودن با خودم تصميم گرفتم تو انتخاب رشته براي كامپيوتر اول گرايش نرم بعد سخت رو بزنم.با اينكه اصلا از سخت افزار خوشم نمياد اما (جهنم)3ترم معدل بالا ميارم گرايشم رو عوض مي كنم .....نظرتون چيه؟ با توجه به اين ك ممكنه شب بخوابم صبح بيدارشم قانون عوض شده باشه :D
ميخوام چهار سال آينده رو فقط كاري ك دوست دارم بكنم نه كاري ك بهم تكليف ميكنن(مث دبيرستان) ..... :-<
تو کارشناسی فرق آی تی و نرم و سخت سر جمع 20 واحده که اونم با ازین واحد جبرانیا میشه گرفتش! در واقع فرق خاصی ندارن. این که بگی به نرم افزار علاقه داری خود به خود به سخت افزار علاقه هم داری. این قانون تغییر رشته تو دانشگاه ها با هم متفاوته . راحت ترینش امیرکبیره . بقیه دانشگاه ها معلوم نیست بتونی . خیلی سخت میگیرن (دانشگاه های تهران منظورمه ) احسان گذاشته اینجا قوانینشو . انقدر پیچوندنش و فیلتر گذاشتن واسش تو شریف که عملا واسه کسی که رتبش خیلی خوب نیست غیر ممکنه.

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

بچه ها من مهندسی ها رو دوس ندارم....

هیچ رشته ای هم در نظرم نیست واسه انتخاب رشته...نفتم که دیگه دختر نمیگیره...اگه تربیت معلم قبول نشم (میشم!!!!) هیــــــــــــــــچ رشته دیگه دلخواهم نیس....

چه کنم؟کسی هست مثل من آیا؟

• لایک

nemote95

کاربر فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
كامپيوتر.نرم

به نقل از شواليه سبز :
تو کارشناسی فرق آی تی و نرم و سخت سر جمع 20 واحده که اونم با ازین واحد جبرانیا میشه گرفتش! در واقع فرق خاصی ندارن. این که بگی به نرم افزار علاقه داری خود به خود به سخت افزار علاقه هم داری. این قانون تغییر رشته تو دانشگاه ها با هم متفاوته . راحت ترینش امیرکبیره . بقیه دانشگاه ها معلوم نیست بتونی . خیلی سخت میگیرن (دانشگاه های تهران منظورمه ) احسان گذاشته اینجا قوانینشو . انقدر پیچوندنش و فـیلت‍‌‍ر گذاشتن واسش تو شریف که عملا واسه کسی که رتبش خیلی خوب نیست غیر ممکنه.
دقیقا منظورم امیرکبیر بود :Dدیدم از همه دانشگاها راحت تره ....منظورم این بود که برای امیرکبیر سخت و نرم رو بزنم هردو رو ،برای بقیه رو که یه کاریش می کنم...خوبه به نظرتون؟
در مورد علاقه به سخت افزار.....من تصور دیگه ای از نرم افزار دارم ....

nemote95

کاربر فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
كامپيوتر.نرم

اگه اشتباه نکنم سازمان سنجش گفته که یه نرم افزار منتشر می کنه که میگه با رتبه ای ک گرفتین پارسالیا چی قبول شدن(شبیه کانون)...این نرم افزار رو رو سایت می ذارن یا باید پول بدیم؟ :Dاون کتابشو می دونم باید بخریم این نرم افزار چی؟

• لایک

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از nemote95 :
اگه اشتباه نکنم سازمان سنجش گفته که یه نرم افزار منتشر می کنه که میگه با رتبه ای ک گرفتین پارسالیا چی قبول شدن(شبیه کانون)...این نرم افزار رو رو سایت می ذارن یا باید پول بدیم؟ :Dاون کتابشو می دونم باید بخریم این نرم افزار چی؟

رو سایت میذارن 10 اینا تقدیم می کنی میری توش ;;) :>

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

به نقل از nemote95 :

اره اینم پولیه...خیـــــلیم مزخرفه :-&

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-&lt;
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sandra :
اره اینم پولیه...خیـــــلیم مزخرفه :-&

بد نبودا؟ :-" خوب اطلاغات فبولی همه موسسه ها فک کنم ناقص باشه اما این دیگه همه رو داره ;;)

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

به نقل از صــــدف :
بد نبودا؟ :-" خوب اطلاغات فبولی همه موسسه ها فک کنم ناقص باشه اما این دیگه همه رو داره ;;)
معملا بچه ها یا کانونین یا گزینه دو..با همون دو سایت هم میشه ب جایی رسید!
سال حماسه اقتصادیه ها :-" :))

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

به نقل از ▓کاساندان▓ :

هیچ رشته ای هم در نظرم نیست واسه انتخاب رشته...نفتم که دیگه دختر نمیگیره...اگه تربیت معلم قبول نشم (میشم!!!!) هیــــــــــــــــچ رشته دیگه دلخواهم نیس....

روانشناسی و مدیریت هم خوبه
کی گفته نفت دختر نمگیره؟؟ ^-^

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

به نقل از ▓کاساندان▓ :

علوم پایه دوست داری؟!

یه دوست

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
مدال المپیاد
من والمپیاد...؟!؟!؟!؟
دانشگاه
هرجا راهم بدن!!
رشته دانشگاه
پزشکیم آرزوست...

به نقل از ▓کاساندان▓ :

درس خوندنو آیا اصلا دوست داری؟!!؟!؟ :-" :-" :-? :-? :-w :-w :-/ :D

hamykhafan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اصلا حرفشم نزن حالم بهم می خوره
دانشگاه
؟؟؟!!!!
رشته دانشگاه
نرم افزار

من حتما میخوام نرم افزار بزنم. چون هم قبلا کار کردم هم خیلی علاقه دارم! x: جو امیرکبیر و علم و صنعت چه جوریه؟؟ :-? دوست دارم بیشتر دانشگاهی برم که جو تحقیقاتی داشته باشه و مثه دبیرستان مزخرف و حال به هم زن نباشه! ~X( یعنی ارزشش رو داره که مثلا آی تی یا سخت افزار امیرکبیر بزنم به امید اینکه بعد تغییر رشته بدم بیام نرم افزار تا صنعتی اصفهان نرم؟؟ چون این صنعتی اصفهان ما از دبیرستان هم خیلی بدتره! دختر داییم اونجاس میگه همش کوییز میگیرن از دانشجو ها !!! من سال کنکور هم انقد که از این امتحان گرفتن امتحان ندادم!!!

saeide

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج (گویا 3)
شهر
کرج
دانشگاه
تهران-شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش

به نقل از hamed soleimani :
من حتما میخوام نرم افزار بزنم. چون هم قبلا کار کردم هم خیلی علاقه دارم! x: جو امیرکبیر و علم و صنعت چه جوریه؟؟ :-? دوست دارم بیشتر دانشگاهی برم که جو تحقیقاتی داشته باشه و مثه دبیرستان مزخرف و حال به هم زن نباشه! ~X( یعنی ارزشش رو داره که مثلا آی تی یا سخت افزار امیرکبیر بزنم به امید اینکه بعد تغییر رشته بدم بیام نرم افزار تا صنعتی اصفهان نرم؟؟ چون این صنعتی اصفهان ما از دبیرستان هم خیلی بدتره! دختر داییم اونجاس میگه همش کوییز میگیرن از دانشجو ها !!! من سال کنکور هم انقد که از این امتحان گرفتن امتحان ندادم!!!
ببین!کوییز گرفتن بستگی به استاد داره!جو رو معمولا از رو این چیزا تعریف نمیکنن.
به تاپیک رشته نرم افزار مراجعه کن حتما!اونجا بچه های نرم افزار بهت میگن چه خبره کلا!

hamykhafan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
اصلا حرفشم نزن حالم بهم می خوره
دانشگاه
؟؟؟!!!!
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از سَعیده :
ببین!کوییز گرفتن بستگی به استاد داره!جو رو معمولا از رو این چیزا تعریف نمیکنن.
به تاپیک رشته نرم افزار مراجعه کن حتما!اونجا بچه های نرم افزار بهت میگن چه خبره کلا!
وقتی اکثر استادای یه دانشگاه اینجوری باشن ینی جوش هم همینجوریه!!! عجب جمله ای شد!!! :D

nemote95

کاربر فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
كامپيوتر.نرم

به نقل از H@MED :
خواهرم امیرکبیر بود دایم پروژه داشت poor hr :D...پسرخالمم علم و صنعت بود.الان هلندi به پول ما 1 ملیون در میاره....اینکه امتحان بگیرن به سبک استاد ربط داره نه به یونی....
در کل بسپار به خودش هر چی صلاحه

newthink

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
فیــزیــک

به نقل از ▓کاساندان▓ :

برای نفت دختر هم میگیرن

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از ▓کاساندان▓ :

رشته های علوم پایه هستند مثل علوم کامپیوتر یا آمار یا فیزیک شیمی .... رشته های مدیریت هم هست مثل مدیریت صنعتی یا مدیریت بازرگانی. معماری میتونی انتخاب کنی. رشته اقتصاد. تربیت بدنی. کلی رشته وجود داره! ولی اینکه میگی مهندسی دوست نداری یعنی اصلا نمیدونی مهندسیا چیا هستن. اینم که میگی تربیت معلم به نظرم جدا اشتباه میکنی! خیلی حیفه سمپادی جماعت بره تربیت معلم. راه های دیگه ای هم واسه معلم شدن وجود داره!

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از ▓کاساندان▓ :

میگم برو خونه ی بخت ;))

ولی جدی ادم نمیشه به هیچ فیلدی علاقه نداشته باشه , بالاخره هنر یا محاسبات یا مدیریت یا روانشناسی ادم به یکیش علاقه داره , نداره

بنظرت ؟؟؟ اخه اگه نداشتی که نمیتونسی 4 سال حداقل تو سمپاد درس بخونی ;;)

من میگم لااقل برو اینجا :

http://www.iranzehn.com/Pages/Tests/MBTI/Test.aspx

تستشو با فراغ بال بده و درست جواب بده :rolleyes:, بعد میگه یه دوروبر علایقتو در ضمن اگه مدلشو اینجا بذاری من میتونم از سایتای خارجی یا

همین سایت که تو بانگمه واست اطلاعات بیشتر بذارم :D

بالا