- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
کامپیوتر هم آره نداره.یه چیزی داره به اسم بهینه سازی که بچه هایی که کامپیوتر دوست دارن، اون رو انتخاب میکنن ولی خب کلی درس اضافه تر و اینها داره از کامپیوتر!
یه جو بد خشکی داره که حتی اصفهانیهارو هم فراری داده...
بعد من با چندتا دخترهای تهرانی صبحت کردم که صنعتی اصفهان خوندن،خیلی خیلی خیلی ناراضی بودن.
اصفهان یه مقداری به هرحال شهر مذهبی و سنتی تری هست نسبت به تهران بعد این بندگان خدا با این جو کنار نیومده بودن. با جو وحشتناک صنعتی هم کنار نیومده بودن.
بعد از اینها گذشته مسئله خوابگاه.خوابهای خوبی داره ها! ولی خوابگاه هاش تو خود دانشگاهه.دانشگاه هم که خیلی دور از شهره. بعد دیگه به شدت افسرده شده بودن (این مسئله دختر و پسر هم نداشت).4سال دور از شهر بودن و تو یه محیط ناراحت کننده زندگی کردن، واقعا کار سختیه.
البته به طور رسمی عمران هم نیست تو گرایشهاش.ولی بچه ها چون تا حالا هر سال درخواستشون زیاد بوده برای عمران، اجازه شو بهشون دادن.به نقل از پگاه :( تو انجمن پشتیبانی من دسترسی ندارم واسه همین اینجا میگم)
در مورد علوم مهندسی من دیدم مهسا پست داده بود که:
"درمورد علوم مهندسی پرسیده بودن.
علوم مهندسی قرار بوده فقط رتبه های زیر 500 رو بگیره ولی خب نشده اونجوری دیگه!
الان یه رشته پادرهواییه تو دانشگاه تهران. اینجوریه که چند تا شاخه و گرایش داره و بر اساس علاقه و معدل انتخاب میکنن بعد از 2 ترم. بعد اون گرایشها هرکدوم یکی از مهندسیهان.مثل مهندسی برق.بعد درسهاشونو میتونن برن تو دانشکده برق بردارن برای مثال.
ولی سر مدرک دادن و اینها خیلی آزار و اذیت داره چون دانشکده های دیگه که این بچه ها میرن توش درس میگذرونن به رسمیت نمیشناسنشون.
آخرش مدرک طرف میشه علوم مهندسی گرایش برق ولی برای ادامه دیگه میتونه بره مهندسی برق.
از نظر اپلای هم نمیدونم چه جوریه . ولی دوستم که الان میره سال چهارم علوم مهندسی و از بچه های قوی هم هست که درسهاشو با ما میگذرونه (کامپیوتر)، خیلی ناراضی بود و گفت به هیچ کس توصیه نمیکنه بیاد این رشته."
منم پارسال تحقیق کردم درباره اش تقریبا همینا که مهسا گفت رو بم گفتن. با یکی از کسایی که علوم مهندسی میخوند هم تلفنی حرف زدم. اونم میگفت که مثلا یه سری بچه هاشون میخوان برن گرایش عمران و انتخابش کردن در صورتیکه اون واحد ها هنوز قطعی نشده که اصلن براشون ارائه میشه یا نه
و اینکه تعیین گرایشت همونطور که مهسا گفت به معدل و اینا بستگی داره. یعنی یه نفر که برق میخواد و نمیاره الان با خودش بگه میرم علوم مهندسی که بعد برم برق به نظر من فمر اشتباهیه چون یهو هم دیدی معدلت به هر دلیلی کم شد و یه گرایش به کل متفاوت مجبور شدی بری
توی گرایشاش هم پارسال به من گفتن کامپیوتر نیست ( امسال رو نمیدونم ) برق و مکانیک و عمران رو تا جایی که یادمه هست.
کامپیوتر هم آره نداره.یه چیزی داره به اسم بهینه سازی که بچه هایی که کامپیوتر دوست دارن، اون رو انتخاب میکنن ولی خب کلی درس اضافه تر و اینها داره از کامپیوتر!
آقا من یه چیز دوستانه بهت میگم! شما که تهرانی هستی برق صنعتی اصفهان نزن.به نقل از zeinabt :اجازه هست ما کوچولو های جمع هم یه سوال بپرسیم ؟؟؟؟(چقدر خاضع وخاشع)
برق برای دانشگاه هایی مث صنعتی اصفهان وشیراز رو تو قلم چی وگزینه دو رو زده اما میخواستم بدونم حداکثر رتبه داغونی که میشه برق فردوسی مشهد قبول شد چند هست ؟ممنون
- البته منطقه یک بعد هم اون اصفهان وشیراز هم بگید ممنون میشم اخه بومی بودند اونایی که زده شرمنده
یه جو بد خشکی داره که حتی اصفهانیهارو هم فراری داده...
بعد من با چندتا دخترهای تهرانی صبحت کردم که صنعتی اصفهان خوندن،خیلی خیلی خیلی ناراضی بودن.
اصفهان یه مقداری به هرحال شهر مذهبی و سنتی تری هست نسبت به تهران بعد این بندگان خدا با این جو کنار نیومده بودن. با جو وحشتناک صنعتی هم کنار نیومده بودن.
بعد از اینها گذشته مسئله خوابگاه.خوابهای خوبی داره ها! ولی خوابگاه هاش تو خود دانشگاهه.دانشگاه هم که خیلی دور از شهره. بعد دیگه به شدت افسرده شده بودن (این مسئله دختر و پسر هم نداشت).4سال دور از شهر بودن و تو یه محیط ناراحت کننده زندگی کردن، واقعا کار سختیه.