_.khakestari
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 4d
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- شهيد بهشتي
- رشته دانشگاه
- بيوتك
پاسخ : انتخاب رشتهی دانشگاهی
.
.
به نقل از صـــدف :اگه پشیمون شیم و بگیم انتخاب پایینیامون بهتر بودن بعد اونا رو هم قبول میشدیم میذارن ابراز پشیمانی! کنیم و بریم اون پایینی ها؟
نه نمیشه ...ولی بعد از یه ترم میشه مهمان مبنا شد اون دانشگاه.به نقل از صـــدف :اگه پشیمون شیم و بگیم انتخاب پایینیامون بهتر بودن بعد اونا رو هم قبول میشدیم میذارن ابراز پشیمانی! کنیم و بریم اون پایینی ها؟
راجع به رشته ها تو گذشته ی همین تاپیک و http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,101223.0.html و http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,96852.0.html بحث شده، ولی نمیتونم آیتی تبریز و ع.کامپیوتر بهشتی رو برای شما مقایسه کنم. امیدوارم همین لینکا کمک کنهبه نقل از Agent 47 :کسی راجع به علوم کامپیوتر اطلاعات داره؟ راجع به IT چطور؟
کسی راجع به دانشگاه شهید بهشتی شناخت داره؟
الان اینا برا اینه که من موندم بین علوم کامپیوتر شهید بهشتی و IT تبریز کدوم رو انتخاب کنم؟
بعضیا میگن این که صرفا دانشگاه تهران باشه ( اون 4-5 تا دانشگاه خوب) خودش یه مزیت خوبیه برا درس خوندن.
شک نکن علوم کامپیوتر بهشتی. آقاجان خیلیا با همین علوم کامپیوتر پذیرش گرفتن. خیلیا با همین علوم کامپیوتر کاری رو میکنن که نرم افزاریا انجام میدن. خیلیا با همین علوم کامپیوتر ارشد رو رفتن رشته های دیگه مثل نرم افزار. اصلا سخت نیست به خدا. آی تی خوندن فقط تو تهران میارزه.به نقل از Agent 47 :کسی راجع به علوم کامپیوتر اطلاعات داره؟ راجع به IT چطور؟
کسی راجع به دانشگاه شهید بهشتی شناخت داره؟
الان اینا برا اینه که من موندم بین علوم کامپیوتر شهید بهشتی و IT تبریز کدوم رو انتخاب کنم؟
بعضیا میگن این که صرفا دانشگاه تهران باشه ( اون 4-5 تا دانشگاه خوب) خودش یه مزیت خوبیه برا درس خوندن.
به نقل از imank92 :سلام :)
من که آخر به این نتیجه رسیدم ::
اگه نرم و سخت تا دانشگاه شهید بهشتی قبول نشدم(که طبیعتا نمیشم مگر به خاطر اینکه امسال یه 5 تایی زیاد کردن ظرفیت بهشتی رو ) اول می زنم علوم کامپیوتر تهران بعد نرم خواجه بعد علوم کامپیوتر امیرکبیر بعد سخت خواجه :)
صنعتی قم که فقط پسر میگیرهبه نقل از zrp :برق صنعتی قم چجوری؟؟
بین برق سمنان با صنعتی قم با خود قم کدوم بهتره؟
از هوا فضا نمیتونی ارشد مکانیک بخونی چون درساشون خیلی با هم فرق دارهبه نقل از آرش هاشمی :آقا یه سوال مهم
من میخام برم مکانیک اونم جامدات...و امیرکبیر که مثلا قطب جامداته
خوب ممکنه با رتبم (370 منطقه 2) اصلا نیارم مکانیک عمومی
بعد بنظرتون بزنم ساخت و تولید یا نه؟یا اینکه بزنم هوافضا امیر کبیر بعد ارشد خیلی راحت گرایشا جامدات بردارم؟
مکانیک خیلی جالب ولی سخته هتل عمران هم که معروفهبه نقل از احسان94 :آغا من بین مکانیک و عمران موندم کدومو اولویت بدم
آغا راهنمایی کنید
ارتباط با صنعت...جوش(البته شاید بشه گفت به فرد هم بستگی داره!!)...وقم 3 ساله برق اورده!به نقل از zrp :از چه نظر افتضاحه؟
کانون که کامل نیست!درنتیجه کلا ممکنه کسی بوده باشه که بارتبه ی بدتر اونجا قبول شده باشه ممکنه هم اخرین فرد قبولی که زده باسهمیه بوده وبدون سهمیه باید رتبه ات خیلی بهترباشه..پس مقایسه دقیق نمیشه کرد !فقط میتونی حدود رو بفهمیبه نقل از سینا.73 :یه سوال:
یه بابایی یه رتبه ای تو کنکور آورده و یه رشته خاص تو یه دانشگاه خاص مد نظر داره،حالا با توجه به رتبه آخرین فرد قبولی که تو قلم چی زده،میبینه رتبه اون فرد از رتبه این بابا 200 تا کمتره،ولی مسئله اینجاست که گزینش این رشته که پارسال کشوری بوده امسال ناحیه ای شده و اونم تو همون ناحیه قرار داره،حالا می خواستم بدونم آیا شانس قبولی اون بالا میره؟چقدر؟ممکنه اون رشته رو تو اون دانشگاه قبول بشه؟؟؟