• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Nimamazroob

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
دانشگاه
Karlsruhe Institut für Technologie
رشته دانشگاه
Geodäsie und Geoinformatik
× مهمترین اصل واسه انتخاب رشته دانشگاهی ، رشته ی مورد علاقه است. می خوایم اینجا درباره ی رشته های مختلف بجث کنیم ، سعی می کنیم دانشجوهای رشته های مختلف رو بیاریم اینجا... شما درباره ی هر رشته ای می خواین بپرسید

پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

من خودم مهندسی نفت و برق و مکانیک دوس دارم.اما مهم اینه که چه رتبه ای بخواد ومهم تر بازار کارش به درد دخترا بخوره.

من مهندسی نرم افزار کامپیوتر و همچنین مهندسی الکترونیک دوست دارم،اما در مورد اولی نمیدونم تا کجا میشه توش پیش رفت و برای دومی نمیدونم که یک زن چقدر میتونه توش دووم بیاره!(بدون توجه به بازار کار!فقط خود درسش و پیشرفت درسی و عملی و آزمایشگاهی و نوآوری و..)

مهسا اول بگو برق چندتا گرایش داره.

فاطیما × برق بیشتر از بقیه برای دخترا جای کار و انعطاف داره ، رتبه هاشم که معمولا بالاست ، اما فکر کنم با 2-3 هزار بتونید برق علم و صنعت واحد اراک یا سمنان یا شاهرودو بیارید
فاطمه زهرا قرائی منش × نرم افزار نامحدودا جای کار داره ، یعنی هرچقدر بخوای میتونی پیش بری داخلش
مهسا.ش× از اسمشم معلومه ، یعنی کنترل رفتار سیستم های مختلف با توجه به ورودی های داده شده . توش مساله ی کنترل اتوماتیک تغییر رفتار سیستم برای نزدیک کردن پاسخ هاش به مقادیر مطلوب، کار داره. مثل کنترل دمای یک کوره، کنترل دور الکتروموتور، کنترل موشک، کنترل هواپیما و سفینه، کنترل ارتفاع آب و کنترل جریان و ولتاژ یک سیستم و .... تو این رشته با روش های کنترل یک سیستم سر و کار داریم؛ نه با خود سیستم. رشته ای هم هست که پایه ی ریاضی و دانش کامپیوتری قوی می خواد ... مدارشناسی و فیزیک هم باید دوست داشته باشید چون توش کم نیست

دانش کامپیتری یعنی نرم افزار یا سخت افزار یا هردوش؟

من خيلي به فيزيك و گرايش پلاسما علاقه دارم ولي حيف با موقعيت سياسي ايران اصلا جاي پيشرفت توي اين رشته نيست

فاطیما × هردوتاش! نرم افزارها / برنامه نویسی / مدار و زیرشاخه های سخت افزاری
مهسا.ش × هر رشته ای بازار کار داره! مهم انگیزه ، علاقه و پیشرفت توی اون کاره ، این در حالیه که برق حالاحالاها جا واسه کار داره. نه ؟
امیر × این چه حرفیه؟ الان دانشگاه های تبریز، شهید بهشتی ، تربیت معلم آذربایجان و سهند تبریز رشته ی پلاسما رو دارن

Back
بالا