• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

احتمال خیلی زیاد مهندسی صنایع... چون اینجانب کلا حال و حوصله ی رشته های پایه رو که ندارم. خسته کننده ان، از بین باقی رشته های مهندسی هم، این رشته ی صنایع یک شلم شولبایی از همه چیز هست و مهم تر از همه اینکه توش مقداری مدیریت هم داره و من هم خوشم میاد تو سر این و اون بزنم. لذا ما مهندسی صنایع دوست می داریم، دوستان میگن خیلی هم سخت نیست... واقعا یک پسرک جوان چه چیزی می خواد که این رشته نداشته باشه؟

هوافضا.چون به نجوم علاقه دارم،البته میدونم هیچ ربطی به هم ندارن!! ;D

نرم افزار کامپیوتر
بیشترین چیزی که تو زندگی بش علاقه دارم برنامه نویسیه

دارو...دندون...پزشکی (شما بگید آخه رشته های دیگه جز این 3 تا توی تجربی واسه آدمی که خیلی زحمت کشیده می ارزه؟؟)

آره چرانمي ارزه!مهم علاقته!رشته هاي پايه اي وتحقيقاتي هم هستن!ک حتي سخت ترازپزشکي!
هرچندانتخاب خودمم پزشکيه!
اماچون دوستش دارم!هيجان آوره براي من!

خیلی دوس دارم برنامه نویسی بخونم. اگه نشد یه چیزی که با کامیوتر سر و کار داشته باشه....
من عاشق کامپیوترم.... :x

مکانیک :x

من کلا به همه ی مهندسی ها علاقه دارم مثلا عمران ، مکانیک ، نفت ، معماری و... >:D<
ولی انتخاب رشته م و اینکه چه مهندسی رو انتخاب کنم به اون دوره بستگی داره شاید دیدی ساخت و ساز خوابید و ما هم که رفتیم عمران مگس بپرونیم مگه اینکه برم شهر دیگه که اونجوری باز ارامش نداری

منم همه مهندسیا رو دوس دارم ولی به ترتیب این 3تارو بیشتر:مکانیک.آی تی.صنایع

نرم افزار! :x
البته شاید بخوام 4fun بعده ها(بعد از اینکه فوق گرفتم) روانشناسی یا جامعه شناسی برم.

Back
بالا