یه سری دید ها هستند که به مرور زمان با توجه به تجربه و شنیده های آدم شکل می گیره
اگه اینطوره باید قبول کنید یه بخشیش تقصیر خوده دختراست
دلیلش هم چیزهایی هست که دیدیم و شنیده هایی که با دیده هامون مطابقت داره
مثلا تو دانشگاه شاهد این هستیم که یه سری از دخترا هیچ هدفی واسه کار تو آینده نیستند و اومدن مدرک بگیرند
یا مثلا وقتی 2درس واسه یه گروه ارائه می شه با 2 استاد با شرایط زیر
1)استاد خوب درس می ده اما به شدت سخت امتحان می گیره و پاس شدنش آسون نیست
2)استاد درست درس نمی ده اما نمره خوب میده
چیزی که من تو دانشگاه شاهدش بودم این بود که کلاس استاد (1) فقط 3-4 دختر داخلش بود و کلاس استاد (2) 18-20 تا دختر
یا مثلا دختره می ره یه رشته ای انتخاب می کنه که محیط کاریش خیلی سخته زور مردونه می خواد و از لحاظ جسمی واسه خانوم ها که ظریفند خب خیلی سخته و براشون مناسب نیست احتمال اینکه در آینده بره مرتبط با رشته اش کار کنه مثل این می مونه که 6 قلو بچه به دنیا بیاره نمی گم از این مورد ها نداریم اما قبول کنید کمه
یا موردهایی که دیدیم دختره بعد از ازدواجش اصلا ترک تحصیل کرده ، خدایی کدوم پسر بد از ازدواجش ترک تحصیل می کنه؟
وقتی می بینیم طرف هیچ برنامه ریزی شغلی نداره این نتیجه گیری که مدرک گرفتن دانشگاهش فقط برای بالا بردن کلاس اجتماعیش هست خیلی دور از ذهن نیست
البته دخترایی هم هستند که تو همین دانشگاه ها خیلی خوب درس می خونند ، فعالند و وارد بازار کار می شند از پسرا هم چیزی کم ندارند اما تعدادشون کمتره خب(تو پسر ها هم کسایی که هدف از تحصیل ندارند هست اما نسبتشون کمتره تازه همون ها هم دنبال کسب درآمد هستند)
یه لطفی هم کنید که دانشگاه های مطرح کشور رو فقط نگاه نکنید بحث کلی جامعه و کل دانشگاه های کشوره
این صحبت ها هم که می شه بیشتر خطاب به اونایی هست که بی هدف تحصیل می کنند نه همه ، پس اگه کسی حکم کلی صادر کنه واضحه اشتباه می کنه دیگه

حالا هرچی دخترا بیشتر فعال بشند این دید ها هم کمتر می شه در واقع دسته خود دختراست که این دید ها رو از بین ببرند و نشون بدن که اونا فرقی با پسرا ندارند و پیش بینی می کنم در آینده دخترا به همون اندازه که الان رقیب پسرا تو کنکور هستند تو بازار کار هم رقیب می شند