کتاب خیلی سبز کاهه رو ندیدم. ولی مبتکران دو تا مجموعه داره : یکی مرشد و اون یکی رشادت . مرشد فقط تسته ولی یه کتاب پاسخ تشریحی جدا داره که نکات خوبی هم داره. ولی رشادت ، آموزش و آزمونه توی یه جلد فقط درسنامه و سوال های تستی و تشریحی هستش و توی اون یکی جلد پاسخ تشریحی و کامل سوالات هستند. ولی اگه نظر من رو بخواین من مرشد رو بهتر میدونم.به نقل از نیوتن :سلام بچه های سال نهمی!!
تاپیک سال هشتم نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
ی سوال داشتم .
برادرم می خواد برای سال هشتم یک کتاب کمک آموزشی ریاضی . بگیره . کسی کتاب خوب برای سال هشتم سراغ داره . چیه؟
.خودش بین دو تا کتاب مونده .
کاهه(خ سبز) + مبتکران(گروه مرشد)
ب نظر شما کدومشون خوبه؟
سلامبه نقل از نیوتن :سلام بچه های سال نهمی!!
تاپیک سال هشتم نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
ی سوال داشتم .
برادرم می خواد برای سال هشتم یک کتاب کمک آموزشی ریاضی . بگیره . کسی کتاب خوب برای سال هشتم سراغ داره . چیه؟
.خودش بین دو تا کتاب مونده .
کاهه(خ سبز) + مبتکران(گروه مرشد)
ب نظر شما کدومشون خوبه؟
آره پیش نویسشون اومدهبه نقل از alireza.p :بچهها بیاین یک حرکنی بزنیم کنابای سال دهم اومده
من خودم اغلب برای فک و فامیل سوالاتش رو حل میکردم خیلی سخت یودند.ولی الان تا جایی که من نگاه کردم ریاضیاتشون فصل اولش یه خورده با فصل صفر دیفرانسیل ترکیب شده اون اعداد گنگ وگویا و...بعدش تصاعده وتصاعدش هیچ تغییری نکرده.فیزیک هم فصل اولش بیشتر درباره یکاست و خطای اندازه گیری فصل دومش یه سرس اصطلاحات جدید اومده ولی مساله هاش همون لوله ای U شکل ایناست یعنی فصل 5 خودمون.راستش یه سری مساله اضافه کردن که قبلا تو کتاب نبود ولی سوال کنکور بودن.که اینیش هم خوبه هم بد.چون قبلا اونا تو کتاب نبود ازش سوال میدادن الان که هست دیگه خدا به خیر کنه.بعدشم من فکر کردم یه سری مباحث تغییر نا پذیرند به عنوان مثال بچه ها اگه بخوان این تابستون روی استدلال هندسه یا تصاعد وسهمی و تعیین علامت کار کنن کلی میفتن جلو.چون اساس این مباحث تغییر نا پذیره.به نقل از sadlove :ینی مطالب تغییر نکرده !؟
کتابهای سالهای پایین ترشون ک سطحشون بالاتر از کتابهای ما بود![]()
راستش من وقتی این کتاب رو دیدم این نظر رو دادم.وگرنه جرات دادن همچین نظری رو نداشتم.به نقل از sadlove :روش حل مسائلم یکسانه تو کتاب وزارتیشون !؟ چون فرق داشت بعضی روش حل کردنشون هم .
اخه مثلن زمینشون کلی از زمین پیش دانشگاهی هشتم خونده بودن . یا احتمالو مفصل خوندن اینا . حتی روش حل کردنشون متفاوت بود من روش خودمونو برا خواهرم میگفتم متوجه نمیشد گاهی .
درساشون مفهومی تره خب.. همین تصاعدشونو اگه کتابشونو دیده باشین نمیشد حل کرد مثل تست هوش بود باید تجزیه تحلیلشون زیاد باشه برای همین ممکنه سطح فیزیک ما براشون پایین باشه.. و روش هاشونم ک میخونن معلم تو طول سال چیز دیگه ای بهشون بگه بدتر گیجشون کنه..
این دهمه یعنی وارد متوسطه دوره دوم میشن یا به قول خودمون دبیرستانی شدن.این بچه ها داشتن درباره کتاب دهم صحبت میکردن منم گفتم یه راهنمایی بهشون کنم.حالا به نظر شما خوندن کتاب های خودمون نمیتونه راشون بندازه؟به نقل از sadlove :این کتاب چندمشونه ؟
این تصاعدی ک میگم مال هشتمشونه فک کنم.. یا شایدم هفتم.. یکی از این سالها الان کتابهاش دسترسم نیست اما مطمئنم همه سوالاش از رو فرمول حل نمیشد باید ارتباط پیدا میکردن چون خودم براشون حل کردم![]()
توی سایت سازمان چاپ وجود داره.البته پیش نویس.به نقل از sadlove :ریاضیش ک اسونهمیتونن
![]()
گند زدن با این کتابها ک.. چرا سطحو اوردن پایینصرفن ریاضی فیزیک خوبه اگه بخونن
فیزیک دوم الان کتاب مطرح بازار چیهما گاج سفید میزدیم همون خوبه برا ابجیم ؟
بعد میشه لینک بدین برا این کتابها :د پرینتشون کرد خوب میشه :د
شما ها تو تابستان چاره ای جز این کار ندارید.به نقل از YaSm!nA :نه فقط ریاضی فیزیک.
هر درسی ک دانش اموز حس میکنه نیاز ب تقویت بیشتری داره تابستون کار کنیم بنظرم .
ولی مشکل منم همون منبع تست و کاره
چه کتابی برداریم ؟
شما بزرگان :)
ک کتاب ما رو با خودتون مقایسه میکنید به نظرتون چ کتاب کمک اموزشی استفاده کنیم تابستونی ( همون نشر دوران شما)