• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پایه نهم

به نظرتون برای ورود به دبیرستان های تیزهوشان باید آزمون ورودی بگیرن یا نه؟؟

• حتما بگیرن

رای‌ها: 54 55.7%
  • به هیچ عنوان....چرا الکی به بچه ها استرس وارد میکنن؟

رای‌ها: 34 35.1%
  • بله ولی ظرفیت تغیری نکنه!!

رای‌ها: 9 9.3%

• رای‌دهندگان
    97
پاسخ : سمپادی های سال نهمی

روش حل مسائلم یکسانه تو کتاب وزارتیشون !؟ چون فرق داشت بعضی روش حل کردنشون هم .

اخه مثلن زمینشون کلی از زمین پیش دانشگاهی هشتم خونده بودن . یا احتمالو مفصل خوندن اینا . حتی روش حل کردنشون متفاوت بود من روش خودمونو برا خواهرم میگفتم متوجه نمیشد گاهی .

درساشون مفهومی تره خب.. همین تصاعدشونو اگه کتابشونو دیده باشین نمیشد حل کرد مثل تست هوش بود باید تجزیه تحلیلشون زیاد باشه برای همین ممکنه سطح فیزیک ما براشون پایین باشه.. و روش هاشونم ک میخونن معلم تو طول سال چیز دیگه ای بهشون بگه بدتر گیجشون کنه..

به نقل از sadlove :
روش حل مسائلم یکسانه تو کتاب وزارتیشون !؟ چون فرق داشت بعضی روش حل کردنشون هم .

اخه مثلن زمینشون کلی از زمین پیش دانشگاهی هشتم خونده بودن . یا احتمالو مفصل خوندن اینا . حتی روش حل کردنشون متفاوت بود من روش خودمونو برا خواهرم میگفتم متوجه نمیشد گاهی .

درساشون مفهومی تره خب.. همین تصاعدشونو اگه کتابشونو دیده باشین نمیشد حل کرد مثل تست هوش بود باید تجزیه تحلیلشون زیاد باشه برای همین ممکنه سطح فیزیک ما براشون پایین باشه.. و روش هاشونم ک میخونن معلم تو طول سال چیز دیگه ای بهشون بگه بدتر گیجشون کنه..
راستش من وقتی این کتاب رو دیدم این نظر رو دادم.وگرنه جرات دادن همچین نظری رو نداشتم.
این تصاعده.روش حل با مال خودمون چه فرقی کرده
11111111111.jpg

اینم تعیین علامتشون.اینا حتی معادله درجه دو هم بلد نیستن و توی فصل دو روش حل معادله درجه دو رو گفته!!
222222.jpg

222222.jpg

این کتاب چندمشونه ؟
این تصاعدی ک میگم مال هشتمشونه فک کنم.. یا شایدم هفتم.. یکی از این سالها الان کتابهاش دسترسم نیست اما مطمئنم همه سوالاش از رو فرمول حل نمیشد باید ارتباط پیدا میکردن چون خودم براشون حل کردم :-؟

به نقل از sadlove :
این کتاب چندمشونه ؟
این تصاعدی ک میگم مال هشتمشونه فک کنم.. یا شایدم هفتم.. یکی از این سالها الان کتابهاش دسترسم نیست اما مطمئنم همه سوالاش از رو فرمول حل نمیشد باید ارتباط پیدا میکردن چون خودم براشون حل کردم :-؟
این دهمه یعنی وارد متوسطه دوره دوم میشن یا به قول خودمون دبیرستانی شدن.این بچه ها داشتن درباره کتاب دهم صحبت میکردن منم گفتم یه راهنمایی بهشون کنم.حالا به نظر شما خوندن کتاب های خودمون نمیتونه راشون بندازه؟

ریاضیش ک اسونه :-؟ میتونن :-؟
گند زدن با این کتابها ک.. چرا سطحو اوردن پایین /:) صرفن ریاضی فیزیک خوبه اگه بخونن :-؟
فیزیک دوم الان کتاب مطرح بازار چیه :-؟ ما گاج سفید میزدیم همون خوبه برا ابجیم ؟ :-؟

بعد میشه لینک بدین برا این کتابها :د پرینتشون کرد خوب میشه :د

نه فقط ریاضی فیزیک.
هر درسی ک دانش اموز حس میکنه نیاز ب تقویت بیشتری داره تابستون کار کنیم بنظرم .
ولی مشکل منم همون منبع تست و کاره
چه کتابی برداریم ؟
شما بزرگان :)
ک کتاب ما رو با خودتون مقایسه میکنید به نظرتون چ کتاب کمک اموزشی استفاده کنیم تابستونی ( همون نشر دوران شما)

درسهای دیگه رو تو طول سال میشه خوند.. حفظین.. صرفن ریاضی فیزیکن ک نیاز ب تمرین دارن کمتر فراموش میشن..
همونجور ک کسی از دوم دبیرستان نمیاد مثلن دینی ایاتشو بخونه ! یا زیست کار کنه. خیلی کمن همچین کسایی.. دومو یا اول کسی بخواد چیزی بخونه ریاضی فیزیک میخوند .

حالا هر جور صلاح میدونین هر کی روش یادگیری خودشو داره ! خودش بهترین برنامه ریز برا خودشه .

راستش توی ساین سازمان چاپ پیش نویس رو گذاشتن.
به نقل از sadlove :
ریاضیش ک اسونه :-؟ میتونن :-؟
گند زدن با این کتابها ک.. چرا سطحو اوردن پایین /:) صرفن ریاضی فیزیک خوبه اگه بخونن :-؟
فیزیک دوم الان کتاب مطرح بازار چیه :-؟ ما گاج سفید میزدیم همون خوبه برا ابجیم ؟ :-؟

بعد میشه لینک بدین برا این کتابها :د پرینتشون کرد خوب میشه :د
توی سایت سازمان چاپ وجود داره.البته پیش نویس.
الان سیر تا پیاز بیشتر به درد بخوره اگه تونستین یه سیر تا پیاز براش بخرید خیلی خوبه.البته خودتون کتاب هارو دانلود کنید و از روی فهرست کتاب بهش بگید کجارو بخونه.

به نقل از YaSm!nA :
نه فقط ریاضی فیزیک.
هر درسی ک دانش اموز حس میکنه نیاز ب تقویت بیشتری داره تابستون کار کنیم بنظرم .
ولی مشکل منم همون منبع تست و کاره
چه کتابی برداریم ؟
شما بزرگان :)
ک کتاب ما رو با خودتون مقایسه میکنید به نظرتون چ کتاب کمک اموزشی استفاده کنیم تابستونی ( همون نشر دوران شما)
شما ها تو تابستان چاره ای جز این کار ندارید.
بهتون قول میدم اگه انتشارات کتاب جدید هم چاپ کردند از کتاب های دوران ما استفاده میکنند.به عنوان مثال گاج برای تعیین علامت 250 تا تست گفته.خب الان که دارن کتاب جدید مینویسن فکر نمیکنید که از همون تست ها هم استفاده میکنند.شاید هم تست های کنکور های گذشته رو هم به عنوان تالیفی بزنن.که دانش اموز نگه این مال سال های قبله وحل نکنه.

Back
بالا