کتاب خیلی سبز کاهه رو ندیدم. ولی مبتکران دو تا مجموعه داره : یکی مرشد و اون یکی رشادت . مرشد فقط تسته ولی یه کتاب پاسخ تشریحی جدا داره که نکات خوبی هم داره. ولی رشادت ، آموزش و آزمونه توی یه جلد فقط درسنامه و سوال های تستی و تشریحی هستش و توی اون یکی جلد پاسخ تشریحی و کامل سوالات هستند. ولی اگه نظر من رو بخواین من مرشد رو بهتر میدونم.به نقل از نیوتن :سلام بچه های سال نهمی!!
تاپیک سال هشتم نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
ی سوال داشتم .
برادرم می خواد برای سال هشتم یک کتاب کمک آموزشی ریاضی . بگیره . کسی کتاب خوب برای سال هشتم سراغ داره . چیه؟
.خودش بین دو تا کتاب مونده .
کاهه(خ سبز) + مبتکران(گروه مرشد)
ب نظر شما کدومشون خوبه؟

سلامبه نقل از نیوتن :سلام بچه های سال نهمی!!
تاپیک سال هشتم نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
ی سوال داشتم .
برادرم می خواد برای سال هشتم یک کتاب کمک آموزشی ریاضی . بگیره . کسی کتاب خوب برای سال هشتم سراغ داره . چیه؟
.خودش بین دو تا کتاب مونده .
کاهه(خ سبز) + مبتکران(گروه مرشد)
ب نظر شما کدومشون خوبه؟
آره پیش نویسشون اومدهبه نقل از alireza.p :بچهها بیاین یک حرکنی بزنیم کنابای سال دهم اومده

من خودم اغلب برای فک و فامیل سوالاتش رو حل میکردم خیلی سخت یودند.ولی الان تا جایی که من نگاه کردم ریاضیاتشون فصل اولش یه خورده با فصل صفر دیفرانسیل ترکیب شده اون اعداد گنگ وگویا و...بعدش تصاعده وتصاعدش هیچ تغییری نکرده.فیزیک هم فصل اولش بیشتر درباره یکاست و خطای اندازه گیری فصل دومش یه سرس اصطلاحات جدید اومده ولی مساله هاش همون لوله ای U شکل ایناست یعنی فصل 5 خودمون.راستش یه سری مساله اضافه کردن که قبلا تو کتاب نبود ولی سوال کنکور بودن.که اینیش هم خوبه هم بد.چون قبلا اونا تو کتاب نبود ازش سوال میدادن الان که هست دیگه خدا به خیر کنه.بعدشم من فکر کردم یه سری مباحث تغییر نا پذیرند به عنوان مثال بچه ها اگه بخوان این تابستون روی استدلال هندسه یا تصاعد وسهمی و تعیین علامت کار کنن کلی میفتن جلو.چون اساس این مباحث تغییر نا پذیره.به نقل از sadlove :ینی مطالب تغییر نکرده !؟
کتابهای سالهای پایین ترشون ک سطحشون بالاتر از کتابهای ما بود![]()