نمیدونم تو اخبار دیدی یا نه...ولی از روی صفحه کامپیوتر فیلم گرفته بودن که یه کارنامه رشته تجربی را نشون میداد.زیستش 94.7 بود .اکثرش بالای 90 و یکی دوتا هم بین 80 تا 90 داشت . احتمالا از رتبه یک بودهبه نقل از مراقبین محترم اجرای بند 2 :بجه ها کسی درصدای نفرات برتر رو داره؟ خواهشا اگه دارین بگین الان سکته میکنم
سارا همتی.به نقل از مراقبین محترم اجرای بند 2 :بجه ها کسی درصدای نفرات برتر رو داره؟ خواهشا اگه دارین بگین الان سکته میکنم
اون که جای خودشا داره... ولی الان رتبه ها مشخصه دیگه...من و دوتا دوستام اومدیم روی یه کاغذ اسم همه را نوشتیم و جدا جدا حدسی گفتیم بین چند تا چند میشه.باحال بود...البته نتیجه ها که بیاد باحال تر هم میشه...به نقل از Ali.N :از من به تو نصیحت حدس نزن....برو دعا کن سنگین تره....دوستان حدسا رو بزارین در کوزه آبشو بخورین....
مگه اینجا چیزی جز اسپم اصن وجود داره؟!به نقل از Niayesh.R :آخی دوستمون اصفهانی تایپ میکنه #اسپم
یا استقدوس ! من پ 100 هزار میشم اینجوری باشه فکر میکردم ریاضیش سخت بوده ..... موقع تحویل پاسخنامه باید به مراقبه میگفتم مراقب باش نریزه روت !به نقل از مـیـنـا :سارا همتی.
شیمی 73
زیست 80 وخرده
ریاضی فیزیک بالای 90
شوخی خوبی نبود سکته کردمبه نقل از مـیـنـا :رتبه ها اومد
دیگه این کلک ها قدیمی شدهبه نقل از مـیـنـا :رتبه ها اومد