Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : تا اعلام نتایج کنکور
شوخیه خنده داری کرده اگر اینطوری باشه
شوخیه خنده داری کرده اگر اینطوری باشه
نمیدونم تو اخبار دیدی یا نه...ولی از روی صفحه کامپیوتر فیلم گرفته بودن که یه کارنامه رشته تجربی را نشون میداد.زیستش 94.7 بود .اکثرش بالای 90 و یکی دوتا هم بین 80 تا 90 داشت . احتمالا از رتبه یک بودهبه نقل از مراقبین محترم اجرای بند 2 :بجه ها کسی درصدای نفرات برتر رو داره؟ خواهشا اگه دارین بگین الان سکته میکنم
سارا همتی.به نقل از مراقبین محترم اجرای بند 2 :بجه ها کسی درصدای نفرات برتر رو داره؟ خواهشا اگه دارین بگین الان سکته میکنم
اون که جای خودشا داره... ولی الان رتبه ها مشخصه دیگه...من و دوتا دوستام اومدیم روی یه کاغذ اسم همه را نوشتیم و جدا جدا حدسی گفتیم بین چند تا چند میشه.باحال بود...البته نتیجه ها که بیاد باحال تر هم میشه...به نقل از Ali.N :از من به تو نصیحت حدس نزن....برو دعا کن سنگین تره....دوستان حدسا رو بزارین در کوزه آبشو بخورین....
مگه اینجا چیزی جز اسپم اصن وجود داره؟!به نقل از Niayesh.R :آخی دوستمون اصفهانی تایپ میکنه #اسپم
یا استقدوس ! من پ 100 هزار میشم اینجوری باشه فکر میکردم ریاضیش سخت بوده ..... موقع تحویل پاسخنامه باید به مراقبه میگفتم مراقب باش نریزه روت !به نقل از مـیـنـا :سارا همتی.
شیمی 73
زیست 80 وخرده
ریاضی فیزیک بالای 90
شوخی خوبی نبود سکته کردمبه نقل از مـیـنـا :رتبه ها اومد
دیگه این کلک ها قدیمی شدهبه نقل از مـیـنـا :رتبه ها اومد