مثلن ی خلاقیت میتونه این باشه ک بگین رتبه من فلان شده یا مثلن خراب شدهبه نقل از @@sin :
بچه ها جوابا رو زدن
جوابا رو زدن
جوابا.....
الان اینطوری گفتی من ک استرس ندارم عذاب وجدان گرفتمبه نقل از پـــوریـــــا . ک :آقا ، عرضم به خدمتتون که به نظر شخص بنده ، استرس داشته باشین اصن ، الان استرس نداشته باشین ، کی داشته باشین پس ؟
اشکال نداره آقا ، خاطره میشه ، قطعا خاطره میشه ، حالا سال بعد نه ، دو سال بعد نه ، 10 سال بعد ، میگین به رفیقاتون که عجب خری بودیم ، مثل چی استرس داشتیم و مثن 3 ساعت داشتیم سعی میکردیم وارد صفحه بشیم و فلان و بهمان ( البته ، قطعا اگه 10 سال دیگه ، همچین چیزی رو تعریف کردین ، بدونین هنوزم خرین خب)
یکم استرس و هیجان هم لازمه تو زندگی ، اینقدر هی نگین استرس دارم ، چی کار کنم ، مردم ، نفس نمیکشم و فلان
اینو گفتم ، چون میدونم خودمونو بکشیم هم استرستون کم نمیشه ، فقط خواستم بگم بعدا یه خاطره باحال میشه براتون
اووووه ۱۰سال دیگهبه نقل از پـــوریـــــا . ک :آقا ، عرضم به خدمتتون که به نظر شخص بنده ، استرس داشته باشین اصن ، الان استرس نداشته باشین ، کی داشته باشین پس ؟
اشکال نداره آقا ، خاطره میشه ، قطعا خاطره میشه ، حالا سال بعد نه ، دو سال بعد نه ، 10 سال بعد ، میگین به رفیقاتون که عجب خری بودیم ، مثل چی استرس داشتیم و مثن 3 ساعت داشتیم سعی میکردیم وارد صفحه بشیم و فلان و بهمان ( البته ، قطعا اگه 10 سال دیگه ، همچین چیزی رو تعریف کردین ، بدونین هنوزم خرین خب)
یکم استرس و هیجان هم لازمه تو زندگی ، اینقدر هی نگین استرس دارم ، چی کار کنم ، مردم ، نفس نمیکشم و فلان
اینو گفتم ، چون میدونم خودمونو بکشیم هم استرستون کم نمیشه ، فقط خواستم بگم بعدا یه خاطره باحال میشه براتون
به نقل از drpardis :چهها بريد سايت سنجش رو ببينيد هنوز تاريخش دوشنبه 29 تيره در صورتي که الان سه شنبه 30 تيره شايد وقتي تاريخ درست بشه جوابا هم بياد
بابا سوت کورهبه نقل از کماژدون :جدید هستش با قبلی فرق داره
هر بی احترامی کنه حذف میشه
https://telegram.me/joinchat/065b55c1017dcab4380a8542737271d3
این نکته مهمیه رعایتش کنینبه نقل از Farz :بعدشم سعی کنین تنها رتبه تون رو ببینین سکته اول ب خودتون وارد شه، بعد برین خونواده رو در جریان بذارین
مرده و قولشبه نقل از Prof.M.D :اگه رتبه ها اومده و میشه از طریق بند پ مطلع شد چرا نمیان بگن به همه خب!؟