فامیل تو سنجشبه نقل از ShiNinG :دوستان یک سوال داشتم لطفا دقیق جواب بدید من شرط بندی کردم
کسایی که قبل از اعلام نتایج میدونن رتبه شونو از کجا میدونن دقیقا؟ یکی بگه واقعا شرط بندی حیاتیه :/
به نقل از زهــرا :) :بند "پ" = همون دوس و اشنایی که خودت گفتی = به طور واضح تر پارتی
چند میفروشن؟به نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
اونقدر اون "پارتی" رو پارسال ک اواره تهرانو سنجش شدم با چشمام دیدم تو خرید و فروش رتبه ها (: این ک چیزی نیست (:
دو زبان هم از فرزانگانهبه نقل از خشـایار :5ریاضی از دستغیب ناحیه 2 نبود بقیشون بودن!
:-sبه نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
اونقدر اون "پارتی" رو پارسال ک اواره تهرانو سنجش شدم با چشمام دیدم تو خرید و فروش رتبه ها (: این ک چیزی نیست (:
اینجا ایرانه هابه نقل از ShiNinG :سازمان سنجش اینقد شر و وره که رتبه هاشو بدونن از قبل؟ بعدم مگه سری (با تشدید) نیست این اطلاعات که در و دیوارش خبر داشته باشن تو سازمان؟
پارتی پارتیه دیکهبه نقل از sadlove :خواهر من یه رتبه پرسیدن ک پارتی نیست..
به نقل از ShiNinG :سازمان سنجش اینقد شر و وره که رتبه هاشو بدونن از قبل؟ بعدم مگه سری (با تشدید) نیست این اطلاعات که در و دیوارش خبر داشته باشن تو سازمان؟
به نقل از M!ss Perfect :چند میفروشن؟
اگه در حضورم بودی...زنده نمیذاشتمتبه نقل از Antares :بچه ها نتایج اومد
کدوم نتایج؟؟؟ X-(به نقل از Antares :بچه ها نتایج اومد