- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : دانشگاه آزاد
[quote author=الناز.خ
[quote author=الناز.خ

مثن گفتن برو پرديس بهتره تا ازاد بقيه ي جاها! 
به نقل از negar.mr :من هنوز سراغ ازاد نرفتم! راست ميگن امسال ظرفيت ها رو اعلام نكردن؟
بعدش يه سوال، من فقط ميخوام شيراز و تهران رو بزنم... ميگن بقيه ي ازاد ها خوب نيستن (به جز اصفهان كه نميخوام بزنم اصن)![]()
خوب نيس واقن؟مثن گفتن برو پرديس بهتره تا ازاد بقيه ي جاها!
![]()

زدم شيراز البتهبه نقل از sadlove :هاع ب درد نمیخوره اصن نزن حیف رتبه توعه بری ازاد (: # جدی..
پردیس بهشتی مدرک دولتیه خ بیشتر ارزش داره . اونم بهشتی ! سوادت بالاتره (:
وقتی اونجا یا شیراز پردیس یقین داری میاری چ کاریه ازاد بزنی همه جا..

خیلی با اخرین قبولی فاصله داری . منطقه 2 تا 3600 اینا گرفته تو کانون زده .به نقل از negar.mr :زدم شيراز البته
ولي خب بايد آزاد هم زد، معلوم نيس اينا چيكار ميكنن! ثبات نيس ديگه! خودت ميدوني [-(

والا من هنوز ثبت نام نكردم ولي فك كنم همون رمزي كه پايين كارنامه ي سراسريت هست رو ميگي!به نقل از Strawberry :شناسه انتخاب رشته چیه؟

دندونش تا ٤٣٠٠، پزشكي تا ٥١٠٠!به نقل از sadlove :خیلی با اخرین قبولی فاصله داری . منطقه 2 تا 3600 اینا گرفته تو کانون زده .
ظرفیتهام ک زیاد شدن .
گزینش هم ک کشوریه .
منطقه 2 هم ک ب قول خودت زیاده سهمیش امسال و 1 کم شده .
پس دیگه قبولی
خب شیراز هم بعد از بهشتیه خیلی خوبه
![]()

به نقل از MissMarvelous :بچه ها رتبه ى قبولياى آزاد رو از كجا ميشه ديد؟ كانون فقط دولتيارو داره؟ الان من بخوام بدونم دام علوم تحقيقات تهران تا چند گرفته پارسال بايد چى كار كنم؟ :- "
به نقل از MissMarvelous :بچه ها رتبه ى قبولياى آزاد رو از كجا ميشه ديد؟ كانون فقط دولتيارو داره؟ الان من بخوام بدونم دام علوم تحقيقات تهران تا چند گرفته پارسال بايد چى كار كنم؟ :- "
والا من نميدونم! از بچه هايي كه قبول شدن يه حدودي واسه پزشكي دستم اومد فقط!به نقل از MissMarvelous :بچه ها رتبه ى قبولياى آزاد رو از كجا ميشه ديد؟ كانون فقط دولتيارو داره؟ الان من بخوام بدونم دام علوم تحقيقات تهران تا چند گرفته پارسال بايد چى كار كنم؟ :- "

ملي منظورت سراسريه ديگه؟به نقل از .شبنم. :سوال یکی از دوستام:
انتخاب رشته ازاد هم مث ملی اولویت مهمه؟