- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : دانشگاه آزاد
نتایج آزادم که اومده! هیچکی هم دانشکده ای من نشد؟
نتایج آزادم که اومده! هیچکی هم دانشکده ای من نشد؟
من آزاد مشهد پزشکی و دندون سنندج قبول شدم نمیدونم چیکارکنم ؛ شاید هم دانشگاهیتون شدم اما .به نقل از Fateme.RMA :نتایج آزادم که اومده! هیچکی هم دانشکده ای من نشد؟
سلام . والا به نظر ما نمیشه همه دانشگاهای ازاد رو تو یه سطح دید قطعا اون دانشگاه ازاد خرم ابادی که ما توش درس خوندیم قابل مقایسه با مثلا دانشگاه ازاد قزوین و ... نیست ولی همه چی به خود ادم بستگی داره که جدای از دانشگاه سطح پایینی که توش درس می خونه خودش بره مطالعه کنه و سطح علمیشو بالاببره این میتونه خوب باشه . دانشگاه های سطح بالاهم ادمو سریع تر راه میندازه چون استادای خفنی دارن و به نظرم این دانشگاه ها واسه اپلای خوبن و کارت راحت تره اگه هدفت اونوره ابه . ولی خوب اگه طرف بخواد همینجا کار کنه بستگی به مطالعه خودش داره و اگه دانشگاه سطح پایین هم درس بخونه اگه تلاش کنه میتونه موفق بشه.همون طور كه ميدونين دانشگاه ازاد و به طور كلي ساير موسسات غيردولتي از كيفيت آموزشي پايين تري نسبت به دانشگاه هاي سراسري برخوردارند البته اين قضاوتيست كه از عموم فارغ التحصيلان اين دانشگاه ها شنيده مي شود به نظر شم در طي پروسه ي انتخب رشته به طور كلي تحصيل در دانشگاه آزاد و ساير دانشگاه هاي غير دولتي به درد چه كساني مي خوره ؟
براي مثال ميشه قضاوت كرد كه موندن در شهر خودمون و به استفاده از شرايط اموزشي بهتر در شهر هاي دور تر مي ارزه و يا....؟
اولا نمیشه کسیو به خاطر ارزوهاش نقد وقضاوت کرد(و به نظرم هیچکس ارزوهاش این قدر پایین نیست)گيرم دانشگاه ازاد بهترين اساتيد و امكانات رو در احتيارمون قرار بده ب نظرم با هم كلاسيايي ك سقف ارزوهاشون توچال اخر هفته ست تا تحقق روياشون نميشه انتظار پيشرفت چون تا استاد مي خواد درس بده مي پرسن چيا رو حذف مي كنين استاد؟!
میشه به جای نظرت ،منطقی حرف بزنی ؟دلیل بیاردانشگاه آزاد غیر پزشکی و دندانپزشکی به نظر من کلا وقت تلف کردنه!
البته من رک میخوام تصورتو خراب کنم؛ توی تهران هستش این موضوع. توی بقیه جاها هم هستش. اینکه چیارو حذف میکنید استاد.گيرم دانشگاه ازاد بهترين اساتيد و امكانات رو در احتيارمون قرار بده ب نظرم با هم كلاسيايي ك سقف ارزوهاشون توچال اخر هفته ست تا تحقق روياشون نميشه انتظار پيشرفت چون تا استاد مي خواد درس بده مي پرسن چيا رو حذف مي كنين استاد؟!