mhs.1d کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 261 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر یزد سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه ریاضی 2016/8/20 #31 پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟! ...
دختر باران کاربر نیمهحرفهای ارسالها 173 امتیاز 643 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 اهواز شهر اهواز مدال المپیاد ادبی-زیست 2016/9/30 #32 پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟! فک کنم آزادی
smart.g کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 191 رشته دانشگاه پزشکی 2016/9/30 #33 پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟! من 2بار تو خواب حس کردم که دارم به یه خواب عمیق میرم یه حسی مثل فرو رفتن که خیلی خیلی احساس بدی بود و یکدفعه از خواب مبپریدم همه جا هم سیاه بود شاید خیلی به موضوع ربط نداشت ولی من حس می کردم دارم میمیرم!!
پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟! من 2بار تو خواب حس کردم که دارم به یه خواب عمیق میرم یه حسی مثل فرو رفتن که خیلی خیلی احساس بدی بود و یکدفعه از خواب مبپریدم همه جا هم سیاه بود شاید خیلی به موضوع ربط نداشت ولی من حس می کردم دارم میمیرم!!
Ali Kh کاربر حرفهای ارسالها 394 امتیاز 2,186 نام مرکز سمپاد تیزهوشان شهید بهشتی شهر گرگان سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه گرگان رشته دانشگاه زیست شناسی جانوری 2016/9/30 #34 پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟! تاپیک جاش تو مباحث علمی نیست.قفل و بعد انتقال داده میشه