• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مردن چه حس و حالی داره ؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nmejris@zan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مردن چه حس و حالی داره ؟!

من یه دفعه گربمو کردم لای در سرش کنه شد.ولی در جا مرد.مثه مورد اخری نشد

بدترینش سوختنه :((...بهترینشم گاز...
بچه که بودم برق گرفتگی رو رو مورچه امتحان کردم!! ;D(با فندک خراب که فقط جرقه میزنه!!)...انقد باحال بودن همین شکلی سر جاشون خشک میشدن!!...این کارمم واسه این بود که دختر خالم(اون موقع 2 سالش بود)واسه کشتن مورچه ها زیاد اینور اونور نره و سر جاش بشینه منم مورچه هارو جلوش خشک می کردم اونم راحت لهشون میکرد!!....به این می گن همکاری!! ;D
این تاپیکو که خوندم به اهمیت مورچه ها شدید پی بردم!! ;D

به نقل از نــيما :
بله . حتی اگر شما قربونی کردن گوسفند و سر بریدنش رو دیده باشن حتما این رو دیدن که بعد از بریده شدن سرشون تا دقایقی هم سر و هم بدن جدا شده از سر تکون میخوره ! :(
اینو از یه دامپزشک پرسیدم اونطوری که جواب داد به هوشیاری بعد از مرگ مربوط نمیشه،
گفتش بعضی از اعصاب ِماهیچه های گوسفند بدون فرمان ِمغز هم عمل میکنن پس وقتی گوسفند بمیره تا مدتی تکون میخوره

به نقل از سپیده. :
اینو از یه دامپزشک پرسیدم اونطوری که جواب داد به هوشیاری بعد از مرگ مربوط نمیشه،
گفتش بعضی از اعصاب ِماهیچه های گوسفند بدون فرمان ِمغز هم عمل میکنن پس وقتی گوسفند بمیره تا مدتی تکون میخوره
تا وقتي اين پديده وجود داره كه خون در بدن حيوان سر بريده جيران داشته باشه!

من خودم چند ماه پیش از ارتفاع 4 متری با سر و سرعت اومدم پایین....
احساس خودم : همه ی خاطراتم به سرعت جلو چشام حرکت کردن...بعد یهو تاریک شد یه نقطه نورانی اون ته بود یه چیزی هلم میداد اون طرف که یهو یکی کشیدم بیرون و چشمام رو باز کردم و بابام رو دیدم....
گفته های بابا و مامانم : یکم وول خوردم رو زمین بعد یهو ثابت موندم...نبضم واسه 5-6 ثانیه رفته بود که یکم آب پاشیدن روم و چشمام رو باز کردم...

من اما فکر کنم از اساتیدمون شنیدم فرد اعدامی با حلقه ی طناب از خفگی نمیمیره از پارگی اعصاب مرکزی گردنی و شکسته شدن استخوان های گردن هست که هوشیاری شو از دست میده و میمیره

به نقل از PharmacisT :
من اما فکر کنم از اساتیدمون شنیدم فرد اعدامی با حلقه ی طناب از خفگی نمیمیره از پارگی اعصاب مرکزی گردنی و شکسته شدن استخوان های گردن هست که هوشیاری شو از دست میده و میمیره
من شنیدم که شکسته شدن گردن ـش باعث میشه سکته و سنکوب کنه و بمیره :-/

فردی که به دار آویخته شده سریعا فینت می‌کنه و دلیلشم فشار به شریان‌های کاروتیده. (محلش: یک‌سوم انتهایی گردن اونجایی که نبض داره) چون کاروتید خیلی شریان حساسیه -قراره سر و گردن رو رگ‌دهی بکنه- فشار بهش باعث می‌شه هوشیاری از بین بره و بعدش هم به مدت چند دقیقه در اثر خفگی می‌میره. وگرنه فشارش اصلا اینقدری نیست که بخواد گردنش بشکنه!
این جریان راجع به خفه کردن هم هست. مثلا با دو تا دست وقتی گردن کسی رو فشار بدی اول فینت می‌کنه و بعد می‌میره.
شریان‌های کاروتید انقدر حسّاسن که اگر دو تاشون رو همزمان فشار بدید هم فینت می‌کنید. (پیش‌نهاد می‌کنم امتحان نکنید اصلا. :د )

والا من ی بار خودمو دار زده بودم در دوران طفولیت :-"
یادمه حس خفگی بعدشم اون حس گندی ک نمیتونستم داد بزنم و صدامو حتی خودمم نمیشنیدم با این ک داشتم خودمو میکشتم..بعدشم دیگه لالا..و بیدار شدم اومدم در جوار خانواده..فقط همه ی جوری نگام میکردن :-"
--------------------------------------------
در مورد زدن رگ:تا جایی ک شنیدم و مطمعن نیستم دلیل اصلی مرگ تو این مورد اینه ک قلب تلاش میکنه برای پمپاژ کردن دوباره خون اما با از دست رفتن خون این کار باعث فشار اومدن ب قلب میشه در کل .در نتیجه بافت هاش کلا میترکن دیگه طرف میمیره... ;D
---------------------------------------------
از نظر من از همش بدتر سوختگیه...
از همش بهتر هم مرگ تو سوما

خفه شدن و سوختن خيلى بده
بريدن سر هم درصورتى كه تا چندثانيه بعدش هوشيار باشى خيلى بد تره :-ss[فكر كن بدنت رو بدون سر ببينى X_X]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا