• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکور ارشد

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
من که منتظر نتیجه نیستم علی هم منتظرش نیست نتیجش مشخّصه :)) پس دیگه زحمت چک کردنش با شما و بقیه دوستان :D
منم نتیجه ام مشخصه. میخام ببینم ثبت نام و اینا کیه بریم مسافرت :))

به نقل از puzzle :
منم نتیجه ام مشخصه. میخام ببینم ثبت نام و اینا کیه بریم مسافرت :))
آها از این لحاظ :D
خب چیزی که چند وقت پیش تو یه سایت نوشته شده بود نیمه دوم شهریور
حدس خودم هم 9-15 شهریوره :D

آها از این لحاظ :D
خب چیزی که چند وقت پیش تو یه سایت نوشته شده بود نیمه دوم شهریور
حدس خودم هم 9-15 شهریوره :D
کاش همین موقعا بدن. ممنون

راستی اگه دانشگاه‌های تهران یا مشهد باشید و معدلتون تو مایه‌های 17.5 باشه معدل موثرتون حدود 18.80 میشه برای دونستن دقیق اون ضریب باید برید آموزش دانشگاهتون
شکر میان کلامتون داشتم بحثاتون رو دنبال میکردم. میخواستم بپرسم معدل موثر چیه؟

به نقل از Detective :

انتخاب رشتتو بکن ،بهت میگم :D

به نقل از کوزت :
انتخاب رشتتو بکن ،بهت میگم :D
والا دیروز انجامش دادم. :‌دی

به نقل از Detective :

با توجه به رنکینگ دانشگاهتون، سازمان سنجش معدلتونو تو یه ضریبی ضرب می کنه و توی کنکور تاثیرمیده؛ مثلا معدل من 16.03 بود ولی معدل موثرم 17.30 شده بود. تا جایی که میدونم این ضریب برای دانشگاههای آزاد زیر 1 هست ولی غیرانتفاعی و پیام نور رو نمیدونم.

به نقل از puzzle :
با توجه به رنکینگ دانشگاهتون، سازمان سنجش معدلتونو تو یه ضریبی ضرب می کنه و توی کنکور تاثیرمیده؛ مثلا معدل من 16.03 بود ولی معدل موثرم 17.30 شده بود. تا جایی که میدونم این ضریب برای دانشگاههای آزاد زیر 1 هست ولی غیرانتفاعی و پیام نور رو نمیدونم.

مسخره ست، یعنی اگه یه نفر دانشگاه آزاد بخونه معدلش 20 هم باشه میاد زیر 20 معدلش :| یعنی طرف حتی اگه پرفکت پرفکتم باشه تو کارشناسی بازم ارزش کارشو میارن پایین.

به نقل از H̶O̶S̶E̶I̶N̶ :
مسخره ست، یعنی اگه یه نفر دانشگاه آزاد بخونه معدلش 20 هم باشه میاد زیر 20 معدلش :| یعنی طرف حتی اگه پرفکت پرفکتم باشه تو کارشناسی بازم ارزش کارشو میارن پایین.
این ضریب رو من شنیدم تراز میکنن. یک کاری میکنن شرایط دانشگاه ها در نظر گرفته بشه. به نظر من که کار درستیه. اونی که تو شریف معدلش ۱۷ میشه با اونی که تو پیام نور ۱۷ میشه خیلی فرق داره خب.

سلام
درمورد سهمیه شاگرد اولی برای کنکور ارشد، اگه یه نفر هفت ترمه تموم کنه و شاگرد اول بشه باید صبر کنه تا بقیه ورودیاش ترم هشتشون تموم بشه و با اونا مقایسه میشه یا اینکه همون شاگرد اول میشه؟
کلا درمورد این سهمیه اگه تجربه ای دارین بگین

Back
بالا