کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کسی هست امسال کنکور داشته باشه؟
یک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیست

یه سوال دوستان ..اون سامانه خود اظهاری کرونا رو باید همه شرکت کننده ها شرکت کنن یا فقط مبتلا به کرونایی ها

یک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیست

یه سوال دوستان ..اون سامانه خود اظهاری کرونا رو باید همه شرکت کننده ها شرکت کنن یا فقط مبتلا به کرونایی ها
گفتن فقط اونایی که مبتلا هستن یا در قرنطینه خانگی بودن به دلیل اینکه مثلا حس میکردن مبتلان و اینا برا همه نه اجباری نیست

من آزمایشی ثبت نام کردم و حتی نمی دونم دقیقا چه درسایی داریم! یکی، دو تا کنکور قبلی رو حل کنم جوابه؟((:

من آزمایشی ثبت نام کردم و حتی نمی دونم دقیقا چه درسایی داریم! یکی، دو تا کنکور قبلی رو حل کنم جوابه؟((:
فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،
اما خب اگه یه گرایش رو برای رشته ات تو ارشد در نظر گرفتی فرصت خوبیه درس هاش پاسخ بدی ببینی وضعیتت چطوره

فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،
اما خب اگه یه گرایش رو برای رشته ات تو ارشد در نظر گرفتی فرصت خوبیه درس هاش پاسخ بدی ببینی وضعیتت چطوره
نه منظورم کنکوره((: این بالا نوشته کنکور خب منم اومدم((:

نه منظورم کنکوره((: این بالا نوشته کنکور خب منم اومدم((:
اگه اشتباه نکنم هنوز دو ترم داشته باشی تافارغ التحصیلی ،چیزی که از سال ۹۸ و۹۹ تو ذهنمه اینکه کسایی که به قول شما میخواستن آزمایشی شرکت کنن و تا شهریور فارغ التحصیل نمیشدن باید یه گزینه رو تیک میزدن که نوشته صرفا متقاضی شرکت در المپیاد..(که خب مثل بقیه سر جلسه آزمون ارشد حاضر میشدن و یه دفترچه سوال مشابه دریافت میکردن...المپیاد متمرکز)

کارت ورود به جلسه هم که از امروز هست روی سامانه و میشه پرینت گرفت ... یادتون نره!

سلام
کسی راجع به شهریه ی پردیس ارشد مهندسی میدونه حدودا چقدره؟
رشته های مجازی که داخل دفترچه هست به چه صورته؟ برگزاری کلاس هاش و مدرک و شهریه ش؟

سلام
کسی راجع به شهریه ی پردیس ارشد مهندسی میدونه حدودا چقدره؟
رشته های مجازی که داخل دفترچه هست به چه صورته؟ برگزاری کلاس هاش و مدرک و شهریه ش؟
تو سایت دانشگاه ها مینویسه ولی برحسب واحد مینویسن. باید بری یکم حساب کتاب کنی. میگن واحد نظری مثلا 300 تومن. عملی 500. باید بری ببینی رشتت چند واحد داره و چجوریه. چارت دانشگاهی سرچ کن. حدودی ضرب و تقسیم کنی دستت میاد.
رشته های مجازی هم اکیدا توصیه نمیشه! اگر قراره از مدرکت بعدا استفاده ای بکنی در جریان باش که خیلی کاربرد نداره!

خوندن ارشد مفیده برای ایران؟
رشته به رشته فرق میکنه. کلا تفاوت علمی زیادی ایجاد نمیکنه. مزیت شغلی خیلی خفنی هم نداره ولی خب بعدا فرصت دکتری داری. فرصت اپلای بهتری نسبت به لیسانس داری. یکمم جایگاه اجتماعیش بهتره. یعنی با حس بهتری میگی ارشد فلان چیزم. من در کل توصیه میکنم اگر تصمیم قطعی برای نخوندن ندارید، بخونید!

کسی میتونه واسه انتخاب رشته ارشد برق امسال بهم من کمک کنه؟

آره کلا مزیتی داره مدرکش؟
اگه مطمئنی قصد نداری بری خارج، نه مزیتی نداره مخصوصا در رشته‌های مهارت محور مثل مهندسی‌ها. ولی اگه شاید بخوای در آینده مهاجرت کنی، الان بخونی بهتره.

من خونده بودم مجازیا آموزش محورن، ولی دقیقِ دقیق مطمئن نیستم .. اینو تحقیق کن اگه میخوای مجازی رو بزنی

آموزش محور هم یعنی به جای پایان نامه، ۶ واحد درس میگذرونی و خب کلا آموزش محور کردن ارشد چه تو مجازی چه حتی غیرمجازی اعتبار ارشد رو میبره زیر سوال و فرصت های ادامه تحصیل دکتری رو خیلی محدود میکنه، بیشتر بدرد کسی میخوره که صرفا بخاطر سربازی دنبال یه معافیته یا مثلا طرف شاغله فقط ارشد میخواد که حقوقش بیشتر شه و کلا به فکر ادامه تحصیل برای دکتری نیست.
همه چیزشم اینترنتی و مجازیه و برای شهریه هم احتمالا مثل شبانه دانشگاه های مختلف فرق کنن، میخوای شهریه هارو چک کنی با اسم دانشگاه سرچ کن چون متفاوتن تا حدودی

پس اگر بخواهیم جمع بندی کنیم اولویت خیلی بهتره با پردیس باشه تا مجازی؟

هزینه پردیس حدودا می تونه بیشتر ازدانشگاه آزاد باشه؟
پردیس توی مدرک ذکر میشه؟ و آیا تاثیر منفی در دکتری یا اپلای داره؟

پس اگر بخواهیم جمع بندی کنیم اولویت خیلی بهتره با پردیس باشه تا مجازی؟

هزینه پردیس حدودا می تونه بیشتر ازدانشگاه آزاد باشه؟
پردیس توی مدرک ذکر میشه؟ و آیا تاثیر منفی در دکتری یا اپلای داره؟
اگر بتونی پول بدی پردیس دولتی از آزاد بهتره. هزینش از آزاد بیشتره.
ولی هزینه رو خود دانشگاه تعبین میکنه. مثلا تو یه رشته من یه بار ۵۰ درصد اختلاف بین پردیس تهران و امیرکبیر دیدم! در دکتری ایران رو نمیدونم ولی تو اپلای هیچ تاثیری نداره چون خارجیا نمیدونن پردیس چیه!

اولویت بندی میکنین این دانشگاه ها رو لطفا؟

علم و صنعت
خواجه نصیر
خوارزمی
تربیت مدرس
صنعتی اصفهان

اولویت بندی میکنین این دانشگاه ها رو لطفا؟

علم و صنعت
خواجه نصیر
خوارزمی
تربیت مدرس
صنعتی اصفهان
نظر شخصی من:
علم و صنعت
خواجه نصیر - تربیت مدرس (این دوتا تقریبا تو یه سطحن به نظرم)
صنعتی اصفهان ( چون تهران نیست)
خوارزمی (دانشگاه کمتر شناخته شده و نابالغ نسبتا)

بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن لطفا

Back
بالا