واسه رشته مدیریت که همونا کافی بود!یچیزی
الان ارشد هم کتاب تست و اینا میخواد؟:T55 همون کتابای مرجع و تستای کنکورای قبل کافی نیس عایا؟:T55
میشه یکی جواب بدهبچه ها کمک مدرسان شریف یا ماهان برای علوم پایه؟
یچیزی
الان ارشد هم کتاب تست و اینا میخواد؟:T55 همون کتابای مرجع و تستای کنکورای قبل کافی نیس عایا؟:T55
در خصوص علوم پایه اطلاع ندارم ولی میتونی از قانون کلی هرجا جامعه آماریش بیشتره استفاده کنی.میشه یکی جواب بده
خب کنکوری های عزیز بیاید اعلام کنید بشناسمتون
البته احتمال برچسب خوردنمون هم هست
لطفا برای ما سورمهای باشه، با نوشته های نقرهای
برا کنکور مکانیک کی میتونه کمکم کنه؟!
یه سری سوال دارم
من هم گفتم میخوام بدم و هنوز هیچ کاری نکردماحتمالن منم امسال بدم البته در حد نظریست و هنوز شروع نکردم
یه سوال.شما اگه شروع کردید کتاب مرجع میخونید یا ازین کتابای مدرسان و غیره عایا؟
چی بخونم!؟ مدرسان شريف
کجا!؟ مدرسان شریف
چطور!؟ مدرسان شریف
بذارید نتایج ما بیاد بعد شروع کنید. هنوز پرونده کنکور 98 بسته نشده که شما میخواید کنکور 99 رو شروع کنید! والا!
*واسه بیشتر رشته ها یک سری کتاب ها هستند که اغلب بین جماعت کنکوری مشهورن! مثلا اقتصاد خرد و کلان محسن نظری واسه مدیریت ها برید همونا رو پیدا کنید بخونید اینا اغلب جوابشون رو پس دادند. منتها اگر هر کتاب دیگه ای بخونید میشه نتیجه گرفت یعنی اصلا هیچ چیزش شبیه به کنکور کارشناسی نیست، نه مشکل تایم مطرحه توش نه منبع و....
منم شاید...ولی فقط شاااااایدخب کنکوری های عزیز بیاید اعلام کنید بشناسمتون
البته احتمال برچسب خوردنمون هم هست
لطفا برای ما سورمهای باشه، با نوشته های نقرهای
برا کنکور مکانیک کی میتونه کمکم کنه؟!
یه سری سوال دارم
عه مگه دیره مثن؟ جدی باید واسه اینم به همون جدیدت کنکور کارشناسی برنامه ریزی کنیم؟مثلا هدف بذاریم که فلان دانشگاه و فلان شهر؟بیاید بگید از اول مهر دیر نیست واس شروع :/
من واس رشته خودمو میدونم که ملت شروع میکنن از تابستون وایناعه مگه دیره مثن؟ جدی باید واسه اینم به همون جدیدت کنکور کارشناسی برنامه ریزی کنیم؟مثلا هدف بذاریم که فلان دانشگاه و فلان شهر؟
نه بابا من اونقدام جدی نیستم اصن
آخ مرسی بابت این. جدی یه سری کتاب داشتم از گذشتگان به ارث رسیده بود همونارو میخواستم بخونم...سرچ کردم اسم اونام بین رفرنسای معرفی شده بود ولی خب اسم کتابای دیگه هم بود...کتابا خیلی گرون شده -__-منتها اگر هر کتاب دیگه ای بخونید میشه نتیجه گرفت یعنی اصلا هیچ چیزش شبیه به کنکور کارشناسی نیست، نه مشکل تایم مطرحه توش نه منبع و....
آدم قیمت کتابای مدرسان رو میبینه برگاش میریزه. چه معنی میده کتاب زده 130 هزار تومنآخ مرسی بابت این. جدی یه سری کتاب داشتم از گذشتگان به ارث رسیده بود همونارو میخواستم بخونم...سرچ کردم اسم اونام بین رفرنسای معرفی شده بود ولی خب اسم کتابای دیگه هم بود...کتابا خیلی گرون شده -__-
من حقیقتا بهم گفتن دو سه تا از این کتاب ها باید بخری و خوبن و اینا، قیمت ها رو دیدم به خودم گفتم پریوش تو درس خون باشی با همونایی که داری کارت راه میوفته :))آدم قیمت کتابای مدرسان رو میبینه برگاش میریزه. چه معنی میده کتاب زده 130 هزار تومن
مشاهده پیوست 969
حالا فرض کن بخوای مثلا پنجتا از کتاباشو بخری
دقیقا منم با همین جمله خودمو راضی میکنممن حقیقتا بهم گفتن دو سه تا از این کتاب ها باید بخری و خوبن و اینا، قیمت ها رو دیدم به خودم گفتم پریوش تو درس خون باشی با همونایی که داری کارت راه میوفته :))
حالا اگر کتاب هاتون رو فروشگاه سه گام داشته باشه گاهی تخفیف های خوبی میده.دقیقا منم با همین جمله خودمو راضی میکنم
از اول مهر دیر نیست برای شروعبیاید بگید از اول مهر دیر نیست واس شروع :/