کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکور ارشد

ببخشید دوستم نمونه سوال‌های مکانیک سال‌های قبل رو میخواد از خودش بگیره امّا اطّلاع نداره از کجا می‌تونه گیر بیاره
کتاب یا سایتی هست ؟

لعنت بر کسی که انداخت اردیبهشت! همون بهمن میدادیم خلاص میشدیم. قشنگ گند زدن به اعصاب یه جماعتی.

به نقل از امـیـرحـسـیـن :
ببخشید دوستم نمونه سوال‌های مکانیک سال‌های قبل رو میخواد از خودش بگیره امّا اطّلاع نداره از کجا می‌تونه گیر بیاره
کتاب یا سایتی هست ؟
کتاب جامع پارسه هست
سایت konkur.in هم هس

به نقل از میم ح میم دال :
لعنت بر کسی که انداخت اردیبهشت! همون بهمن میدادیم خلاص میشدیم. قشنگ گند زدن به اعصاب یه جماعتی.

من فکرکردم فقط من مشکل دارم. آقا بلندتر لعنت بفرست

ما ها خوشحال خوشحال کلی واحد پاس کردیم که بعدش با خیال راحت ترم هشت بریم فقط خوش گذرونی و حالا :)) :))

پاسخنامه تشریحی کنکورا تو سایت ها نیس (:| باز باید بریم کتاباش رو بخریم

• لایک
امتیازات: mhdl

اقا اين تاريخ امتحان ارشد امسال فقط اينجور شد كه افتاد تو ارديبهشت يا سالاي دگ هم همينجور ميشه؟! :-?

به نقل از notebook :
اقا اين تاريخ امتحان ارشد امسال فقط اينجور شد كه افتاد تو ارديبهشت يا سالاي دگ هم همينجور ميشه؟! :-?

سالای دیگه هم همینجوریه

به نقل از notebook :
از سال بعد برمیگرده به همون روال قبلی

به نقل از بهزاد 93 :
برا چی؟
برنامه ازمون های ازمایشی موسسه ها ولی بر اساس اردیبهشت چیده شده

تغییر زمان کنکور به این دلیل بود که فصل سرما بود و بعضی حوزه ها برف میبارید و غیره. پس سالهای آینده هم همین اردیبهشته

به نقل از میم ح میم دال :
بهزاد از کجا میگی؟
یکی از استادامون دستش تو کاره اون میگفت

به نقل از بهزاد 93 :

منظورت اینه فقط ما رو مسخره کردن؟
خدا ازشون نگذره !

من شنیده بودم که امسال به خاطر مهم بودن انتخابات این تغییر رو ایجاد کرده بودند. :-??

به نقل از puzzle :
منظورت اینه فقط ما رو مسخره کردن؟
خدا ازشون نگذره !
دقیقن :D

امروز یه خبر از خبرگزاری معتبر خوندم که گفته بود ظرفیت پذیرش دانشگاه های تهران امسال کاهش نداره و حداقل با سال های قبلش برابری داره یا بعضا افزایش !

به نقل از ali 73 :
امروز یه خبر از خبرگزاری معتبر خوندم که گفته بود ظرفیت پذیرش دانشگاه های تهران امسال کاهش نداره و حداقل با سال های قبلش برابری داره یا بعضا افزایش !
خسته نباشن! خب پارسال اینقدر ظرفیتا رو کم کرده بودن که دیگه امسال جا نداشته کم کنن!

Back
بالا