کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکور ارشد

اقا ازمون های جامع شما هم خیلی سخته ؟

دوستانی که سابقه کنکور ارشد دارن ، میخواستم بدونم این موسسه ها ( مدرسات شریف و...) تا چه مقدار تاثیر دارن ؟
من برای کنکور میخوام برنامه بریزم ، ولی خب اساتید و دانشجوهای ارشدی که حتی رتبه تک هم بودن میگن آزمون و منابع این موسسه ها تاثیری نداره.
میخواستم نظر شما رو بدونم

+ میخوام ارشد حقوق گرایش بین الملل شرکت کنم . منابعش ثابت ، مشخص و چندین ساله بدون تغییر بوده .

به نقل از Nirmanov :
دوستانی که سابقه کنکور ارشد دارن ، میخواستم بدونم این موسسه ها ( مدرسات شریف و...) تا چه مقدار تاثیر دارن ؟
من برای کنکور میخوام برنامه بریزم ، ولی خب اساتید و دانشجوهای ارشدی که حتی رتبه تک هم بودن میگن آزمون و منابع این موسسه ها تاثیری نداره.
میخواستم نظر شما رو بدونم

+ میخوام ارشد حقوق گرایش بین الملل شرکت کنم . منابعش ثابت ، مشخص و چندین ساله بدون تغییر بوده .
تا جایی که میدونم و داداشم شرکت کرده
آزمون های پارسه البته اون مهندسیه
کلاسایی که پارسه با اساتید میزاره حرف نداره

به نقل از sabad :
تا جایی که میدونم و داداشم شرکت کرده
آزمون های پارسه البته اون مهندسیه
کلاسایی که پارسه با اساتید میزاره حرف نداره

آقا من درمورد رشته خودمون تقریبا با هرکی حرف زدم گفتن پارسه خوب نبوده، یعنی خیلی سخت و غیر استاندارد بوده. یه دوستامم مدیریت میخوند و پارسه آزمون میداد با اینکه رتبه هاش توی آزمونای پارسه تک رقمس میشد میگفت اصلا جالب نیست و سبک سوالاش با کنکور نمیخونه.
به نظرم فقط از هم رشته ایهای خودتون درمورد موسسات بپرسین چون رشته به رشته خیلی فرق داره

اونوقت این بسته های آموزشی که موسسات ارائه میدن واقعا کاربرد داره یا فقط منابعی که هرسال ارائه میشه رو بخونیم ؟
وقتی با استادامون مشورت کردم میگفتن که این بسته ها نقص یا اشتباه تووش کم نیست و بیشتر جنبه مالی داره براشون و دانشجو هایی که در طول تحصیل جزوه و کتاب
اصلی رو تهیه نکردن و میخوان توی مدت کوتاهی درسا رو جمع و جور کنن ازین بسته ها استفاده میکنن . البته تقریبا همه با آزمون ها موافقن .

+یه چیزی شنیدم در مورد اینکه اگه آزمون های تعاونی سنجش رو به صورت کامل شرکت کنی بسته ی آموزشیشون رو به صورت رایگان برات میفرستن . صحت داره ؟ :D

سازمان سنجش اطلاعیه توزیع کارت زده.
کارت آزمون از 13م توزیع میشه

وارد شمارش معکوس کنکور شدیم :D
آماده هستین یا نه ؟

کنکوراتونو که دادین،قشنگ و مبسوط بیاین بگین ما چیکار کنیم واسه سال دیگه :د 92 می خواهد وارد شود :-"

تایم کنکورارو هم بهم زدن این سری :|
برق رو از عصر کشیدن صبح. شناور هارو بردن عصر ۵شنبه.

عمرانم کشیدن صبح :/
من یه ساله 6 صبحو به چشم ندیدم. چه خاکی به سر کنیم؟!!!!

• لایک
امتیازات: N!ma

ما که از قدیم صبح بودیم بازم صبح جمعه ایم ! البته یه غلطی کردم شناور اسم نوشتم حالا باید ظهر قبل کنکور اصلی یه کنکور دیگه هم بدم
تازه صبح که بهتر از عصره به نظرم !صبح مغز ادم کار میکنه

اگه قبل کنکور اصلیته توصیه میکنم ندی. خستت میکنه. سر جلسه هم نمیذارن زود پاشی.

به نقل از میم ح میم دال :
اگه قبل کنکور اصلیته توصیه میکنم ندی. خستت میکنه. سر جلسه هم نمیذارن زود پاشی.
والا موندم چه کار کنم! از یه طرف چون ازمونش مشابه با کنکور اصلی خودمه میخام برم سوالاش رو حل کنم یه خورده روند کنکور امسال دستم بیاد از یه طرفم همین بحث خستگی

به نقل از ali 73 :
ما که از قدیم صبح بودیم بازم صبح جمعه ایم ! البته یه غلطی کردم شناور اسم نوشتم حالا باید ظهر قبل کنکور اصلی یه کنکور دیگه هم بدم
تازه صبح که بهتر از عصره به نظرم !صبح مغز ادم کار میکنه

آره مغزمون بهتر کار میکنه ولی خوابمون میاد.
و خب شک یهویی بود تقریبا. یهو چند روز قبل کنکور اینجوری برنانه ها رو بریزن به هم

به نقل از puzzle :
آره مغزمون بهتر کار میکنه ولی خوابمون میاد.
و خب شک یهویی بود تقریبا. یهو چند روز قبل کنکور اینجوری برنانه ها رو بریزن به هم
کلا ما ها شانس نیاوردیم از همون اولش ! امیدوارم سوالاش منطقی باشه حداقل

به نقل از ali 73 :
کلا ما ها شانس نیاوردیم از همون اولش ! امیدوارم سوالاش منطقی باشه حداقل
یکیاز دوستان میفرمودن کنکور 95 ارشد لکه ننگی بر پیشانی سازمان سنجشه :))

جدول زمان کنکور به تفکیک رشته رو میشه بذارین اینجا؟

اقا بماند که من زبان آلمانی رو برای زبان دومم انتخاب کردم ولی زبان انگلیسی برام رد کردن ! رفتم اعتراض میگن مهندسی شیمی زبان آلمانی نداره :-<
خو من میخاستم متفاوت باشم :-<

اقا چرا هیچی نمیگین ؟؟ کنکورتون چه طور بود ؟ روال سالای قبل بود ؟ خوب دادین ؟
من شناور یه ازمون دادم سوالاش به نظرم خیلی منطقی و خوب بود!امیدوارم فردا صبحم سر کنکور اصلی این طوری باشه

کنکور مسخره بود! منابع ریاضی 1 و 2 بود ولی وسطش 3 تا سوال معادلات دیفرانسیل داده بودن! ریاضی 2 هم تعدادش خیلی کم بود و امید من بود از ریاضی 2 بزنم :(
زبان هم 100 تا سوال 90 دقیقه ای بود و دغدغه اصلی این بود که حجمش زیاد بود. بیشتر از اینکه امتحان زبان باشه، امتحان حافظه کوتاه مدت و تندخوانی و تمرکز بود !

سازمان سنجش علی رغم تمام ژست های خفن بودنش، تو رشته مدیریت نشون داده که هیچ استراتژی و برنامه و حساب کتابی نداره.

Back
بالا