تا جایی که میدونم و داداشم شرکت کردهبه نقل از Nirmanov :دوستانی که سابقه کنکور ارشد دارن ، میخواستم بدونم این موسسه ها ( مدرسات شریف و...) تا چه مقدار تاثیر دارن ؟
من برای کنکور میخوام برنامه بریزم ، ولی خب اساتید و دانشجوهای ارشدی که حتی رتبه تک هم بودن میگن آزمون و منابع این موسسه ها تاثیری نداره.
میخواستم نظر شما رو بدونم
+ میخوام ارشد حقوق گرایش بین الملل شرکت کنم . منابعش ثابت ، مشخص و چندین ساله بدون تغییر بوده .
به نقل از sabad :تا جایی که میدونم و داداشم شرکت کرده
آزمون های پارسه البته اون مهندسیه
کلاسایی که پارسه با اساتید میزاره حرف نداره
والا موندم چه کار کنم! از یه طرف چون ازمونش مشابه با کنکور اصلی خودمه میخام برم سوالاش رو حل کنم یه خورده روند کنکور امسال دستم بیاد از یه طرفم همین بحث خستگیبه نقل از میم ح میم دال :اگه قبل کنکور اصلیته توصیه میکنم ندی. خستت میکنه. سر جلسه هم نمیذارن زود پاشی.
به نقل از ali 73 :ما که از قدیم صبح بودیم بازم صبح جمعه ایم ! البته یه غلطی کردم شناور اسم نوشتم حالا باید ظهر قبل کنکور اصلی یه کنکور دیگه هم بدم
تازه صبح که بهتر از عصره به نظرم !صبح مغز ادم کار میکنه
کلا ما ها شانس نیاوردیم از همون اولش ! امیدوارم سوالاش منطقی باشه حداقلبه نقل از puzzle :آره مغزمون بهتر کار میکنه ولی خوابمون میاد.
و خب شک یهویی بود تقریبا. یهو چند روز قبل کنکور اینجوری برنانه ها رو بریزن به هم
یکیاز دوستان میفرمودن کنکور 95 ارشد لکه ننگی بر پیشانی سازمان سنجشهبه نقل از ali 73 :کلا ما ها شانس نیاوردیم از همون اولش ! امیدوارم سوالاش منطقی باشه حداقل