پاسخ : خودکشی !
عالم ذر ک میگید...
میدونید ک در اسلام دو بحث داریم...
1-اثبات
2-علم الهی
در دومی ک از دید من عالم ذر هم جزو آنست ما اثباتی نداریم...باید"بپذیریم"...
و بنده ب شخصی هیچ گزاره ای را بدون دلیل نمیپذیرم...
نه...من ب هیچ وجه عالم ذر رو قبول ندارم...
بحث الان عقیدتی نیست...اما مثلا ی سوال میکنم...
گفته میشه در عالم ذر از ما پرسیده میشه میخواید بیاید یا نه...خب من راهی ب نظرم نمیاد ک خدا بتونه هم سرنوشت ما رو برامون بگه و بعد هم ما تصمیم بگیریم...البته تزی ک دین در اینجا مطرح میکنه اینه ک ما همه چیزمون رو میدونیم و بعد از یادمون میبره خدا...
حالا سوال من اینه...
کسانی ک دست رد ب سینه ی خدا و این انتخاب زدند...
چرا از آنها حرفی زده نشده است؟ :)
حتی اگر شما جواب این شبهه رو هم بدید باز"کافی"میشود تز عالم ذر اما"لازم و دارای اثبات"نمیشود :)
واضح گفتم؟...
باو اصلا من بابت ی قضیه ی دیگه اعصابم خرد بود! پس کش پیدا نکنه دیگه!به نقل از H.E :بله خوب..تند رفتید..احساست کاملا تو نوشته هاتون معلوم بود..ولی چون نمیدونم دقیقا دلیلش چیه خیلی حساس نکردم موضوع رو
واقعا در مورد این اجباری بودن زندگی بحثه...نمیدونم از نظره دینی چجوری هستید..ولی یه موضوعی هست به نام جهان "ذر"..طبقه این موضوع گفته میشه که انسان خودش اتفاقاتی که در طول زندگیش در این جهان میفته رو دیده و اون رو به عنوان زندگیش پذیرفته و امضا کرده...و اون دوران از ذهن همه پاک شده..اگر واقعا این موضوع درست باشه که خیلی ها با استناد به این که بعضی از وقایعی که تو زندگیتون میبینید و اشناس به این دلیله و غیره...میگن درسته..دیگه موضوع اجباری بودن زندگی منتفی میشه...
منم در جایگاهی نیستم که بگم این موضوع واقعا هست یا بیخوام قانعتون کنم..چون ما همه مون یه سری علامت سوالای بزرگ تو ذهنمون هست..ولی باید این رو در نظر بگیریم که با این اطلاعات کمی که ما داریم،همه چیز اونجوری که میبینیم نیست..حتی اجباری که در زندگی کردن برای همه ما وجود داره !
عالم ذر ک میگید...
میدونید ک در اسلام دو بحث داریم...
1-اثبات
2-علم الهی
در دومی ک از دید من عالم ذر هم جزو آنست ما اثباتی نداریم...باید"بپذیریم"...
و بنده ب شخصی هیچ گزاره ای را بدون دلیل نمیپذیرم...
نه...من ب هیچ وجه عالم ذر رو قبول ندارم...
بحث الان عقیدتی نیست...اما مثلا ی سوال میکنم...
گفته میشه در عالم ذر از ما پرسیده میشه میخواید بیاید یا نه...خب من راهی ب نظرم نمیاد ک خدا بتونه هم سرنوشت ما رو برامون بگه و بعد هم ما تصمیم بگیریم...البته تزی ک دین در اینجا مطرح میکنه اینه ک ما همه چیزمون رو میدونیم و بعد از یادمون میبره خدا...
حالا سوال من اینه...
کسانی ک دست رد ب سینه ی خدا و این انتخاب زدند...
چرا از آنها حرفی زده نشده است؟ :)
حتی اگر شما جواب این شبهه رو هم بدید باز"کافی"میشود تز عالم ذر اما"لازم و دارای اثبات"نمیشود :)
واضح گفتم؟...