خانه دار شدن ورزشکاران زن
تو روزهای اخیر شاهد توقف دوچرخه سواران زن در کشورمون بودیم....و حالا هم شاهد انحلال تیم ملوان که یکی از بهترین تیم های فوتبال زنان بوده هستیم...
این اتفاق انعکاس واعتراض زیادی رو تو رسانه های بلاد کفر داشت.....
به راستی از نظر دلسوزان زن بودن خلاصه میشه تو تمکین اسلامی؟ زنان نمیتونن ورزش کنن؟
بانوان کشورمون که با گونی مسابقه میدادن خیلی وقتها...تلاشهاشون گزارش نمیشه و کسی حقوق میلیاردی نمیده بهشون...خیلی وقتها از سوی مسولان داخلی وخارجی به دلیل حجاب اسلامی اجازه شرکت تو مسابقه بهشون داده نمیشده......ولی اعتراضی نداشتن.....
اما انحلال ورزش بانوان و ریشه کن کردنش کاری به دور از انسانیته که مسولان با بهانه تراشی های اسلامی سعی دارن همه ی اعتراض هارو خفه کنن.
با هم به بررسی خلاصه ای از خبر میپردازیم که بعد از مطالعه سایتهای زیادی چمع اوریش کردم...
به دنبال انحلال تیم فوتبال زنان ملوان، از موفقترین تیمهای فوتبال لیگ زنان ایران، سرمربی این تیم از رئیس جمهوری ایران کمک خواست.
تیم فوتبال زنان ملوان از زمان حضور در لیگ برتر فوتبال ایران در سال ۱۳۸۴ همواره یکی از تیمهای مطرح این تیم بوده است. تیم فوتبال زنان ملوان در لیگ قبلی فوتبال ایران نیز با اختلاف یک امتیاز پس از شهرداری بم نایب قهرمان شد.
سارا قمی، بازیکن ملی پوش این تیم نیز با زدن ۱۵ گل بهترین گلزن لیگ فوتبال زنان ایران شد. خانم قمی ۱۲ خرداد در مصاحبه با خبرگزاری دانشجویان ایران، انتقاداتی را مطرح کرد که گفته میشود دلیل اصلی انحلال تیم فوتبال زنان ملوان بوده.
برای اینکه درباره انحلال تیم بانوان صحبت کنیم باید به چندین ماه قبل برگردیم (اواخر پاییز سال 94) که باشگاه ملوان بعد از جلسات متعدد و انجام کارهای کارشناسی تصمیم به «واگذاری یا همان فروش امتیاز» تیم بانوان گرفت. باشگاه ملوان از اواسط فصل گذشته تصمیم به عدم تیمداری در حوزه بانوان گرفت، این تصمیم دلایل خاص خود را داشت و نمیتوان آن طور که در برخی رسانهها و مصاحبه برخیها مطرح شده است،
تنها دلیل این تصمیم را به موضوعات مالی ربط داد، چرا که شاید دلایل مالی کوچکترین بخش از دلایل این تصمیم بود.
از طرفی،
بزرگترین دلیل آن را باید در مواردی جستوجو کرد که
نمیتوان در یک جامعه اسلامی آنها را مطرح کرد. شاید
همان دلایلی که تمام تیمهای لیگ برتری را بر آن داشت که یا تیم فوتبال بانوان خود را منحل کنند و یا تصمیم به واگذاری آن بگیرند، اما باشگاه ملوان راه دیگری را در پیش گرفت که نه به فروش امتیاز ختم میشد و نه انحلال تیم. از ماهها قبل به مدیران فوتبال استان و فدراسیون فوتبال اعلام شد که ملوان به دلایل متعددی که البته موضوع مالی کوچکترین و غیرقابل توجهترین آن بود، تصمیم دارد در حوزه بانوان فعالیتی نداشته باشد.
اما باشگاه تاکید میکند که
مهمترین دلیل عدم تیمداری در حوزه بانوان به همان مسائلی برمیگردد که نمیتوان از آنها صحبت کرد، همان موضوعاتی که باشگاههای متمولی چون سپاهان، ذوبآهن، سایپا، فولاد و پیکان یا تیمهایی پرهواداری مانند استقلال و پرسپولیس را هوشمندانه ترقیب به عدم تیمداری یا انحلال تیمهای بانوانشان کرد. [nb] بی بی سی فارسی+خبرگزاری مهر[/nb]
به گزارش ایسنا، روزنامه «قانون» نوشته است: همواره در تاریخ زندگی بشر، حداقل تعریفی که از خانواده وجود داشته چیزی غیر از پیوند یک زن و یک مرد جهت تولید نسل و نگهداری از فرزندان و رشد دادن آنها نبوده است. هماکنون در قرن حاضر نظام غرب به تلاش برای دگرگون سازی این تعریف غریزی دست زده و به تدریج در حال زمینهسازی برای این تحریف بزرگ است.
در این گزارش قصد داریم به وجود این پدیده در فوتبال و فوتسال بانوان اشاره کنیم. هضم این اتفاق اگرچه مشکل است ولی مدارکی وجود دارد که آن را ثابت میکند.
عبدالرحمن شاهحسینی که این روزها سرگرم بررسی گزارش کمیسیون اصل 90 در ارتباط با آلودگیها در ورزش ایران است، در اینباره به «قانون» میگوید: «پرونده همجنسگرایی در فوتبال و فوتسال بانوان این اواخر به دست ما رسیده و مفتوح است. این گزارش 80-70 صفحه است و به زودی بررسی میشود».
یکی از ورزشکاران در این باره میگوید:
«چند وقت پیش این ماجرا سر و صدای زیادی به راه انداخته بود و حتی کار به جایی رسید که در
فدراسیون اخطارهایی به برخی بازیکنان دادند به عنوان مثال گفتند حق ندارید موهای سرتان را پسرانه بزنید یا به نوع پوششمان ایراد گرفتند».
این ملیپوش در پایان اظهار میکند: «به هر حال برخی ورزشکاران اقداماتی انجام میدهند که چون دور از رسانهها هستند، دیده نمیشود. البته این را هم بگویم که موضوع همجنسگرایی یا دو جنسه بودن به صورت خیلی معدود دیده میشود ولی وجود دارد، به عنوان مثال برخی از بانوان ما دوست دارند عمل کنند و پسر شوند چون دوجنسه هستند ولی خانوادههایشان این اجازه را به آنها نمیدهند».
ه هر ترتیب همجنسگرایی در فوتبال و فوتسال بانوان اتفاق عجیبی است که خوشبختانه در حال پیگیری است [nb] ایسنا http://isna.ir/news/95030301033/ا[/nb]
ایا این (به اصطلاح دلسوزان ورزش بانوان) مشکلات انچنان در ایران گسترده شده اند که اکثر تیم های فوتسال زنان منحل و یا واگذار شوند؟ این مشکلات در تیم های مردان وجود ندارد؟پس چرا تا حالا فقط حمایتهای میلیاردی از تیم مردان شده؟وهیچ تیمی به دلیل مشکلات این چنینی منحل نشده؟ ویا اگر تا این حد مشکل جدی است چرا رسانه ای نمیشود تا راه حلی برایش پیدا شود؟
و جواب معقولتریکه دیده میشه تو خبرگزاری ها اینکه اینها فقط بهانه تراشی است برای کم کردن خرج ورزش جنس ضعیفه و تقویت بنیان خانواده وافزایش جمعیت با افزایش تعداد خانه داران وپوشک عوض کن های ایران
با هم به بررسی این خبر ها میپردازیم
زلزله سقوط مردان ملوان اما پیش از همه، تیم زنان را تکان داد، کسانی که کمترین نقش را در این سقوط ایفا کرده و در سالهای گذشته بیشترین افتخارات را نصیب باشگاه خود کرده بودند و در سال گذشته نیز تنها با اختلاف یک امتیاز به مقام نایب قهرمانی رسیده بودند.
مسعود رضائیان مدیرعامل باشگاه ملوان انزلی پس از سقوط تیم مردان ملوان به لیگ یک گفته بود: «وقتی یک کشتی در طوفان اسیر میشود، بار خود را خالی میکند.» و به نظر میرسد منظور از این بار اضافه تنها فوتبالیستهای زن باشگاه بودند.
حالا تیم بانوان ملوان منحل شده است. سایر تیم های فوتبال بخش بانوان با مشکلات ریز و درشت درگیرند. نه کسی آنها را میبیند نه بودجهای به آنان اختصاص پیدا میکند. نه پاداشی به آنها داده میشود و نه هیچ چیز دیگر. با این حال به وقت قهرمانی دختران در آسیا، دهها مقام مسئول پیدا میشوند که موفقیت آنان را به نام خود کنند.
دخترانی که از کودکی با مصائب جنس دوم بودن رشد میکنند. تلاش میکنند و دست آخر هم باز با حکمی مردانه به دلیل سقوط تیم مردانشان، محکوم به خانهنشینی میشوند. [nb] http://farhangestanefootball.com/فرهنگستان فوتبال [/nb]
گزارشی تصویری از امکانات محل تمرین بهترین تیم فوتسال زنان: