• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جشن بزرگ سمپادیا و بنیاد کودک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : جشن بزرگ سمپادیا و بنیاد کودک

چرا من هیشکی رو نمیشناختم؟:(((((
عکس نمیذارین؟

مسابقه جالب بود....موسیقی هم عالی بود...کلا همه چی خوب بود....
*من یک آدم تنها بودم....یعنی خدایی خیلیا رو میشناختم...ولی اونا منو نمیشناختن...خلاصه ش که خیلی بی کس وکار بودم :-s

خوش گذشت
ممنون از همه
و امیدوارم این گردهمایی، تاثیر داشته باشه روی آینده به تعداد از کودکان سرزمین مون :)

سالایه پیش بهتر بود
مسابقه اش خیلی بد بود اقا
من رفتم بالا ب هوایه این مسابقه های معمولی
ی هو دیذم میکروفن دادن دسته دوستمون و اهنگ‌پخش کردن
داشم از استرس میمردم ینی
خوب جیم زدم :-”

انقدر نیت جشن خوبه که هر اتفاقی توش بیوفته باز هم عالیه.
دست کادر اجراییش درد نکنه.

یک انتقاد جدی داشتم فقط،اونم تایم برنامه .پارسالم همین اتفاق افتاد.من میدونم هر برنامه ای یه مقدار تاخیر رو داره ولی دیگه یک ساعت؟! >:p

بقیه انتقادهاروهم بیخیال میشم،امیدوارم پاینده باشین :) :D

خب اول از همه بگم که من چقدر اومدن مشهد برام سخت بود و دردسرها کشیدم تا بتونم برنامه‌مو جور کنم و بیام. :)) به خصوص که درست مصادف شد با اسباب‌کشی خونه‌مون و من وسایلم تقریبا همه‌شون بسته‌بندی شده بودن و تو اون هاگیر واگیر چنین برنامۀ سفررفتن ناگهانی برای خانواده خوشایند نبود چندان!
تشکر می‌کنم از فاضل عزیز که تونست با گروهی که از رامسر عازم مشهد شده بودن هماهنگ کنه تا منم بتونم باهاشون بیام وگرنه اومدن برام میسر نمی‌شد و شانس حضور در چنین محفلی رو از دست می‌دادم.
برنامه با حضور تعداد زیادی از سمپادی‌ها برگزار شد و از این نظر امتیاز خوبی داشت، خود برنامه‌هایی هم که اجرا شدن از نظر من قابل قبول بودن و چندان خرده نمی‌گیرم.
مهم‌ترین نکته این بود که خیلی خوش گذشت و من دوستان زیادی رو موفق شدم ببینمشون. پویا، امیررضا، افشین (که نشناخت منو تا قبل این که خودمو معرفی کنم :)) افشین عالی‌ای تو پسر :)) ) ، فاطمه سالاری (که شوکه شد از حضور ناگهانی‌م :)) ) ، دات کی (:-") عزیز، احمد (اخلاقا ۱۸۰ درجه متفاوت با مجازی :)) ) ، نوید (بدشانس :-") و بسیاری دیگه از دوستان که یا می‌شناختم یا نمی‌شناختم خیلی تجربۀ فراموش‌نشدنی‌ای بود و امیدوارم که باز هم تکرار بشه در جاهای دیگه و به بهانه‌های دیگه :د

یعنی همتون رفته بودین و فقط ما نیومده بودیم؟؟ شت خب :/

جشنواره غذا از همه‌ش بهتر بود. من همه‌چی خوردم. سیریسلی. :‘‌|
ضمنا می‌تونیم طرحی بذاریم با عنوان "چسباندن کاغذی با محتوای یوزر خود در پس کله‌مان”؟ :‌| خیلیا بودن می‌خواستم واقعی‌شون رو ببینم چه شکلی ان. :-”"
ممنون می‌شم این طرح بررسی شه. :‌‌| :‌))

اکثرا سمپادیایی نبودن. رایت ؟ :-< لطفا نگید که بودن:))
بالایی@یه کاغذ گنده بگیریم دستمون.:))

یه
به نقل از امین :
مهم‌ترین نکته این بود که خیلی خوش گذشت و من دوستان زیادی رو موفق شدم ببینمشون. پویا، امیررضا، افشین (که نشناخت منو تا قبل این که خودمو معرفی کنم :)) افشین عالی‌ای تو پسر :)) ) ، فاطمه سالاری (که شوکه شد از حضور ناگهانی‌م :)) ) ، دات کی (:-") عزیز، احمد (اخلاقا ۱۸۰ درجه متفاوت با مجازی :)) ) ، نوید (بدشانس :-") و بسیاری دیگه از دوستان که یا می‌شناختم یا نمی‌شناختم خیلی تجربۀ فراموش‌نشدنی‌ای بود و امیدوارم که باز هم تکرار بشه در جاهای دیگه و به بهانه‌های دیگه :د
یعنی شما میگی اینا همه اونجا بودین بعد من ندیدمتون؟؟ :o :o
من همش فک میکردم خودم تنهام که از مشهد نیستم :(( :(( :((

پ.ن: الان بطور کاملا جدی ناراحتم :(
پ.ن2: یکی از فانتزیام این بود بچه ها سایت رو از نزدیک ببینم که دیروز در یک مرحله به فنا رفت که فک کردم فقط مشهدیا هستن و امروز در مرحله دوم که ظاهرا بودن و من غافل!! ای دل غافل... حجت خااااک..یعنی خااااک :)) :))

Back
بالا