- نام مرکز سمپاد
- شهید بابایی
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- دانشگاه گیلان
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
اینم توصیه میشه
http://fidibo.com/
http://fidibo.com/
چون ممکنه هر کتاب بدی رو بهتون بندازن!چرا باید ملاک داشت؟؟
من اصلا تو کتابفروشی که توش فروشنده بخواد بغل دستم بمونه حرف بزنه نمیرم نخوام بهم کتاب پیشنهاد کنه باید کی رو ببینمچون ممکنه هر کتاب بدی رو بهتون بندازن!
شاید فقط قصدشون کمک باشهمن اصلا تو کتابفروشی که توش فروشنده بخواد بغل دستم بمونه حرف بزنه نمیرم نخوام بهم کتاب پیشنهاد کنه باید کی رو ببینم
اینقد بدم میاد کتابفروشا میگن میتونم بهتون کمک کنم خو اگه کمک بخوام لال نیستم که خودم بهت میگم کمک میخوام حتما باید بگم نه تا ضایع بشی
یه کتابفروشی رفتم به خاطر یه کتا ب گفتم فلان کتاب رو دارین گفت نه ندارم ولی به جاش بسار کتابو داریم گفتم نه ممنون گفت یه کتاب هم هست فک کنم مناسب شما باشه. دلم میخواست مشت رو بخوابونم تو فکش آخه مرتیکه من فقط بهت گفتم فلان کتاب رو میخوام بلاخره با هر زحمتی بود بیرون اومدم و دیگه اونجا نرفتم
کتابفروشی مورد علاقه من خود فروشندش یا سرش تو کتابه یا تو گوشی تا ازش چیزی هم نپرسی حرف نمیزنه. حرف زدنش هم در حد یه جملست اینکه تو فلان قفسست یا تموم کردیم
سلام دوست عزیزسلام . دوستان گرامی .. :)
زمانی که به کتابفروشی میریم با دنیایی پر از کتاب آشنا می شیم ..این جور مواقع خود من گاهی اوقات می مونم که کدوم کتاب نسبت به بقیه اولویت داره ... به خصوص منظورم زمانی است که قصد خرید کتابی غیر از رشته درسی را دارم ... مثل کتاب های روانشناسی و...
شما در این مواقع به چه نکاتی توجه می کنید ... مثلا تعداد دفعات چاپ را نگاه می کنید یا مقدمه کتاب را می خوانید یا بخش های مختصری از اواسط کتاب ، متجرم کتاب قابل اهمیت هست یا نویسند کتاب معروف باشه ...
منتظر نظرات شما هستم ...
به نوع چاپ.. شماره چاپ ...توجه کنید. مخصوصاً شماره صفحات رو چک کنید چون من دوتا کتاب خریدم که صفحات تکراری داشت و چاپ خرابی داشت. بعضی از صفحات نبود...پس به این ها حتماً توجه کنید.سلام . دوستان گرامی .. :)
زمانی که به کتابفروشی میریم با دنیایی پر از کتاب آشنا می شیم ..این جور مواقع خود من گاهی اوقات می مونم که کدوم کتاب نسبت به بقیه اولویت داره ... به خصوص منظورم زمانی است که قصد خرید کتابی غیر از رشته درسی را دارم ... مثل کتاب های روانشناسی و...
شما در این مواقع به چه نکاتی توجه می کنید ... مثلا تعداد دفعات چاپ را نگاه می کنید یا مقدمه کتاب را می خوانید یا بخش های مختصری از اواسط کتاب ، متجرم کتاب قابل اهمیت هست یا نویسند کتاب معروف باشه ...
منتظر نظرات شما هستم ...