- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
مفهوم تکانه چیست؟
(به این میگن مختصر و مفید )
تکانه یه کمیت فیزیکیه و از طریق ریاضی تعریف میشه :به نقل از A M I N :مفهوم تکانه چیست؟
به نقل از clever child :تکانه یه کمیت فیزیکیه و از طریق ریاضی تعریف میشه :
p = m.v
مفهوم خاصی نداره. مثل بقیه کمیتای فیزیک.
به نقل از A M I N :خب معادله که هیچی
منظورم اینه:اندازه حرکت چه ربطی به تکانه داره؟اندازه حرکت ینی "چقد حرکت کرده"؟(اون که طوله )
اثبات ندارن چون اینطوری تعریف میشن. ما هم می پذیریم.در واقع فرق تکانه با انرژی جنبشی چیه چرا انرژی جنبشی متناسب با یک دوم جرمه و توان دو سرعت اما تکانه نه؟:)
اثباتش چی میشه؟
حتما با انتگراله
تکانه و کار صرفا کمیتهایین که برای امکان فرمولبندی ریاضی طبیعت،تعریف و ساخته شدن نه یه واقعیت خاص.در واقع فرق تکانه با انرژی جنبشی چیه چرا انرژی جنبشی متناسب با یک دوم جرمه و توان دو سرعت اما تکانه نه؟:)
اثباتش چی میشه؟
حتما با انتگراله
نخست: با تک بنویس خوب مثل منتکانه و کار صرفا کمیتهایین که برای امکان فرمولبندی ریاضی طبیعت،تعریف و ساخته شدن نه یه واقعیت خاص.
ولی درباره فرمول انرژی جنبشی:
با توجه به قضیه کار-انرژی: kدلتا=w=Fd
Kدلتا=ma.دلتاx
* d در پایین یعنی دیفرانسیل
انتگرال= Ant
dk=ma.dx
Ant dk=Ant ma.dx
K=m.Ant a.dx
K=m Ant dv\dt .dt
K=m.Ant v.dv=1\2 mv۸2
یعنی چی؟نخست: با تک بنویس خوب مثل من
.
نه.اثبات قضیه کار-انرژی اینجوریه:دوم: تا جایی که من می دونم بر عکسه
قضیه کار انرژی جنبشی از تعریف انرژی جنبشی نتیجه میشه.
البته یه نکته ای،حق با شماست!دوم: تا جایی که من می دونم بر عکسه
قضیه کار انرژی جنبشی از تعریف انرژی جنبشی نتیجه میشه.
مشاهده پیوست 374البته یه نکته ای،حق با شماست!
تو اثباتی که از کار-انرژی گفتم،یک دوم ام وی به توان دو ظاهر میش که باید بدونیم این همون انرژی جنبشیه.
اینو پیدا کردم:
http://myanswers.ir/question/qid__5700
پریم های خط یکی مونده به اخرو یادم رفت بذارم.مشاهده پیوست 374
اثبات در سه بعد. با توجه به این که می دونیم x y z تابعی از t هستن.
عاغا وخت گیره من همونجوری فعلا مینویسم
این میشه قضیه کار-انرژی نه خود انرژی جنبشی.با همین انتگرال بصورت ساده تری هم تو هالیدی اثبات شده(کرانهارو مکانی گرفته نه زمانی)مشاهده پیوست 374
اثبات در سه بعد. با توجه به این که می دونیم x y z تابعی از t هستن.
انرژی جنبشی تعریف میشه بعد قضیه کار انرژی جنبشی ازش نتیجه میشه اثباتشم نوشتم دیگه.عاغا وخت گیره من همونجوری فعلا مینویسم
این میشه قضیه کار-انرژی نه خود انرژی جنبشی.با همین انتگرال بصورت ساده تری هم تو هالیدی اثبات شده(کرانهارو مکانی گرفته نه زمانی)
چشم ما اذیت میشه خوب اصلا قابل خوندن نیست و خیلی بی کلاسهعاغا وخت گیره من همونجوری فعلا مینویسم
درسته.انرژی جنبشی تعریف میشه بعد قضیه کار انرژی جنبشی ازش نتیجه میشه اثباتشم نوشتم دیگه.
هالیدی هم توی یک بعد گفته من توی سه بعد گفتم.
دانلودش کو؟چشم ما اذیت میشه خوب اصلا قابل خوندن نیست و خیلی بی کلاسه
texliveدانلودش کو؟
احتمالا اگه بخوای عمیقا بدونی فرقش چیه اینه که انرژی جنبشی یه کمیت دات هست و تکانه دبل دات اثباتش در فیزیک هالیدی فصل9 ص134پاسخ : تکانه!
خب معادله که هیچی
منظورم اینه:اندازه حرکت چه ربطی به تکانه داره؟اندازه حرکت ینی "چقد حرکت کرده"؟(اون که طوله )