• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سُوال های شیمیِ من

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hastikhanoom
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سوال 18 من عددم خورد درمیاد. سوال 19 هم 5 درمیارم. یکی توضیح میده؟
Screenshot_2020_07_27_%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1_%D8%A7%D8%AA%D9%85_%D9%88_%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%BE_1_pdf.png

چرا بار یون های زینتل(کلاسترهای فلزی عریان)منفی است؟
مثلا چرا کلاسترهای Ru یکبار منفی هستند و یک بار مثبت نیستند؟

سلام ببخشید من یه سوال دارم:)
برا موازنه روش آمریکایی(با a b c ..) رو پبشهاد میکنین؟
یا روش وارسی؟

سلام ببخشید من یه سوال دارم:)
برا موازنه روش آمریکایی(با a b c ..) رو پبشهاد میکنین؟
یا روش وارسی؟
من با اون روش اشنایی زیادی ندارم ولی وقتی یکم با وارسی کار کنی و باهاش معادله های سخت موازنه کنی ، یک سری قلق داره که میاد دستت و هیچ جا کارتو لنگ نمیزاره..‌!

هر کدومو ک بیشتر فهمیدی و خودت راحت تری رو برو
با جفتش اوکیم
ولی از نظر سرعت
وارسی یه سری جاها خیلی سریعه ولی یه سری جاها طول میکشه
ولی معمولا سریع تر از معادله ایه

با جفتش اوکیم
ولی از نظر سرعت
وارسی یه سری جاها خیلی سریعه ولی یه سری جاها طول میکشه
ولی معمولا سریع تر از معادله ایه
بستگی به درجه سختی موازنه داره برا واکنش آمونیاک میشه وارسی رو نوشت اما واکنش های طولانی که دهم یازدهم روش میکنن تو آزمونها با معادله ای ه

سلام ;;)
خب من دیدم جای این تاپیک توی اینجا کمه....
+اولین سوالم خودم می پرسم
چرا با سوختن مواد مختلف رنگ های مختلفی از آتش رو می بینیم؟؟ مثلا بنفش یا قرمز؟
وقتی چیزی میسوزه (حالا ناقض یا کامل) نور و گرما حتما رو شاخشه و ممکن یه سری فرآورده های دیگه هم داشته باشه این بخاطر اینه الکترون های برانگیخته شده برای از دست دادن انرژی ای که گرفتن چاره ای جز گرما و نور و آتیش نداشتن. خب رنگش مربوط میشه الکترون تا چه لایه ای پریده و بعد به لایه دوم رسیده مثلا از ۴ به ۲ میشه آبی از ۶ به ۲ میشه بنفش

سلام
توی کتاب شیمی دهم فصل دوم، گفته شده توی سوختن ناقص گاز کربن مونوکسید به همراه دیگر فراورده ها تولید می‌شه.
خب توی کتاب تست خیلی سبز پایه، صفحه ۱۱۵ نوشته که فراورده های سوختن ناقص CO CO2 H20 هستن‌.
ولی توی واکنش سوختن ناقص مثلا متان یا هر هیدروکربن دیگه‌ای، ما فقط CO رو تو فراورده‌ها می‌نویسیم! یا کلا تو مبتکران وقتی حرف از سوختن ناقص می‌شه فقط CO هست و CO2 نیست تو واکنش!
توی تمرینات دوره‌ای کتاب درسی هم گفته شده که(صفحه ۸۴) گاز شهری به شور عمده از متان تشکیل شده و در محیطی که اکسیژن کم است به صورت ناقص می‌سوزد و بخار اب کربن‌مونوکسید نور و گرما تولید می‌کند.
یعنی حرفی از CO2 نزده تو سوختن ناقص متان.
الان بالاخره
تو سوختن ناقص هم CO2 تولید می‌شه یا فقط CO تولید میشه؟

Back
بالا