علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : نفرتاي عجيب و غريب!!!
این افرادی که ادایِ آدم واقعیارو در میارن
این افرادی که ادایِ آدم واقعیارو در میارن
اومدم توی تاپیک که همین رو بنویسم. من هم دقیقا همینم. توی مهمونیا مدام دستم رو گوشمه . یه بار سر سفره نتونستم گوشمو بگیرم و زدم زیر گریه . یه مشکل عصبیه. و نسبت به صدای دهن بچه ها و حیوونا ری اکشنم ضعیف تره ، نسبت به اعضای خونوادم قوی تر. یه بارم تو کافه به پسره گفتم دهن باز غذا نخور صدا میده ، ادامه داد مجبور شدم بزنم تو گوششکافیه یه نفر کنارم با صدا عذا بخوره یا چایی
دوست دارم بکوبونم تو دهنش
اینقد از اینکار متنفرم که یا سریع از محل دور میشم
یا گوشامو میگیرم
اگه نتونم این کارارو انجام بدم گریم میگیره.از شدت عصبانیت میزنم زیر گریه
من خیلیییی بد ب این حرکت واکنش میدمـسریع عصبی میشم بغض میکنماومدم توی تاپیک که همین رو بنویسم. من هم دقیقا همینم. توی مهمونیا مدام دستم رو گوشمه . یه بار سر سفره نتونستم گوشمو بگیرم و زدم زیر گریه . یه مشکل عصبیه. و نسبت به صدای دهن بچه ها و حیوونا ری اکشنم ضعیف تره ، نسبت به اعضای خونوادم قوی تر. یه بارم تو کافه به پسره گفتم دهن باز غذا نخور صدا میده ، ادامه داد مجبور شدم بزنم تو گوشش
کلا با مدرسه مشکل داری تو1.فاشیست ها
2.معلم ریاضیمون
3.معلم دینیمون
4 معلم تفکر و سبک زندگی
5 معلم هنرمون
6 سیاست های ک...ری مدرسه (البته یه سریش مال اموزش پرورشه)
فکر نکنید چون کلا مخالف دینم معلم دینی رو ازش متنفرم . نه ، به خاطر برخی رفتاراتش هست(فاشیسته) وگرنه با معلم قرآن با اینکه نظرام مخالفه میتونم کنار میام و اون منو یکی از بهترین دانش آموزاش میدونه.میگه چون تو اهل مطالعه و تحقیق هستی.
بنظرم این شرایط جامعس خوب یا بد باید باهاش کنار بیایمن به شخصه از اینایی که وقتی یه بچه مثلا روش تولید مثل انسان رو بهشون توضیح میده و اینا ذوق می کنن بدم میاد! اینایی که به بچه هه میگن باهوش و خوشحالن که نسل جدید چه قدر باهوشن!
نسل جدید باهوش و آگاه نیستن اسکلا! بلوغ زودرس دارن! مریضن!
پ.ن: البته همچین بچه هایی فقط تو فامیل خودمون دیدم و بچه های دیگه خیلی عادی هستن شانسم نداریم که
داداش اسم تاپیک رو میدونی چیه؟ بحث جامعه شناسی نیست که! صرفا چیزیه که ازش بدم میادبنظرم این شرایط جامعس خوب یا بد باید باهاش کنار بیای
آره داچی فقد گفتم بهت هویجوریداداش اسم تاپیک رو میدونی چیه؟ بحث جامعه شناسی نیست که! صرفا چیزیه که ازش بدم میاد