• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توهین برنامهء تلویزیونی "فیتیله" به هموطنان ترک زبان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

خواستار برخورد با رسانه ملی بخاطر توهین به غیر فارسها(لر-ترک و..)هستین؟

• رای‌دهندگان
    186
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : توهین برنامهء تلویزیونی "فیتیله" به هموطنان ترک ز

داشتم عکسای تظاهرات امروز رو میدیدم رفیق ایتالیاییمون گفت چی شده پسر مردم به چی اعتراض میکنن؟!
خدایی روم نشد بگم واسه فرچه ریختن بیرون؛گفتم مثل اینکه یکی از مسوولین بدقولی کرده مردم عصبانی شدن!!!

جنبه شوخی هم خوب چیزیه ;;)

من این وسط به یه چیزی بسیار مشکوک شدم و اون اینکه نمیدونم چرا مجاهدین خلق ایران که کثیف تر از اینها تو جهان هم نداریم خیلی طرفدار اعتراض هستند نمیدونم شما هم شبکه ی اونا رو دیدید یا نه اما من که دیدم فقط دارن به این اعتراضات جولان میدن حتی خیابونو هم تعیین میکنند که کجا بهتره تظاهرات کنید و از این حرفا ، به نظرم دست هایی پنهان داره به این اختلافات چنگ میزنه و میخواد که اتحاد از بین بره ، من خودم یه ترک بسیار متعصب هستم اما به مردمی که دست به تظاهرات زدن و شاید خودشونو به عنوان یه طرفدار ترک معرفی میکنند و نقاب ترکیرو زدند شک میکنم واسه همین مخالف این تظاهرات نابود گر هستم ، اشکالی نداره تظاهرات بکنید اما به روش خاصش با چنگ و دندونو و هزار تا حرف ناجور هیچی درست نمیشه و حرف حق هیچ وقت نمیتونه به کرسی بنشینه ،
[size=36pt]امیدوارم مردم فهیم و با عزتمون اینو درک کنند که استقلال مردم آذربایجان ، قزوین ، اردبیل ، زنجان و هر ولایت ترک زبانی در صورتی تامین و حفظ میشه که استقلال کشور عزیزمون ایران حفظ بشه[/size]
امیدوارم.​

یاشاسین ایرانیم ، یاشاسین گووزل آذربایجانیم !

مینای عزیز با همه احترامی که برات قایلم اما با خوندن پستت اشکم دراومد اولندش که واقعا زبان فارسی هیچ فایده ای نداشته برات؟الان مثلا تو همین سایت بچه ها پستاشونو به چه زبانی میدن؟نکنه یکی که کرده میاد کردی پست میده؟دفترچه کنکورو به چه زبانیه؟دوتامثال ساده و دم دستی برا اینکه بفهمی زبان فارسی بی فایده نیس فردوسی سی سال زحمت نکشید که بشه زبان فارسیشون یادمه معلم ادبیاتمون میگفت تو هر دوره زمانی که کشورمون افتاد دست هر بیگانه ای اونا خواستن زبان خودشونو تو کشورمون رواج بدن که از این طریق فرهنگمونو عوض کنن و حکومتشون و قوی کنن
اما نویسنده ها و ادیبای اون زبان با نوشتن اثارو کتابای فارسی تمام سعیشونو کردن که زبانمون از بین نره چون فارسی زبان اکثریت مردم ایرانه
دومندش از قسمت دیگه پستت که جوری حرف زدی که انگار ایران هیچی فقد اذربایجان دوس داشتم کلمو بکوبم دیوار! اکی حله منم چون خراسانیم بگم فقد خراسان گوربابای بقیه جاها تا جایی که میدونم همیشه هرجا جنگ میشه نه تنها تو ایران بلکه هرکشور دیگه مردم نواحی دیگه برای دفاع از کشورشون میرن برای دفاع از اون قسمت چون اونجا بحث ملیه مردم ترک و اذری های بسیار عزیز هم برای ایران خیلی ازخودگذشتگی کردن امادرس نیس بگیم بقیه جاها هیچی مردم شمال قهرمانشون میرزا کوچک خان قهرمان دیگه تو جنوب رییسعلی دلواری و خیلی از قهرمانای عزیز دیگمون که فقد برای ایران اومدن ازخودشون گذشتن نه فقد منطقه خودشون برای ایران!تو همین جنگ هشت ساله جنگ تو ی بخش خاص کشور بود اما مردم همه جاهای ایران رفتن برای دفاع!حتی اقلیتای مذهبی که فقد برای ایرانی بودنشون رفتن جنگ!چون اونجا دیگه بحث یه قوم خاص و منطقه ی خاص نبود بحث دفاع از یک کشور بود یک وطن دفاع از بیگانه متاشی نشدن ایران عزیز دفاع ازناموس اینا همه مفاهیم مقدسین پیشنهاد میکنم به جای صرفن تمرکز براذربایجان به اینا هم فک کن!هرچند تعصبت براذربایجان خیلیم خوبه!
سومندش و گفتی چرا ترکها؟ربطی به منطقه ی خاصی نداره ما ایرانیا کلن یه کوچولو جنبمون کمه صداسیما دروغگو هس هرچی هس ولی دیگه باقوم خاصی مشکل نداره اگه یادت باشه بختیاریا گفتن به ما توهین شده توخیلی سریالا به قول دوستمون به شمالیا توهین شده من خودمم دیدم چن وخ پیش شبکه یک یه سریالیو گذاشته بود که یه چن نفر لر رو خیلی روستایی و خنگ نشون داده بود[nb]به احتمال خیلی زیاد لر بودن[/nb]پس نگو فقد ترکها توهم اینو نداشته باش که همه برعلیه ترکهان!پس اینجوری صداسیما با نصف مردم مشکل داره که :)) :))این فقد یه شوخی بوده و هیچ چیزی پشتش نبوده!بازیگر خود اون نقشم خودش ترک هس!جنبه خیلی خوبه!که یه سریال باکلی هزینه پخش نشه ویه برنامه هرچند مسخره اما بچه های کوچیک دوسش دارن!
ترکها خیلی متمدن تر از بقیه قومیتها ی ایران بودن وهستن....
در ضمن اینو از کجا دراوردی که ترکها متمدن ترن از بقیه قومان؟اصن تعریف از تمدن؟
همون ظرفی که هر روزه توش غذا میخورین اسمش روشه.....از فرهنگ ما وارد فرهنگ شما فارسها شده...
خب که چی؟خیلی از کلمه های دیگه م از زبانای دیگه م وارد فارسی شده اصن خاصیت زبان اینه
ودراخر بگم حاظرم برای ایران هرکاری بکنم چون وطنمه و دوسش دارم!همه جای ایران وطنمه!هرگوشش که اسیب ببینه حتا اگه خراسان نباشه بازم وطنمه!شکی ندارم حس ناسیونالیسم یکی از زیباترین حسای دنیاست !ببخشید طولانی شد

جنبه داشتن اصل است ولی برای همگان نه فقط معترضین! حس ناسیونالیسم بهترین حس دنیاست( :|) سنگ و خاک همه جای دنیا هست مهم ایده الترین تعاملات
بین انسان هاست که متاسفانه در کشور فلاکت زده ما اصلا نیست!

به نقل از k94 :
جنبه داشتن اصل است ولی برای همگان نه فقط معترضین! حس ناسیونالیسم بهترین حس دنیاست( :|) سنگ و خاک همه جای دنیا هست مهم ایده الترین تعاملات
بین انسان هاست که متاسفانه در کشور فلاکت زده ما اصلا نیست!
من گفتم یکی از زیباترین حس های دنیا
نه زیباترین حس دنیا
کلی فرق هس :-s
در مورد بقیشم نظری ندارم :) :)

به نقل از h.k :
من گفتم یکی از زیباترین حس های دنیا
نه زیباترین حس دنیا
کلی فرق هس :-s
در مورد بقیشم نظری ندارم :) :)
اگر منظور شما بودی حتما نقل قول می گرفتم :| شما شاید نیازمند جلب توجه باشید اما متاسفانه من حرفم کلی بود!(تنها شما نیستید که احساسات شوونیستی اش گل کرده خصوصا و عجیبا وقتی پای تورکها درمیان است)

بدبینی و این رفتار معلوم با تورکها نه برای این واقعه هست که سابقه طولانی داشته و این جدایی رفته رفته گویی محکوم به عمق گرفتن است.

چه خبره همش تورک تورک میگین؟!
ما ترک نیستیم
ما "آذری" هستیم
زبان ما آذری هست نه ترک،ترک مال ترکیه س
ترک های ایران ترک نیستن،آذری هستن

توهین به آذری ها بوده نه به ترک ها

به نقل از k94 :
اگر منظور شما بودی حتما نقل قول می گرفتم :| شما شاید نیازمند جلب توجه باشید اما متاسفانه من حرفم کلی بود!(تنها شما نیستید که احساسات شوونیستی اش گل کرده خصوصا و عجیبا وقتی پای تورکها درمیان است)

بدبینی و این رفتار معلوم با تورکها نه برای این واقعه هست که سابقه طولانی داشته و این جدایی رفته رفته گویی محکوم به عمق گرفتن است.
اها بله!شوونیستی!اکی!من خیلی افراطی عم!
اره به قول شما فقد من نیستم که میگم همه جای ایران سرای من است!ما همه افراطی عیم!
بعد شما که میگی
تنها شما نیستید که احساسات شوونیستی اش گل کرده خصوصا و عجیبا وقتی پای تورکها درمیان است
افراطی نیستی!

[size=10pt]از وقتی چشمامو باز کردم و توی مدارس به زور فارسی یادمون دادن...ومنم با گریه وکلی سختی یادش گرفتم(بماند که حالا هم کامل مسلط نیستم)....[/size][/size]وبه هیچ دردی هم نمیخوره به فول خودشون زبان فارسیشون

[size=10pt]گذشته از لحن توهین آمیزتون ، دو نکته ی مهم رو باید حتما توجه داشت.
اول، در تمام دنیا شما اگر در قسمتی از مرز یک کشور زندگی میکنید لازم هست زبان رسمی اون کشور رو یاد بگیرید. دلیلش هم واضحه. حتی اگر به فرض در شهر شما همه ترکی بلد باشن، شما به عنوان شهروند ایران این امکان رو دارید که به قسمت های دیگه ی ایران سفر کنید یا بخواید در یک دانشگاه در تهران یا یک شهر دیگه تحصیل کنید. حالا فرض کنید زبان فارسی رو بلد نباشید : مسلما مشکلات فراوانی برای جامعه به وجود میاد.
دوم، زبان تعریف داره و فارسی هم طبق اون تعریف زبان حساب میشه. من در موقعیتی نیستم که بررسی کنم فارسی چطور به وجود اومده و چرا. همه ی زبان ها یک روز وجود نداشتن و بعد ها به وجود اومدن. "حتی" اگر زبان فارسی از زبان شما نشئت گرفته باشه بازم زبان حساب میشه.

در آخر هم متذکر بشم؛ اگه میخواید به یک توهین اعتراض کنید خودتون نباید از لحن توهین آمیز استفاده کنید.

پانوشت: من کلا به تلویزیون و این چیزا علاقه ندارم و نمیدونم چه توهینی شده .[
/size]

پانوشت 2: مطمینم بیشتر از اینا درمورد خودمون هم شوخی میکنیم کسی هم بهش بر نمیخوره.

پانوشت 3: کشور های اروپایی اتحادیه دارن که به هم نزدیک تر بشن ؛ اون وقت متاسفانه بعضیا از اینجا دنبال چیزایی هستن که اتحاد رو خراب میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا