• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توهین برنامهء تلویزیونی "فیتیله" به هموطنان ترک زبان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MIN4
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

خواستار برخورد با رسانه ملی بخاطر توهین به غیر فارسها(لر-ترک و..)هستین؟

• رای‌دهندگان
    186
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : توهین برنامهء تلویزیونی "فیتیله" به هموطنان ترک ز

دوستان باز ببینین که بحث از کجا به "کجاها" کشید.

1.موضوع کاملا مشخّصه؛ ی عدّه طبق گزارشا و عکسای منتشر شده تو اکثر خبرگزاریها، راه خشونت رو برای بیان عقایدشون مناسب تر دیدن و دستگیر شدن.خب این اقدام کجاش نقض دموکراسیه؟ بحث این دولت که جداست ولی اگه بخاین همین اقدام رو تعمیم بدین و بیان کنین کلّ نظام حکومتی ما استکباریه، این بار دیگه تماما صدق نمیکنه.

2.خب برای منم مث شما قابل درکه که حدّ احترام به حقوق اقلّیّت ها تو ایران میتونه خیلی بهتر از این بشه ولی علّت اصلی ادامه همه این ماجراها برام روشن نیست.شما ها هنوز مشخّص نیست دقیقا به چی اعتراض دارین.اصن ما قبول میکنیم که شما ی خشم فروخورده شده از تمام کم مهری های روا داشته شده نسبت به خودتون داشتین و این اتّفاق تنها ی راهی واسه ابرازشون باز کرد.حالا لطف کنین بفرمایین دقیقا خواستتون چیه؟

×اینو میگم چون اوّلا حرفای ضدّ و نقیض خودتون اینجا کم نیست و ثانیا استدلال هایی رو مطرح کردین که سایر دوستان کاملا منطقی ابعاد موضوع رو بررسی کردن واستون ولی هنوزم بحثا ادامه داره.

یه سری از افراد تو ابن قضیه یه کوچولو زیادی عصبانی شدن و قوانین کشور رو زیر پا گذاشتن.متاسفانه اینجور افراد فکر می کنن با اعتراضات بیش از حد و آسیب رسوندن به جامعه میتونن حرفشون رو به کرسی بنشونن اما اینطور نیست.چون اگه اینطوری بود دیگه سنگ روی سنگ بند نمی شد.واسه همین اونی که بیش از حد دیگه آسیب رسونده باید مجازات بشه.

این عمو های فیتیله چندین ساله همه رو می خندونن.
خر میشن
گاو میشن
بچه میشن ...
کلا هر بلایی سر خودشون میارن برای شاد کردن دل بچه ها...
کارای خیر زیادی هم همیشه من شنیدم انجام می دن.
ولی با یک خطای شاید سهوا همه آن خوبی ها فراموش شد....
شدند خائن...
شدند نامرد...

:-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-< :-<

بچه ها من پدربزرگم اصالتا ترکه ولی خب کرمان زندگی کردیم همیشه!!
بحثم اینه که واقعا وقتی داشتم برنامه رو میدیدم که داشت برا اولین بار پخش میشد واقعا همچین چیزی به ذهنم نرسید که این توهین به ترک هاست!! یعنی طبق معمول که سالهای ساله فیتیله ای ها برنامه اجرا میکنن یه زبون رو داشتن انجام میدادن که زبان های مختلفی هم طی این سال ها تو آیتم های مختلف ازشون دیدم و طبق معمول یه نفر که ایندفه "یه بچه" بود خطا انجام داده بود وهدف این بود که دیگران بخاطر این خطا بخندن!!
به نظرم صد در صد قضیه سهوی بوده و صد در صد درست نیست چنین برخوردی باهاشون
خیلی خاطره برا همه (بزرگ و کوچیک و فارس و ترک و غیره) ساختن
خیلی تلاش کردن واسه مردم
خیلی از جیب خودشون فعالیتای خیر خواهانه کردن!
و جدای از این
به نظرم واقعا یه چیز بچه گانست که ما میایم میگیم ترک و فارس و فلان... اساسا همه مردم یه کشورن و عین همدیگه ان...هر چی بشه همه کنار همدیگه ان...
اون هموطنانی هم که این سهو رو به دل گرفته و ناراحتن یه رجوع به برنامه خندوانه کنن که توی برنامه چقققد با همه شهر ها شوخی کرد با شیرازی ها با آبادانیا...
اینا دلیل نمیشه که سریع بهشون بر بخوره!!
بازم میگم سهو...سهو...اینو یادمون باشه خدا هم سهوی ها رو پای آدم نمینویسه!!!

اگه ترک بودم ناراحت نمی شدم چه توهین بوده باشه چه نباشه!

پاسخ : توهین فیتیله به ترکها

به نقل از مـیـنـا :
چی؟
شما به این میگین تقی به توکی میخوره؟ :-\
......
همون ظرفی که هر روزه توش غذا میخورین اسمش روشه.....از فرهنگ ما وارد فرهنگ شما فارسها شده...

ترکها خیلی متمدن تر از بقیه قومیتها ی ایران بودن وهستن....
...
حالا عاقلانست که این مدلی طنز بسازن؟؟؟؟؟؟
لااقل اینقدر اجمقانه نمیساختن ویه چیزی میساختن که به ترکها بچسبه
........
استفاده از بورس دستشویی به جای مسواک :o
..
نظرتون چیه از فردا هم ما ترکها همچین چیزایی رو برای فارسها بسازیم؟
انصافا حوصله ندارم بخونم تاپیکو و در جواب این حرفتون بگم که: :D
متمدن ترین قوم تا جایی که یادمه پارسها و پارتها و مادها هستند که یعنی فارس ها و کردها :D
و اینکه لطفا تعصب ترکهارو با بقیه قومیتها مقایسه نکنید ادم میاد تبریز نمیتونه حرف بزنه :))

پاسخ : توهین فیتیله به ترکها

به نقل از امیررضا رحمتی :
انصافا حوصله ندارم بخونم تاپیکو و در جواب این حرفتون بگم که: :D
متمدن ترین قوم تا جایی که یادمه پارسها و پارتها و مادها هستند که یعنی فارس ها و کردها :D
و اینکه لطفا تعصب ترکهارو با بقیه قومیتها مقایسه نکنید ادم میاد تبریز نمیتونه حرف بزنه :))
و خوب من چه حرفی دارم بزنم وقتی قبول نمیکنن بشقاب(بش=خالی-قاب=ظرف) وظروف از فرهنگ ترک وارد فرهنگ فارس شده :|

ما ایرانی اتفاقا طنز شفاهی خوبی داریم و جالب است در هر جلسه یا مهمانی که هستیم سریع یکی دو نفر پیدا می شوند که شروع به تعریف مطالب با مزه می کنند. از قدیم هم بوده. ایرانی ها آدم های اخمویی نیستند. حتی من دیده ام همین معلمانی که با یک من عسل بعضی از آنها را نمی شود خورد! پشت پرده آدم های طنازی هستند! حتی قشر روحانیت در جای خود مطالب با مزه ای تعریف می کنند. اما همین آقایان معلم یا دکتر و... به فیلم و تئاتر و نمایش طنز که می رسند ناگهان همه جدی می شوند. قدیم یادم هست که ما براحتی مطالب و جوک های طنزمربوط به معلمان را در نشریات و حتی روزنامه دیواری مدرسه مان می نوشتیم و کسی هم اعتراضی نمی کرد. نمی ریختند بگویند آقا این جوکی که در مورد معلم شیمی نوشتی شخصیت ما را نابود کرد!! یا فیلم مارمولک که توهین به روحانیت محسوب شد! فک کنم باید سطح طنز خونمان را بالا ببریم و هر طنز و شوخی را توهین به شخص یا شغل خاص فرض نکنیم. وگرنه هیچ برنامه طنزی را نمی توان ساخت. آقای کیومرث صابری ملقب به گل آقا سال ها مجلات طنز گل آقایی را چاپ کرد و از شخصیت های مختلف انقلاب و دولت انتقاد کرد و به هیچ کسی هم توهین نکرد و لطیفه قومیتی هم چاپ نکرد و به زبان ها و گویش های مختلف نیز احترام گذاشت. اعتقاد به طنز شامخ داشت نه بعضی طنزهای سخیف و زشت... به هر حال ما چیزی داریم به نام شناخت و ظرفیت. اگر بالا بروند جامعه بهتری خواهیم داشت.

به قول یکی اگه پایتخت به زبان ترکی بود قیامی میشد. در حد ستار خان باقر خان
اینهمه سریال طنز که با شمالی و جنوبی و خراسانی و لری و..‌ شوخی میکنن.

توی پایتخت ،نقی غذای گربه خورده بود.این توهین محسوب میشه؟اگه محسوب میشه که کسی اعتراضی نکرد اگرم محسوب نمیشه بس خیلی چیزای دیگه که مردم به چشم توهین به اونا نگاه می کنن هم توهین نیست
اینه که میگم خیلی وقتا یه چیزایی میشه و کسی حرفی نمی زنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا