- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
تصاویر اعدام ....پارسال در شهر خودمون:
آمار اعدام در سال 2013.....ویکی پدیا
در اسلام هم سنگسار ودار زدن وسوزاندن در آتش وچند روش دیگه مثل خراب کردن خانه روی سر و... استفاده میشه ....
گاهی اوقات هم در ملا عام انجام میشن....
....
نظر شما چیه؟اینکه افرادی رو که از نظر قانونی گناهکارن تو ملا عام بکشیم میتونه در جلوگیری از ارتکاب دوباره اون جرم موثر واقع باشه یا نه؟اصل این کار درسته به نظرتون؟؟؟؟اعدام در ملا عام در مقایسه با اعدامهای معمولی چه مزیتها ومعایبی دارن؟
اعدام تا چه حد در اسلام تاکید شده؟آیا لغو اعدام به منظور نادیده گرفتن اسلام هست؟
(آمارها از ویکی پدیا )
یا أیها الذین آمنوا کتب علیکم القصاص فی القتلى الحر بالحر و العبد بالعبد و الأنثى بالأنثى فمن عفی له من أخیه شی ء فاتباع بالمعروف و أداء إلیه بإحسان ذلک تخفیف من ربکم و رحمة فمن اعتدى بعد ذلک فله عذاب ألیم، و لکم فی القصاص حیاة یا أولی الألباب لعلکم تتقون» (بقره/آیه 178-179)
و من قتل مظلوما فقد جعلنا لولیه سلطانا» (اسراء/آیه 33)
آمار اعدام در سال 2013.....ویکی پدیا
کشور تعداد
۱ چین ۳۰۰۰
۲ ایران ۶۲۴
۳ عراق ۱۶۹
۴ عربستان سعودی ۷۹
۵ کره شمالی ۷۰
۶ ایالات متحده آمریکا ۳۹
۷ سومالی ۳۱
۸ سودان ۲۱
۹ یمن ۱۳
۱۰ ژاپن ۸
روشهای اعدام:
دار زدن
تیرباران
سوزاندن در آتش
زنده به گور کردن
سر بریدن
سنگسار
اتاق گاز
تزریق سم
خفه کردن
صندلی الکتریکی
گیوتین
شمع آجین
اعدام در ملاء عام گونهای از مجازات اعدام است که در آن عموم مردم به طور داوطلبانه ممکن است در آن شرکت کنند. اینگونه مجازات به طور معمول با حضور تعداد محدودی از شهروندان منفعل همراه است که برای اطمینان از مجازات شدنِ مجرم، شاهدِ این رویداد هستند.
به گفته سازمان عفو بینالملل، در سال ۲۰۱۲ اعدامهای عمومی شناخته شده در ایران، کره شمالی، عربستان سعودی و سومالی انجام شده است.
در اسلام هم سنگسار ودار زدن وسوزاندن در آتش وچند روش دیگه مثل خراب کردن خانه روی سر و... استفاده میشه ....
گاهی اوقات هم در ملا عام انجام میشن....
....
نظر شما چیه؟اینکه افرادی رو که از نظر قانونی گناهکارن تو ملا عام بکشیم میتونه در جلوگیری از ارتکاب دوباره اون جرم موثر واقع باشه یا نه؟اصل این کار درسته به نظرتون؟؟؟؟اعدام در ملا عام در مقایسه با اعدامهای معمولی چه مزیتها ومعایبی دارن؟
اعدام تا چه حد در اسلام تاکید شده؟آیا لغو اعدام به منظور نادیده گرفتن اسلام هست؟
(آمارها از ویکی پدیا )