- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نجف آباد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : تصور ما از کاربران [سری4]
[/quote]
به نقل از می :صورت گرد
تقریبن
قد 158
169
نه چاق نه لاغر
اوهوم :)
احساساتی
خودم فک نمیکنم زیاد احساساتی باشم ،شایدم تلقینه
منفی باف
خیلی کم با توجه به شرایط موجود
زیاد کلمات رو کتابی میگه
ن اتفاقن اینجوری نیسم زیاد :)
ممنون از تصورت :)
به نقل از sadlove :مریم![]()
![]()
![]()
![]()
مهرناز![]()
![]()
خب من زیاد پستاشو اینا رو نخوندم بیشتر خارج از فروم در ارتباطیم برا همین استدلالی ندارم از اینجا ک بخوام بیان کنم . اما خب از دید روانشناسی از روی رفتاراش و خلقیاتش حدسیاتی (حدسیاته . اون شناختایی ک دارمو نمیگم .) ک دارم اینان :
دختر آرومیه و منطقی و مهربون . تو خانواده اصلا آروم نیستم اما تو جمع دوستام یه کمی،منطقیم، مهربونو دیگ من نباید بگم
روحیه لطیفی داره فک کنم :د نه اونقدرا لطیف
و فقط کافیه بدونه مشکلی براتون پیش اومده حتی اگه کمکی از دستش بر نیاد حرفایی میزنه ک سعی کنه ارومتون کنه . خودمم از این وضعیت حس خوبی میگیرم.
اهل دوستیای گروهی نیست همیشه یکی دو تا دوست داره اما خیلی صمیمی .
اهل دوستیای گروهیم هستم اما با یکی دو نفر توی گروه همیشه صمیمی ترم،توی گروه شخصیتای زیادی هس و من نمیتونم با همشون یه جور برخورد کنم طبیعتن و در مورد دوستای خیلی صمیمیم حتما برام خیلی مهمن که تا اون حد باهاشون صمیمیم![]()
![]()
دختر قوی عی هست . احتمالا
نجیبه . موچکر :)
زبر و زرنگ ب نظر میرسه "-: فقط به نظر نمیرسه ها،میشه گفت زرنگم:-تعریف از خود
. یکمم یه کوچولو شیطنت میکنه گاهی . شاید یه کم بیشتر
اشپزیش خوبه :د بد نیس،اما خیلی حال و حوصله سر گاز واسادن ندارم
خونه داری بلده :د اوهوم
بچه ها رو دوست داره :د نه خیلی زیاد
مذهبی و معتقده . بلی :)
زیاد قابل اعتماد نیست همیشه "-: (اشاره میکنم ب اون دفعه ای ک منِ بیچاره رو از خواب بیدار کردین بعد گوشیو گذاشتین اسپیکر با بعضیا ("-:) صداشم در نیاوردین "-: )خبر رسیده که بعضیا اعتراف کردن کار خودشون بوده،من بی تقصیرم
ایشون عاشق فرانسه و فرانسویه در حدی ک رشتشو هم تو همین زمینه انتخاب کرد و خب حس میکنم بخاطر این علاقش مترجم موفقی میشه ! (یکی اواتارای قدیمیش و صوبتایی ک تو بانگاش شده "-: )
و کلن ایفل دوست هستن ایشون "-: (اشاره ب کادوی زهرا و عکس ماه عسل "-: )
کاملا درسته،عاشق فرانسه و پاریس و ایفلم به شدت![]()
عکس ماه عسل
نقاشی کشیدن و نشستن بین مداد رنگا رو دوست داره => خیلی حوصله داره .
نقاشی اینا واقعن حوصله هنری میخوان ک من ندارم :د
آره نشستن بین مداد رنگیارو خیلی دوس دارم اما خیلی حوصله هنری ندارم،فقط برای هنرایی که خیلی دوس دارم حوصله به خرج میدم
بعدم اینکه بعضی چیزا رو ب روی ادم نمیاره . (نگم بهتره :د) ب هر حال من همیشه از این بابت شرمندشم
دوس ندارم تو کار کسی فضولی کنم واسه همین نمیپرسم،اگه هم بپرسم واس اینه که اگه بتونم کمک کنم :) دشمنت شرمنده
بعضی چیزای دیگه رو هم ب روی ادم نمیاره ولی یه حسایی بم میگه پشت سر ادم با زهرا در موردش حرف میزنن :-s
کدوم چیزا؟
فلن همینا ب ذهنم رسید :د
مرسی عزیزم![]()
[/quote]
به نقل از زهرا :) :++MaRyAm++ ----> بست بست فرند![]()
زهرا :) ------->بست بست بست فرند![]()
![]()
اینو باید توضیح بدم ک وقتی من از چهار ماهه پیش با مریم شب و روز گذروندم توصیفش میکنم ... گفتن ذکر کنم![]()
ایشالا4سال
بفرمایید
شناخت من از مریم یه شناخت 5ساله س و دوستیمون یه دوستی 4 ساله
دفه ی اول ک دیدمش (اردوی معارفه ی مدرسه بود اگه اشتباه نکنم ) جز کسایی بود که با خودم گفتم " یاد بگیر ازش ، بزرگ شو یکم" ... یه بچه ی مظلوم ِ ساکت جدن اینطوری به نظر میومدم؟
شاید حتی ب اینم فک کردم که چقد با بکس سر ب سرش بذاریم ک کم هم حرص ندادیم بهش ،خدا بگذره از سر تقصیراتمون![]()
برو هفت شبانه روز از این کارت استغفار کن [-(
بعد یه سال که گذشت به طور کامل فهمیدم
از ان نترس ک های و هوی دارد
از ان بترس ک سر به توی دارد
یا یه همچین چیزی
چی شد اینو فهمیدی؟
پتانسیل بالایی واسه شیطنت داره و پایه ی هر گونه خرابکاری ----> از اونجایی که چهره ی مظلومی داره ، عامل اجراییه خوبیه![]()
استاد ماییتوام اصولن مغز متفکر خوبی هستی
خودش فکر میکنه احساساتی نیس ولی هست اینو وقتی میشه فهمید ک یه عکس از آریانا میبینه
اما خیلی احساساتی نیستم،شایدم تلقینه
جا داره بگم یه ذره عدل تو رفتار. این دختر نی ... تبعیض بین آریانا و زهرا بیداد میکنه
آریانا کوچولوعه خب خیلی شیرینه،زهرا فقط حرص دادن بلدهبه هر حال بیشتر دقت میکنم از این به بعد :)
تقریبا وابسته ب کانون خانواده ، دلتنگی هاش برای مامانش اینا اینو نشون میده ولی خوب زیاد بروز نمیده
وابسته که هستم اما ن اونقدر زیاد
یه اخلاق خوب داره و اون اینه ک اگه چیزی ناراحتش کنه صاف و پوست کنده بهت میگه
میخوام اصاب خودم راحت باشه میگم که نخوام خودم حرص بخورم
اهل تعارف و اینا نیس ، حداقل با من ، و این زندگی رو راحت میکنه :)
خیلی اهل تعارف نیسم اما با تو کلن راحتم :)
اگه به یه چیزی پیله کنه تا قضیه رو کامل نفهمه دست بردار نی![]()
موقعیت مشابه برام پیش اومد که دس برداشتم
اگه نخواد حرفی بزنه هیچ جوره نمیتونی از زیر زبونش بکشی ------> (یه چیزی بود ک که من فک میکردم نیست ، بعد دیدم هست ) [مریم م اینو یادم نرفته 9بهمن ک داریم برمیگردیم باید بهم بگی]
حالا فکرامو میکنم ببینم چ جوری بپیچونمت![]()
وقتایی ک حالت خوب نیس و نمیتونی تصمیم منطقی بگیری خیلی خوب کمکت میکنه ( اخرین مورد امروز عصر، قبلیش هم بعد اربعین بود
)
باید به یه دردی بخورم خو
در آخر بعد همه ی اینا بگم ک :
گرچه این خوبیا رو داره ولی ... یه دوست عین مریم داشته باشی دشمن نمیخوای
با تچکرات فراوان از شما![]()
به نقل از Prosur :مریم
ویدا
خیلی نشده که باهاش چت کنم اما خواننده ی چت هاش با دیگران تو گروه بودم؛
دختر اجتماعی ـیه، باحوصله تقریبن اجتماعی اما حوصله رو نه زیاد
،رنگ بنفش دوست
بیشتر صورتی دوست اما بنفشم بدم نمیاد :)
~ به خاطر تنها عکسی از پروفایلش که یادمه. یه دختر بود با سویشرت بنفش که به سمت چپ خودش نگاه می کرد و چهرش معلوم نبود.![]()
شهروندی قانونمند. خوبه اگه اینجوری باشم
البته که فک می کنم به نوعی تحت فشار شرایط بوده در این بعد! متاسفانه بله :) به خاطر این:
طرفدار نظم و برنامه ریزی. اوهوم
دختری که معمولا استرس و دغدغه داره و شخصیت "تِیک ایت ایزی" گیری نداره.ولی سعی می کنه که این بیخیالی رو با جمله به خودش تلقین کنه
اتفاقن چون "تیک ایت ایزی"گیرم این کلمه رو با خودم تکرار می کنم
به حکمت و مصلحت خداوندی معتقده. بلی :)
طرفدار استقلال یافتگی.شدیدن
+ فعالیت مستمرش تو تاپیک بیت های قشنگ؛ طرفدار شعر و شاعری.
از قبل دوس داشتم اما تازگیا به طرز عجیبی دنبال شعر و شاعر و اینام
بلد نیس نقش بازی کنه.بلدم اما خیلی پرفکت نیس،سوتی میدم
![]()
فوتبال دوست. بلی،بسیار
از جمله افرادیه که "خرید درمانی" روش تاثیر داره. از بعد روانشناسی قضیه اگه نگاه کنیم.خیلی تاثیر داره،اصن روحم شاد میشه
مورد 1 و4 رو که در پست هاش رویت کردم، خودش درست کرده بود. پس هنرمند و با ذوقه+ آشپزی بلد.ممنون ازت،آشپزیم بلدم :)
+مدرکی دیگر:اعتماد به نفس و خودباوریش در سطح قابل تحسینیه+ جزو معدود افرادیه که شجاعت اینو داشته که بره رشته ای که بهش علاقه داره درس بخونهاعتماد به نفسم بد نیس اما خود باوری نداشته باشم کلن زندگی محوم میکنه،واقعن خوشحالم که این رشته رو میخونم :)
چیزی که مشهوده کلن در پست های ایشون اینه که از لحاظ اعتقاداتش و باورهاش در سطح خوبیه، ینی به واسطه ی همین موارد هس که کسب آرامش می کنه. اوهوم :)
طرفدار رئال و رونالدو و سپاهان و ذوب آهن! و این ینی این که بارسایی و پرسپولیسی نیس؛ صوبتی ندارم دیگه در این باب.
ذوب آهن ن خیلی اما رئال و سپاهان شدیییییید :)
منم صوبتی ندارمعاخه پرسپولیس؟ویدا ناامیدم کردی
![]()
الان یادم اومد که چند تا پست تو تاپیک والیبال هم داشت. کلن ورزش دوسته.
بلی ورزش میدوستم،بسیار :)
نتیجه گیری نهایی: انسان برونگرایی ست!: )
سو سو ام ن خیلی درون گرا ن خیلی برونگرا :)
ممنون از این که وقت گذاشتی :)

اعتماد به نفسم بد نیس اما خود باوری نداشته باشم کلن زندگی محوم میکنه،واقعن خوشحالم که این رشته رو میخونم :) 

B-)