Agent 47
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
حالا فرض کن چاه زدن یکی از دلیل های مهمش بوده. یه عده این کارو کردن منی که ۱۵ سال تو شهر بزرگ شدم و یه بیل هم تا حالا دستم نگرفتم گناهم چیه؟
و خیلی از افراد دیگه اینطوری هستن که اکثریت جمعیت رو تشکیل میدن. ( چون جمعیت شهری بیشتر از روستاییه)
پس چرا داری توهین می کنی و میگی خشک شدن به خاطر طمع خودتون بوده در حالی که اکثریت جمعیت ترک های آذربایجان شرقی و غربی نقشی تو اون نداشتن؟
و تنها راهی ام که وجود داره بیان اعتراضات به حکومت مرکزیه. ( این هم از مشکلات کشور ما هست که ایالتی نیست و خب در نتیجه این مشکل رو باید حکومت مرکزی و تهران حل کنه)
و در ضمن کی راه درست بحث کردن مقابله به مثل بوده؟ دشمن هم نیستیم که وقتی شما میای اینطوری جواب میدی معلومه جو متشنج تر میشه و ترک ها هم میگن بیا. دیدی سجاد چطور جواب داد؟ اینا ترک ستیز هستن.
من واقعا دوست دارم که هر دو طرف این بحث کمی آروم تر و بدون تعصب بحث می کردن. دوستان ترک زبان کار اشتباه قاضی پور رو قبول کنن و دوستان فارس زبان هم این ستیزه رو ایجاد نکنند که" شما پر رو شدین و دریاچه هم اگه خشک میشه تقصیر خودتونه و به ما چه! اصن برو خوزستان رو ببین نفتشون رو میخوریم تو تهران خرج می کنیم برا خودمون هیچی ام نمی گن!"
خب دلیل عمدش هم این نیست و خب آدم ناراحت میشه وقتی یه چیزی رو تحقیق نکرده داری میگی و بعد استدلال می کنی که اگه چیزی شده به خاطر طمع خودتون بوده و بعد استدلال می کنی که خوزستانی ها فداکار و بهترین ملت هستن. من باز هم میگم اعتراض نکردن به یک وضعیت بد فداکاری نیست صرفا ساکت موندنه. الان مثلا افرادی که مخالف حکومت هستن و اعتراضی هم نمی کنن فداکارن؟ صرفا ساکت ان.به نقل از سَجاد :من نگفتم دلیلش فقط چاه زدن مردمه... گفتم دلیل عمدش اینه! اونم به حرف یه استادی استناد کردم! حالا اگه غلطه که غلطه!
و گفتمم دولت هم کارای مذمومی کرده! (هر دولتی!)
در مورد نحوه جواب دادنم باید بگم من فقط میخوام مقابله به مثل کنم؛ بلکه بفهمن اینطور حرف زدن واقعا جالب نیست!
حالا فرض کن چاه زدن یکی از دلیل های مهمش بوده. یه عده این کارو کردن منی که ۱۵ سال تو شهر بزرگ شدم و یه بیل هم تا حالا دستم نگرفتم گناهم چیه؟
و خیلی از افراد دیگه اینطوری هستن که اکثریت جمعیت رو تشکیل میدن. ( چون جمعیت شهری بیشتر از روستاییه)پس چرا داری توهین می کنی و میگی خشک شدن به خاطر طمع خودتون بوده در حالی که اکثریت جمعیت ترک های آذربایجان شرقی و غربی نقشی تو اون نداشتن؟
و تنها راهی ام که وجود داره بیان اعتراضات به حکومت مرکزیه. ( این هم از مشکلات کشور ما هست که ایالتی نیست و خب در نتیجه این مشکل رو باید حکومت مرکزی و تهران حل کنه)
و در ضمن کی راه درست بحث کردن مقابله به مثل بوده؟ دشمن هم نیستیم که وقتی شما میای اینطوری جواب میدی معلومه جو متشنج تر میشه و ترک ها هم میگن بیا. دیدی سجاد چطور جواب داد؟ اینا ترک ستیز هستن.
من واقعا دوست دارم که هر دو طرف این بحث کمی آروم تر و بدون تعصب بحث می کردن. دوستان ترک زبان کار اشتباه قاضی پور رو قبول کنن و دوستان فارس زبان هم این ستیزه رو ایجاد نکنند که" شما پر رو شدین و دریاچه هم اگه خشک میشه تقصیر خودتونه و به ما چه! اصن برو خوزستان رو ببین نفتشون رو میخوریم تو تهران خرج می کنیم برا خودمون هیچی ام نمی گن!"

) :