پاسخ : چرا کمتر سایت میاید؟ چرا بعضی ها دیگه نمیان؟
این کم شدن فعالیت های کاربرا از قبل از اومدن تلگرام و واتس آپ و ... شروع شد ، من قشنگ یادمه نگاه آمار سایت مینداختم ، نسبت ثبنام کاربران به روز بالای 1 بود ، یعنی ما هر روز اون پایینه سایتو نگا میکردیم که میگه فولانی اومد خوش اومد ، یه نفر جدیدو می دیدیم ولی الان 0.03 عه ،البته اون موقع فقط یاهو و فیسبوک و توییتر داشتیم به غیر از اینجا (من البته !!!) یعنی سال پیش دانشگاهی دوره ما بود که این جدیدیا اعلام وجود کردن ، تا قبلش ما میومدیم اینجا کانتکت جمع میکردیم واسه یاهو مسنجرمون
ته ته بحث گروهیمون تو سی اف مسنجر بود ، هر چند اومدن اینا خودش تاثیر خیلی زیادی داشت ، به قول خودم ته امکانات ما سی اف یاهو بود اون موقع ، بعد همچین ابزارایی دادن دست ما و دوره های بعد از ما ، خب همه رفتن دیگه ، بعدیا هم اصن نیاز نبود بیان .
حالا به جز اینا مشکلات خیلی ریشه ای تر دیگه ای هست که خیلی وقته اینجا وجود داره ، به طور مثال ، تعداد انجمن های علمی و فرهنگی یا به طور کلی انجمن های قابل بحث و غیر تفریحی مثنن ، تعدادشون n برابر انجمن هایی از قبیل خاطرات و گفت و شنود و شناخت و ورزشو ... تن که تقریبا تمامن برای تفریحن ، هرچند با اهداف دیگه ای ، اما در عوض شما
آمار سایت رو نگاه کن ببین درصد بازدید و ارسال ها ، دقیقن بر عکسه و حتی بدتر ف این یعنی سایت جو و فعالیت هاش خیلی فرق داره با اون چیزی که ار اول یک کاربر میبینه و براش ثبت نام میکنه و یک همچین چیزی باعث میشه یک سری کاربر که روزشون گره خورده به ایت سایت ، موقع کنکور و المپیادشون که میشه ، به عنوان یک حرکت مثبت ، سایت رو بذارن کنار ... و تو این مدت هم که دور بودن دیگه بعدش بگن سایته اعتیاد آور و ب درد نخور بود یامال زمانی بود که بچه بازی داشتیم دبیرستانی بودیم و .... ، در صورتی که اصن موقع کنکور باید فعالیت اینجا بیشتر بشه ، چون یه چیزی داریم مثل پشتیبانی کنکوری ها (که با اینکه تقریبا تمام سال رو کاربر کنکوری جدی داریم، هیچکودوم از تاپیک ها و انجمن های مربوط به کنکور توی آمار سایت به چشم نمیخورن )
و مورد دیگه هم جو و پشت صحنه سایته ، که خب اینجا سایتیه با اکثرا کاربرای -18 که تا بعد از +18 شدنشون هنوز ایجان و خیلی چیزا رو میبینن و اینجا تجربه میکنن و وقتی از این سایت میرن حالا به هر دلیلی از جمله مشغله ، دیگ اجازه نمیدن خواهر و برادرای خودشون که درصد بالایی از نسل و دوره های بعدی سمپاد رو تشکیل میدن به همچین جا هایی بیان .
اینا به نظر من یه دید کلی از مشکلات مربوط به سایت و خود سایت هستن ، حالا بماند که سمپاد از یک سازمان که مثلن در کرمان 60 نفر ورودی میگرفت اونم با هزار دردسر و امتحان ، رسیده به یک مرکز که صد و خرده ای ورودی میگیره اونم با آزمون استانی و بچه هام به جای رقابت تو اخلاق و معلومات ، رقابتشون تو تیکه انداختن به مراکزیه که دیرتر تاسیس شدن و هر چی سال تاسیس عقب تر باشه طرف سمپاد تر میدونه خودشو
ته بحث یه اکیپ از بچه های مدرسه سمپادم اینه که فولانی با فولانی کات کرد ، اون با سیصد تا بود ، اون یکی مشاورش فولان گفته ، زمان ما به جز اینکه گوشیامونو میگرفتن پس از بازرسی sd کارت 256 مگ حاوی یک مشت 3gp رو میشکستن ، بقیه موارد و بحثا سر درس و کتابای سازان سمپاد بود ، معلومه با این وضعیت یا به سایتی که بیشتر جلوه سمپادی داره (نه باطن البته) توجه نمیشه ، یا اگر بشه برای افزایش سطح روابط و ... عس .