من این چند وقته از بزرگترین دلیل ها یادم اومد
چند روزی هس ک وقتی میام اینجا میبینم خبری نیس،کسی هم با من کاری نداره اتفاقی نیوفتاده و الخ
و بعد از همه ی اینا ب سرم زد منم برم
حالا اینا ک گفتم چ ربطی داره؟
ربطش اینجاس ک وقتی کسی نباشه ک باهاش در ارتباط باشی،اتفاق جدید نیوفتاده باشه و یه سکوت مزخرف هم ب وحود بیاد تصمیم میگیری بری دیگه
من خبر ندارم بقیه چطورین اما تصور کنین چت باکس خالیه،پ.خ نباشه،نوتفیک نباشه،همه ی ارسالای جدید خونده شده باشن بعدم جمله ی "اه خسته شدم دیگه نمیام"شنیده میشه
طبیعیه خب
خودم برای رفع همین مشکل تصمیم گرفتم برم تاپیکای قدیمی رو هم ببینم
از نظر من یکی از مهم ترین راه ها ک جواب هم میده زنده کردن تاپیکای خاک خورده اس.چون خیلیاشون موضوع های باحالی دارن و اگر چشممون بهشون بیوفته مطمئنا ب اونام سر میزنیم
خیلی از تاپیکا تا همین چند سال پیش خیلی طرفدار داشتن و میشد گفت اگ حرف بزن اول بود ،تاپیک Xهمیشه دوم بود و گاهی برعکس
حتی قبل تر ها درصد محبوبیت حرف بزن ب مراتب کمتر از الان بود و خیلی از تاپیک ها بودن ک تو ارسالای جدید جا داشتن
اما الان هیچکس بهشون سر نمیزنه
درصد بالایی از ماها میایم اینجا،نوتفیک رو چک میکنیم،اگ پیامی باشه پیاما رو چک میکنیم،ح.ب های بقیه رو میخونیم،ح.ب میذاریم،شاید دو تا نظر تو بانگ بقیه مینویسیم بعدم میریم
بیاین ی کاری کنیم اینطوری نباشه
وقتی پا میشیم میایم اینجا فقط ب امید نوتفیک ها و جواب پیاما و ح.ب خوندن و نوشتن نیایم
یکم محتوا تولید کنیم
اصن عاقا محتوا هم تولید نکردین؛نکردین
ب جاش برین تو یکی از این انجمنایی ک ازش خوشتون میاد خدا رو چ دیدین شاید ی تاپیک خوب پیدا کردین و فعالش کردین
اه
(من اصولن عصبانی میشم زبان ب نصیحت و...باز میکنم
شرمنده دیگه
)