پاسخ : چرا کمتر سایت میاید؟ چرا بعضی ها دیگه نمیان؟
الان داشتم این بخش رو میخوندم..این اولین فرومی نیس که دچار افت میشه..(یادمه دوم سوم راهنمایی بودم سایت gamekhor کلن داغون شد از صفر ساختنش دوباره)
البته نمیدونم الان چقدر شلوغ تر شده ولی ...
----------------------------------------------------------
1.هدف کاربرا یه جورایی مشخص نیست..(یا مشخص هس ولی کوتاه مدته)
من خودم2013 اولین پستام بود..اون زمان برا جوابای المپیاد اومدم اینجا..ولی بعدش دیگه نیومدم تا الان..سوالی که مطرح هست اینه که چرا پستای یه نفر تا 300،400تا میره بعد فعالیتش متوقف میشه؟!
---------------------------------------------------------
2.مهمترین دلیلش محتواس به نظر خودم..سایت عموما بیشتر برا وقت گذرونیه(شاید واسه همینه که تابستونا شلوغ تر میشه)
یه جورایی برنامه سایت تعریف نشدس..اگه سایت سه چهار تا قسمت مجزا(و فعال!) داشته باشه کاربرا رفته رفته تحلیل نمیرن
[به طوری که با اومدن توی فروم و پستا رو دیدن وقت تلف نشه بلکه سودی ازش حاصل بشه..مثلن یه کاربر المپیادی با ورود به قسمت المپیاد،خودش رو غرق در تاپیکایی ببینه در مورد المپیاد که هم جذابه،هم قابل بحث و هم بهش تو مسیرش کمک میکنه
یه دانشجو توی قسمت مربوط به خودش کلی آموزه و نکته و ... ببینه که باعث میشه ترغیب به خوندن و موندن بشه ]
ینی چی؟ینی سایت برا یه عضو برنامه بلند مدت داشته باشه..ینی یه کششی و جاذبه ای توی سایت باشه که بعد از دیپلم هم شما بخواید تشریف بیارید سایت
فاز دبیرستانیا بعد از ورود به دانشگاه عوض میشه و فک کنم خیلیا بعد از دبیرستان زیاد اینجا نیان(شایدم بخوان بیان و وقتشو ندارن)..حالا چرا نیان،چون جو و فضاش بهشون نمیخونه..دایان واژه خاله بازی رو خوب اومد..
--------------------------------------------------------------
3.پستای زیاد و بی نتیجه زیادی تو سایت دیده میشه..من برا استفاده از تجربه دانشجوها بایدها و نبایدای سال اولی ها(نزدیک80ص)+چگونه دانشجو شویم(نزدیک 200ص) رو خوندم..اولی رو کامل..دومی رو صدصفحش..جالب اینجاس که تاپیک اولی توی سه صفحه خلاصه و جمع بندی شده و تاپیک دومی رو میشه توی 10-15 صفحه جمعش کرد..بقیش یا اسپمه یا تکرار مکررات..خب طبیعیه یه کاربر عادی با دیدن 200صفحه سردرگم میشه..از کجا شروع کنه..کی تموم کنه..
سایت به یکی(حالا نمیدونم پست هست،یا شغله یا چیزدیگه) نیاز داره که نظارت دقیق کنه رو پستای کاربرا..اسپما رو حذف کنه..تاپیکای قدیمی رو آپدیت کنه و بالا بیارشون که بقیه استفاده کنن
--------------------------------------------------------------
4.کاربرا(من جمله خودم) باس به این درک برسن(م) که عاغا همینجوری نیان(م) سرشونو بندازن(م) پایین یه تاپیک بزنن(م) بعد برن(ک)..بدون هیچ نتیجه ای..
-------------------------------------------------------------
5.این مباحثات و بحثایی که میشه پر از مغلطه و چرت و پرته..یکی یه حرفی میزنه یه نفر دیگه از یه جملش یه برداشت میکنه ودو صفحه پست میده راجع بهش..آخرشم به هیچ نتیجه ای نمیرسه..مناظره باس همراهش یه ناظر باشه..نذاره بحث به حاشیه کشیده بشه و تاپیک رو توی یه نظم واحد جلو ببره..
بعدن نوشت:درواقع مناظره و مباحثه باس یه چارچوب و اسلوب داشته باشه و یه نفر از بیرون نذاره از این 4چوب خارج بشه
------------------------------------------------------------
6.به هرکسی اجازه تاپیک زدن ندید..توی مباحث اعتقادی مخصوصا..نه که من خعلی مذهبی یا مفسد باشما..ولی طرف ده صفحه مطلب خونده دیگه میاد مسائلو کلن میبره زیر سوال..فک میکنه علامه دهره..
بعدن نوشت:نتیجش اینه که یکی تاپیک اولو میخونه میبینه تاپیکه چرته،راجع به بقیشم همین فکرومیکنه و زده میشه..
من جو اینجا رو دوس دارم..ولی روز اول تقریبا دائم توی فروم بودم..روز دوم شد چند ساعت و دیگه داره حلیل میره اومدنم..چون یا سایت مطلب جذاب نداره،یا قدیمین مطالب یا جدیدن ولی چرند گفته میشه توشون(با کمال ادب و عرض عذرخواهی)
بعدن نوشت2:یکی از تاپیکا راجع به یه دختری تو فرزانگان بود که خودکشی کرده بود(خدا بیامرزتش
) بعد تاپیکو میخوندی کلی خزعبلات توش نوشته بود..بحثو کشوندن به اعتقاد و نماز و روزه..بعداز ویرایش بازم توش چرت دیده میشد..خب یه کاربر تازه وارد چن تا از اینا رو بخونه معلمومه رغبتی به بقیه تاپیکا نداره
7.شناخته شده نبودن سایت..مثال اینکه توی شهری مث شیراز،از ناحیه ما هیشکی از این سایت خبر نداره..(من ندیدمشون حداقل)از فرزانگان 4 هم همینطور..زیاد ندیدم کسی رو
وختی شیراز اینجوریه وای به حال شهرای کوچیک تر
اگه یکم سمپادیا بفهمن که سایتی اینجوری وجود داره قطعا شلوغ تر میشه
--------------------------------------------------------
هراز گاهی یه بار رنگ و لعاب سایت عوض شه خیلی از یکنواختی در میاد و این خوبه
اگه یکی دوماه با همفکری همه رو این مسئله فکر بشه و یه برنامه یکی دو ساله روش ریخته بشه،بعد از مدتی هم انجمن پاکسازی میشه هم محتواش بهتر میشه و هم جاذبش بیشتر..
به مرور ادیت می کنم اگه چیزی به ذهنم رسید..
بعدن نوشت:تولید محتوا داشتن و بقیه رو به چالش دعوت کردن خیلی به فعالیت کمک میکنه..(البته نه هرچالش و محتوایی)
دوتا شبکه اونوری داریم یکیش کارش فقط دوبلس،یکیش تولید محتوا هم در کنار دوبله داره داره..موفقیت و تعداد بیننده هاشونو مقایسه کنید فقط
-------------------------------------------------------
بعدن نوشت2:آشنا نبودن کاربرا باهم میتونه خیلی جو سردی ایجاد کنه..اینکه ببینی یه عده دارن باهم خیلی شیک و صمیمی بحث میکنن بعد تو هیشکدوم رو نمیشناسی..حتی نمیدونی چی بگی
آشنا نبودن با قسمتای مختلف انجمن(ناآشنایی) میتونه به تحلیل رفتن اعضا کمک کنه
اگه توی هر قسمت لیستی از تاپیک های خوندنی و مفید و مهم هربخش توی یه تاپیک آورده بشه و لینک داده بشه به اونا،اینک حرکت خوبیه