اگر پول داشتم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تاحالا پیش اومده یه سری پولدارهارو ببینید و بعد بگید اینو نگاه! من اگر جای این بودم تا الان ...

مثلا تا الان جمع کرده بودم رفته بودم خارج. تا الان یه دانشگاه آمریکایی پذیرش گرفته بودم. تا الان یه ماشین خفن زیر پام بود و ...

شما اگر پول داشتید چیکار میکردید؟ لطفا کمی جدی و کاربردی به این قضیه فکر کنید. چه کار مشخصی رو انجام میدادید اگر واقعن وضعتون خوب بود؟ از دیدگاه وضعیت فعلیتون بگید نه از دیدگاه یک پولدار بیخیال!

مثلا من اگر میتونستم سالی 200 میلیون خرج کنم از یه دانشگاه آمریکایی پذیرش میگرفتم برای کارشناسی ارشد. هزینش سالی حدود 200 تومنه.
رسیدیم به ۸ سال پیش آمریکا، اگر پول داشتم در ایران سالانه ۲۰۰ تومن خرج می‌کردم

اول از همه یه لبتاپ خوب میگرفتم. بعدش میرفتم یه خونه و ماشین میگرفتم‌. بقیه پولم رو هم پس انداز میکردم تا بعدا بتونم اپگرید کنم وسایلم رو.

یادمه ۲ سال پیش رفته بودیم نیروگاه خصوصی خیام فولاد داخل نیشابور برای تعمیر برج‌های خنک کننده دیزل ژنراتورها، مالک مجموعه میگفت ما ۵ ساله با دولت قرارداد بستیم که برق بفروشیم به دولت. حالا ما مجبوریم برق بدیم به دولت و دولت هم بدحسابی میکنه.
از این رو اوضاعمون زیاد خوب نیست.
حالا من اگر پول داشتم قطعا میرفتم روی انرژی سرمایه گذاری میکردم که کار به قطع برق صنعت به مدت ۲ هفته اونم از ۸ صبح تا ۱۰ شب نکشه. چون قطعی برق صنعت اول از همه گریبان قشر صنعتگر از جمله پدر من و خانواده‌ام رو میگیره و بعد هم کل جامعه رو!
ترجیحا روی نیروگاه های فوتوولتائیک سرمایه‌گذاری میکردم که هزینه های دوره ای کمتری دارند و به گاز طبیعی وابسته نیستند.
چون مثلا دیزل ژنراتورهایی که اونجا بودن همه مال شرکت ژنرال الکتریک آمریکا بودن که تامین کردن قطعات و روغنشون هزینه های گزافی رو تحمیل میکنه به مالک شرکت. اما با بومی‌سازی فناوری پنل های فوتوولتائیک مشکل تا حد زیادی حل میشه.
زمینه دیگه ای که روش سرمایه‌گذاری میکردم، تسلیحات هدایت خودکار و هدایت ماهواره ای هست. چراکه همینک اسرائیل داره با جدیت زیاد این کار رو میکنه و در آینده از خون ما جوانان وطن لاله خواهد دمید درحالی که اسرائیلی ها داخل منزلشون نشستن و ربات ها بجای اونها میجنگن.
البته که دفاع از وطن به هر قیمتی حتی با خون، وظیفه و افتخار ماست اما به هرحال جان انسان ها خیلی ارزشمنده

میرفتم لوازم تحریر قشنگ میخریدم.
و اینکه سعی میکردم فقر رو متلاشی کنم.

Back
بالا