اگر پول داشتم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بزرگ ترین و بهترین خیریه جهان رو می زدم.
قسمت پرورشی ای که برای یتیما می ذاشتم رو این قدر خوب در می آوردم (از لحاظ کادر آموزشی و هزینه و جا و...) که مردم بچه هاشون رو بعد از دو مرحله آزمون بیارن مصاحبه کنن که بپذیریمشون یا نه
تا جای ممکن تو دنیا گسترشش می دادم (شُعَب مختلف)
فعلا در همین حد گنگه تا بودجه اش بیاد دستمون :D

اول اینکه دیگه این جا تو این سایت نبودم :))
بعدم حتما توی شهر سازی داخل مریخ همشو خرج میکردم میرفتم اونجا...
پ.ن بین آدما زندگی نمیشه کرد قضیه برعکسه...

یه ازین ونایی که واسه مسافرته می خریدم می رفتم دور دنیا رو میگشتم، بقیه پولامم می دادم یه پرورشگاهی چیزی، یا یه موسسه خوب واسه حمایت از زنان و دختران و مبارزه با خشونت خانگی تاسیس می کردم.

من اگه پول داشتم برای یکی از دانشگاه های انگلستان که فک کنم هزینه ش 36000 پوند هست تلاش‌ میکردم اپلای بگیرم به علاوه ی خریدن یه مطب توی انگلستان یا ایران

من اگه پول داشتم میرفتم و کلی منابع برای کنکوریای بی بضاعت میگرفتم چون به شخصه با کتاب درسی نمیشه نیازهای درسی رو ارضا کرد و علاوه بر اون نیاز به تمرین هم داره و
قطعا اگه به اون حجم از پول دست پیدا نکنم در حد توانم همچین کاری رو خواهم کرد||=||

بزرگترین کمپانی نرم افزاری خاور میانه یا حتی جهان
(دیسلاک بدی میزنم تو دهنت :)) رویا های ملت به خودشون مربوطه=)))
=))has no limit "رویا"
ولی اینکار رو بدون پول هم میشه از صفر شروع کرد؛یه ایده و بعد مهارت های لازم و همینطور ریسک کردن برای اجرایی کردنش و بووووووووومممم موفقیت..(گفتنش آسونه)

دنیا رو می‌گشتم
یه کتابخونه بزرگ می‌خریدم توشو پر از گل میکردم ^_^

خب اول از همه از ایران میرفتم
شاید بگن اینجا فقط برای سطح پایین و متوسط جامعه بده و اگه پول داشته باشی زندگیت بهشته و همه کارا رواله و...
ولی بنظر من حتی قشر پولدار هم الان احساس امنیت اقتصادی ندارن و این مورد خیلی آثار بدی رو روان انسان میذاره
بعدش کللللییی کتاب میخریدم خودم و به عبارتی یه کتابخونه شخصی با یه محیط ناب آرام بخش می‌ساختم
و البته یه عالمه هم لوازم هنری میگرفتم و انواع استعدادهای هنریم که بخاطر مواد خارجی و تحریم و گرونی نهفته س رو شکوفا میکردم8-|

کلی نت میخریدم ن ک مجبور باشم شبانه بیام روزانه اومدنی از نت گوشی هزینه کلی مصرف میشه بیچاره میشم
نت خونه هم قطعه دلم نمیخواد دوباره راش بندازم

• لایک
امتیازات: f.hn
اگر خییلی پول داشتم
اول میرفتم خارج
بعدش هم تمام آلبوما و مرچای تیلورو میخریدم

• لایک
امتیازات: f.hn
من نميدونم اگه خيلى پول داشتم چه ميكردم اما دو چيزو ميدونم:
١. از ايران حتى با پول زياد نمى رفتم.
٢.يك كتابخانه عمومى تاسيس ميكردم.

میرفتم خونه فامیلامون همه جا فامیل داریم از فرانسه و کانادا امریکا و امرنستان و عراق و ... حالا یا دوست یا فامیل یا اشنا
منتها پول رفتن نیست :))

یه لپ تاپ خوب می خریدم ...
یه عالمه کتاب و رمان قشنگ می خریدم ...
کلی گلدون می خریدم میذاشتم تو اتاقم ^^
آها از اون لوازم تحریر رنگی رنگی قشنگا هم می خریدم *-*
سفر هم جذابه ^-^
یه بخشی رو هم میدادم به نیازمندان :)

میرفتم رشته مورد نظرمو تو یکی از دانشگاه های آیوی لیگ آمریکا میخوندم بعد یه شرکت سرمایه گذاری و یه شرکت املاک و مستغلات تو نیویورک میزدم و یه پنت هاوس میخریدم و کلکسیونر ماشینای کلاسیک میشدم=P~

Back
بالا