ای خدا ... خب اگه همین امشب خبردار بشم مثلا
بعد از اینکه گره گوره های زندگیم رو باز کردم (باز سازی خونه ، گرفتن پاسپورت چند کشور خوب و چک کردن سلامتیم به بهترین شکل ممکن)
سعی میکنم یه جای مطمئن سرمایه گذاری کنم مثلا توی یه شرکت بزرگ آمریکایی که تا آخر عمرم تامین مالی باشم
یکی دو تا ایده تو رشته ی خودم هم هست که برای عملی شدنشون خیلی پول لازمه اما اگه بشه اسمم میره توی تاریخ
و یکی دو نفر آدم مشهور هم هستن که دوست دارم تا قبل از مردنم از نزدیک ببینمشون
بعد از اینا یه شریک زندگی پیدا میکنم که اولا راننده خوب آفرود باشه خلبانی گلایدر و زبان و آمادگی جسمانی هم فول باشه
یه هواپیمای ملخی کوچیک میخرم آشیانه شو هم اجاره میکنم بعد یه بنز سه محور یونیماگ با دو وینچ غولپیکر برای آفرود سخت میخرم توی شمال کانادا با یه خونه کوچیک با یه زمین بزرگ و یه پارکینگ مجهز با تمام وسایل پارکینگی که هر از گاهی برم اونجا
یه لندرور دیفندر میگیرم با یه رنجرور ایووک توی اروپا با یه خونه مدرن با ویوی جنگل توی سوئد (با یه استخر)با چند تا تفنگ شکاری آنتیک و بشکه های بهترین سرکه ی نرسیده!
یه تویوتا هایلوکس هم میگیرم میدم تیونینگ4 در 4 آفرودش کنن دوتا موتور کراس هم توش جاساز کنن با یه خونه سمت کویر توی ایران
بقیشم خرج پرورش روح و جسمم میکنم کل دیدنی های دنیا رو میبینم ، مهندسی، هنر های رزمی، موسیقی، خلبانی،فتح قله کیتو و اورست، حتی نقاشی و رمان نویسی شایدم یه مستند درست کردم