اگر پول داشتم ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اگر پول داشتم ...

تمام چیزایی که توی بچگی تا الان دوست داشتم داشته باشمو میخریدم
باقیشم برای کمک به بچه های کار و اونایی که سرپرست ندارن و کسایی که بیماری دارن و به خاطر پول نمیتونن درمانش کنن هزینه میکردم

یه فرقه میزدم ،از سرار دنیا آدم های خفن جذب میکردم و با هم کلی حال میکردیم. :D :D :D :D :D :D :D
یکی از تفریحات سالمم میشد بازی کردن با سیاست مدارها و کشور مثل مهره های شطرنج همون کاری که اونا الان دارن باهامون میکنن >) >) >) >) >) >) >) >) >) >) >)

یه ویلای آپارتمانی جلوی یکی از کوه های جنگلی شمال میخریدم ..جوری که تراس روبه جنگل کوهی باشه ...

میرفتم آلمان توی فیزیک یا زیست تحصیل میکردم یه گروه موسیقی هم میزدم :-"

من اگه یه عالم پول داشتماااا
اولش تجهیزات عکاسیمو ارتقا میدادم.
یه تلسکوپ خوب با پایه موتوردارم می گرفتم
تموم کتاب هایی که قصد دارم تو زندگی بخونمم یه جا می خریدم.از اوردر چندین هزار
تموم کتاب ها و محصولات اورجینال مرتبط با آثار تالکین رو مث فیلم و تقاشی ها و ... می خریدم. 8-^
کتاب فروشی رویاهامو هم که تمام فکرمو مشغول خودش کرده رو دایر می کردم و
تهش هم میدادم یه کشتی بادبانی بزرگ هم بسازن واسه ی خودِخودم.
خمس پوله رو هم میدادم برای اهداف نیک اندیشانه

اگه پول داشتم...
میدادمش قروه رو قشنگ تر کنن.
شهربازی یسازن برای بچه عا.
کافی شاپ برای نوجوونا.
پارک برا بررگترا

اگه پول داشتم:
به بچه های کار کمک میکردم :)
به بچه های سرطانی که برای خوب شدنشون هزینه ی زیادی صرف میکنن،کمک میکردم :)
هر روز به رفتگرا و کسایی که لطف میکنن و هر شب آشغالا رو جمع میکنن،انعام میدادم :)
کلاسای بسیاری رو شرکت میکردم :D
به بعضی از دبیرا کمک میکردم :-"
به کسایی که تازه میخوان ازدواج کنن و پول کافی ندارن،کمک میکردم :)

ی حرکتی واسه بچه های بی سر پرست یا بد سرپرست
منظورم هم اونایی که تو پروشگاهن
هم بچه های کار
هم...

اگه من پول داشتم اول از همه تموم چیزایی که دوس دارمو برای خودمو میخرم 8->و بعد یکی از ارزوهای بچگیم اینه که یه مدرسه ی خیلی بزرگ بسازم که شامل سه سطح دبستان و راهنمایی و دبیرستان باشه با بهترین معلما تا به بچه ادب یاد بدن و خلاصه جوری باهاشون رفتار کنن و بهشون درس بدن که ادمای موفق و با فرهنگی بشن و بعد همونا دوباره راه منو ادامه بدن به امید اینکه با بالا رفتن سطح فرهنگ و ادب و تربیت و دانش,هم فقر ریشه کن بشه و هم ادما تغییر کنن
امیدوارم این ارزوم عملی بشه چون واقعا هدفم از پزشک شدن اینه و امیدوارم وقتی پزشک شدم این حرفا و ارزوهای الانمو به خاطر داشته باشم [-o<

اگه پول داشتم میدادم به یکی که خیلی برام عزیزه بره تو دانشگاه های پولی از اون 500 میلیونی ها که صندلی میخرن بره درس بخونه بلکه دکتر شه تا همه ی مملکت راحت شن و عذاب و استرس نکشن . بعدشم میرفتم بازار تا میتونستم جوراب و کتونی و لباس ورزشی میخریدم در همه رنگ ها و مدل ها (:

اگ پول داشتم
کارخونه شیر کاکائو و چیپس و پفک و نوتلا رو میخریدم واسه خودم:D:D:D:D

........ نظام درسی کشورو عوض میکردم
خدایی خودشون خسته نشدن از بس از این کنکور پول در اوردن و بی نعایت تا استرس به بچه های ۱۸ ساله وارد کردن؟؟؟
دنیا همش دست مافیا هاست
دوست داشتم اون قدر پول داشتم که مافیاگری رو از بین میبردم نهایتش این بودیه بمب اتم میزدم همشون نابود شن

اگه ک پول داشتم ...
کل سهام شرکت apple با تمام مزایا می خریدم ... یعد عوض می کردم کل چیزاشو و تکنولوژی خودم رو وارد کارم می کردم ... ;;)8->

می رفتم یه کشوری که توش علم
معنی حقیقی داشته باشه
همین....

انقد ک حس "بلاتصمیمی" موج میزنه شاید پولامو بغل میکردم میخوابیدم:-??
یا فوقش ی انتی ویروس برا لپتاپم میخریدم:| (اینکه حسش نیست هم بی تاثیر نیست)

+هرچی فک میکنم میبینم هرچقدم پول باشه باز نمیتونم ب همه کمک کنم و مثن اگه ته پوله رسید ب یکی و اون یکی داش نگا میکرد چی؟:-s

من اگه پول داشتم همشو خرج پیشرفت و توسعه سیستان و بلوچستان میکردم.

ای خدا ... خب اگه همین امشب خبردار بشم مثلا
بعد از اینکه گره گوره های زندگیم رو باز کردم (باز سازی خونه ، گرفتن پاسپورت چند کشور خوب و چک کردن سلامتیم به بهترین شکل ممکن)
سعی میکنم یه جای مطمئن سرمایه گذاری کنم مثلا توی یه شرکت بزرگ آمریکایی که تا آخر عمرم تامین مالی باشم
یکی دو تا ایده تو رشته ی خودم هم هست که برای عملی شدنشون خیلی پول لازمه اما اگه بشه اسمم میره توی تاریخ
و یکی دو نفر آدم مشهور هم هستن که دوست دارم تا قبل از مردنم از نزدیک ببینمشون
بعد از اینا یه شریک زندگی پیدا میکنم که اولا راننده خوب آفرود باشه خلبانی گلایدر و زبان و آمادگی جسمانی هم فول باشه
یه هواپیمای ملخی کوچیک میخرم آشیانه شو هم اجاره میکنم بعد یه بنز سه محور یونیماگ با دو وینچ غولپیکر برای آفرود سخت میخرم توی شمال کانادا با یه خونه کوچیک با یه زمین بزرگ و یه پارکینگ مجهز با تمام وسایل پارکینگی که هر از گاهی برم اونجا
یه لندرور دیفندر میگیرم با یه رنجرور ایووک توی اروپا با یه خونه مدرن با ویوی جنگل توی سوئد (با یه استخر)با چند تا تفنگ شکاری آنتیک و بشکه های بهترین سرکه ی نرسیده!
یه تویوتا هایلوکس هم میگیرم میدم تیونینگ4 در 4 آفرودش کنن دوتا موتور کراس هم توش جاساز کنن با یه خونه سمت کویر توی ایران
بقیشم خرج پرورش روح و جسمم میکنم کل دیدنی های دنیا رو میبینم ، مهندسی، هنر های رزمی، موسیقی، خلبانی،فتح قله کیتو و اورست، حتی نقاشی و رمان نویسی شایدم یه مستند درست کردم

آخرین ویرایش:
Back
بالا