من پارسال ادبیات سر اون سوال لعنتی زمرد و فیروزه.که اگه بچه های پارسال باشن خوب یادشون میاد که پر شبهه ترین سوال تاریخ امتحانات نهایی همون بود.تو کارنامم 19.75 رفت برای ادبیات و 20 ندادن نامردابه نقل از باريون :بچهها بچهها. یکم آروم. اولاً که وقتی جواب یکی دیگه رو میدین و میگین سخت بوده/نبوده، به رشتهی طرف هم توجه کنید. امتحانای دو رشته فرق داره :د
دوماً اینکه تجربه ثابت کرده هرچی سختتر باشه بهتره. من خودم به شخصه توی امتحان زبانفارسی، تعداد تکواژ رو اشتباه نوشتم و بیست شدم. چون سخت بود. ینی میخوام بگم وقتی سخت باشه خیلی خیلی خوب تصحیح میکنن. خیالتون راحت.![]()
موفقتر باشیم.
به نقل از masoumeh 7 :خدارو شکر 20![]()
![]()
![]()
![]()
عمومی ها رو خراب کردم![]()
به نقل از pouya1997 :![]()
![]()
![]()
ترازتون تو فیزیک خیلی بالا میره.چون خداییش سخت داده بودن حالا شاید سمپادی ها اینجور حسی نداشته باشن.ولی خب سخت بود.
من پارسال فقط دینی رو 20 شدم تو عمومی ها زبان فارسی ملعون رو 18.5 شدم X-(.اگه زبان فارسی رو خراب کردی سعی کن ادبیات رو خوب بدی چون این ها رو با هم حساب میکنن.ادبیات گاج محوری برای 20 کافیه.به نقل از masoumeh 7 :مرسی ممنونم :-[
ولی عمومی ها رو خراب کردم معدلم رو پایین میاره :-ss
دیشب شروع کرده بودم فیزیکو فکر می کردم خراب میکنم![]()
![]()
![]()
![]()
افرین به توبه نقل از عَلیمپُ :سخت نبود واقعا. :/
تو تجربیای من ریاضی. :-کوبیدن دست به پیشونیبه نقل از ali_0111mirza :افرین به تو
تو باهوش![]()
تو قوی
تو فوق العاده![]()
اخ اخبه نقل از Niki Zi :همتون ساكت شيد
استاد بى دقتى هستم
سلام
افتضاح .. فاجعه .. نميتونيد تصور كنيد چيكار كردم ..
امتحان به اين اسونى ..
سه تا سوال اخر رو تو هممممشششش تو محاسبه و خوندن سوال اشتباه كردم ..
من فاجعه ام ..
مصحح فوق العاده باشه ١٨ ميشم
معمولى باشه ١٧.٧٥
و واقع بينانه .. ١٧.٢٥
دو نمره و نيم بى دقتى :)
بيست و پنج صدم غلط :)
خب ک چی؟به نقل از عَلیمپُ :تو تجربیای من ریاضی. :-کوبیدن دست به پیشونی
سخت نبودن به این معنی نیست که واسه من سخت نبوده، به این معنیه که نسبت به پارسال آسونتر بود.به نقل از ali_0111mirza :خب ک چی؟
کلا من از ادمایی که میان میگن اسون بود خیلی بدم میاد حتی اگه سئوالا واسه خودم اسون بوده باشه
به نقل از ali_0111mirza :اخ اخ
الان تورو دیدم دردای خودمو فراموش کردم![]()
حرف چرت و پرت نزنبه نقل از عَلیمپُ :سخت نبودن به این معنی نیست که واسه من سخت نبوده، به این معنیه که نسبت به پارسال آسونتر بود.
اگه حوصلهی بحث کردن نداری، میتونی صفحهی سمپادیا رو ببندی بشینی سرِ درس و مشقت. :))به نقل از ali_0111mirza :حرف چرت و پرت نزن
حوصله این فلسفه بازیای تو یکی رو ندارم
معمولا وقتی یکی میاد و میگه امتحان اسون بود منظورش اینه که واسش کاری نداشته
شما هم که اینقد منظورتون در پس پرده پنهانه بجای این جملتون، بگین که :نسبت به پارسال آسونتر بود.