من از کتاب "منم میخوام بیشت بشم" استفاده میکنم!شما چطور!!!؟به نقل از ツ This Is Me :وقتی که یه امتحانیو خراب میکنید خودتونو گول بزنید که چمیدونم شاید مصحح نبینه یا نمره بدن یا هرچیز دیگه ای
اینا باعث میشه در اون لحظه شما فک بکنید که مشکل خاصی نیست و بیشتر ارامش داشته باشید تا بتونید بقیه امتحانارو خوب بدین
اینجوری حداقل الانو یکم ارامش دارین
بجاش وقتی کارنامه تون اومد حسابی هرچقد دلتون میخاد ناراحت باشین.
الان به ضررتونه
اونموقه هم خوب نیس ولی خوبیش اینه که امتحانای بعدیتون خراب نمیشه
کاری که خودم میکنمم همینه :)

بالاخره یکی اینجا پیدا شد که بفهمه من چی میگم.به نقل از ...ELINOR... :پ.ن:نود درصد تاثیرش واسه ما مثبته
چون بخش نامش اومده و رفته مجلس واسه تصویب

من از راهنمایی های مامانم استفاده میکنم :)به نقل از ...ELINOR... :من از کتاب "منم میخوام بیشت بشم" استفاده میکنم!شما چطور!!!؟
خدایی عشقه![]()
پ.ن:نود درصد تاثیرش واسه ما مثبته
چون بخش نامش اومده و رفته مجلس واسه تصویب
از الآن شروع کردین انصافا؟به نقل از آیدا ツ :آورده اند که ها هستن؟ معنی شعرای حفظی چی؟ چقد زیاد و تموم نشدنیه :/ به کجا رسوندین شما؟

.قسمت معنی شعرو نثر عمدتا از بخش توضیحات میاد اونارو دقیق مثله کتاب بخونید.بعد قسمت درک مطلب هم تا میتونید تف بدید.در کل نگران نباشید ؛؛)

به هفته دیگه همین موقع فکر بکن :دبه نقل از Niki Zi :هنوز فكر فيزيك ازارم ميده #-o![]()

من الآن امید دارم که ادبیات تنها درسیم باشه که بالای ۱۹ میشه نمرهش. :/به نقل از hastiiii98 :بچه ها ادبیات خیلی اسونه اونایی که بی دقتی میکنن دقت کنین درست بخونین صورت سوالا رو اینا.من خودم تنها درسم بود ک زیر 19 شدم فیکس 1.5 نمرم بی دقتی بود هنوزم حسرتش میخورم.بی دقتیهای واضح #![]()