- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خوزستان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
مهم نهاییه که همونای کتاب کافیه
مهم نهاییه که همونای کتاب کافیه
متاسفانه اینا تا حدی به مصحح بستگی دارهبه نقل از سَنا :ترجمه ها باید دقیقا مثل ترجمه (اونی که از روش تصحیح میکنن) باشه؟
میشه مثلا تو نوشتن هرکلمه که مینویسیم تو پرانتز یه مترادفی چیزی بنویسیم براش؟
اگه برای ترکیب هرمورد بیست و پنج صدم باشه بعد اگه نقششو درست بنویسیم ولی علامتشو مثلا محلا یا تقدیرا رُ غلط بنویسیم نمره نمیدن؟
نه منظور کلی برسونین نمره میدن فقط زمان فعل خیلی اهمیت داره و این که ضمیر حتما ترجمه کنین، تو امتحان نهایی معمولا فعل تغییر میکنه مواظب فعل باشینبه نقل از سَنا :ترجمه ها باید دقیقا مثل ترجمه (اونی که از روش تصحیح میکنن) باشه؟
میشه مثلا تو نوشتن هرکلمه که مینویسیم تو پرانتز یه مترادفی چیزی بنویسیم براش؟
اگه برای ترکیب هرمورد بیست و پنج صدم باشه بعد اگه نقششو درست بنویسیم ولی علامتشو مثلا محلا یا تقدیرا رُ غلط بنویسیم نمره نمیدن؟
نسبت به سالایِ پیش سخت بود حقیقتن!به نقل از باريون :بچه ها من یه چیز بگم، اونم اینکه سایت گزینه دو از سایت آموزش پرورش کلید رو میذاره. بجای گزینه دو برید از آموزش پرورش بگیرید کلید رو. سریعتر هم هست.
+ امتحان چطور بود؟
اون سواله رو من نوشتم اُتلیبه نقل از نیوتن :بچه ها امر للمخاطبه . تلا میشه : اُتلی یا اِتلی
اگه حرکت رو اشتباه بذاری چی میشه؟یعنی این همه زحمت که تا این جا فعل رو رسوندی به هدر میره؟
الان گذاشته کلید رو آموزش و پرورش؟؟به نقل از باريون :بچه ها من یه چیز بگم، اونم اینکه سایت گزینه دو از سایت آموزش پرورش کلید رو میذاره. بجای گزینه دو برید از آموزش پرورش بگیرید کلید رو. سریعتر هم هست.
+ امتحان چطور بود؟
کلید که نذاشته هنوز.و امیدوارم واسه ترجمه ها خوب تصحیح کنن!من بیشتر تلاشم این بود مرتب بنویسم .ولی باز هم نامرتب شد!به نقل از Reyhoon :الان گذاشته کلید رو آموزش و پرورش؟؟
بد نبود نتونستم همه سوالارو مرور کنمبس ک تمرکز کردم رو ترجمه ها
![]()
چک نکردم با بچه ها!! کلیدم ک پیدا نمیکنم
اه
منم نوشتم کاسِلبه نقل از f-1391 :آدرس سایت آموزش پرورشُ ندارید شما؟؟http://aee.medu.ir
×× بچه ها واسه مُجِدون بنویسیم کاسِل غلطه؟؟
مگه کاسل نمیشه؟؟؟!!!!
به نقل از f-1391 :آدرس سایت آموزش پرورشُ ندارید شما؟؟http://aee.medu.ir
×× بچه ها واسه مُجِدون بنویسیم کاسِل غلطه؟؟
مگه کاسل نمیشه؟؟؟!!!!