پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
سلام به سومی ها
چندتاچیزی که یادم میادبهتون میگم مدنظرداشته باشید:
1.برای کسی که درسمپاددرس خونده،سوالات امتحان نهایی براش حکم گلابی رودارن ازبس اسون هستن.پس بیخودبه اینکه سخت میشه و...قشرمختون رواشغال نکنید
2.اینکه گفتم سخت نیست،ممکنه بگیدپس چرافقط چندین نفرمعدل بیست خالص داریم؟بایدخدمتون بگم که دلیلش اینه که واقعیتن سوالای نهایی اسونن برای یک سمپادی اما،همین اسونیش ممکنه کاردستتون بده وازاون وربام بیفتین!پس بین اسونه و کم میخونم دیواری بلندبناکنید
3.نمیدونم حکمتش چیه امادردوران امتحانات(بخصوص نهایی!)نت بسیاربسیاردلچسب میشه.خیلی محتاط باشین که خیلی طرفش نریدکه خیلی زودبه دام می افتید
4.اگرازسال84تا94که مانهایی داشتیم،ازدانش اموزاشون بپرسین میگن نهایی درسال مااززهمه سخت تربود!این چرخه ادامه خواهدداشت ومطمئنن خودشماهم همین روخواهیدگفت!پس درگیراین حوشی نباشین وسعی کنیدمنطق گراباشید
5.فقط برای بیست بخونید.الان میگیدچشم بسته غیب گفتم!امامن ازیک زاویه ی دیگه این حرفوزدم.ببینید،درکشوری که تصویب میکننن 25درصدنهایی موثرباشه،بعدیهومیان ورش میدارن وهنوزکه هنوزه این قضیه وکشمکش ادامه داره ومطمئن باشیداین هیچ وقت تمومی نداره.
پس طوری بخونیدونمره بیاریدکه هرکاری کردن،شمادرزمره ی اصحاب یمین باشید!
6.دردرس فیزیک چندسوال ازازمایش کنیدهامطرح میشه.لطفن اون هاروبجوید.درفصل مغناطیس،چندازمایش کنید خیلی شبیه به هم هست که احتمال قاطی کردنشون زیاده.دربرخوردبااونامحتاط باشید.اگرمیخوایدخیالتون ازبابت ازمایش کنیدومطالب حفظی راحت بشه،کتاب سوالات پرتکرارفیزیک3قلمچی روبگیریـــد وقسمت ضمیمش که همه ی ازمایشات هست روبخوبی مطالعه کنید.
7.ازبین دروستون چنددرس خیلی ممکنه به شماازاربرسونن

نی وزمین شناسی.میخوام بهتون بگگم که شمابایدحتمن ایناروقبل فرجه ی امتحان دورکرده باشید...هردرس دینی روکه میخونید،اگربه کلمه ای تعریفی برخوردیداونوتوی یک کاغذبنویسید.مثلن دردرس چهارم کلمه یتحدی معنی شده.ودردروس اخر نفقه وهمینطورالی اخر.درصبح نهایی ایناخوبن.یک نمره ازاینایاد.
8شماموظفیدتمام خودازمایی ها،تمرین ها،مسئله ها،فعالیت ها روبخونیدوحل کنید.باورکنیدنهایی فقط پیروی کتابه.
9.دردرس زیست به شکل هاتوجه کنیدچون یک سوال میدن که شکل میخوان مثلن محل غده ی تیروئیدروبنویسیــد.همچنین احتمالش زیاده که بهتون بگن سلولی رودرمرحله ی فلان مثلن انافازباشرایطی(مثلن2n=48)رسم کنید.یاهاگ،دانه گرده و... .
10.درکتاب فیزیکتون مفاهیمی هستش که تاقبل از94خیلی مطرح نبودن به ایناتوجه داشته باشیدحتمن:مثلن درابتدای خازن ها مباحثی مثل فروریزش،پتانسیل فروریزش و...
11.یادتون باشه خودتون باشین.من خیلی که خودمومیکشتم یک درس رویک دورمیکردم امااصولی.دوستانی داشتم که چندین دورمیکردن.درنهایت من 19.60شدم واون عزیزان بالاترینشون 18.80شدکه ترازقلمچیش هم ازمن بالاتربودمثلن.به حرف بقیه مبنی براینکه چنددورکردم و...توجهی نکنید
12.بعدامتجحان،وقت تلفی نکنید!زودترشروع کنید.
13.خدالعنت کنه هرکدوم ازشماهاروکه جوا سوالی رو خالی بزاره!!!هیچی نبایدخالی باشه تاکیدمیکنم هیجیییییییییییییییییییییییییییییییییی!
14.سرجلسه حداقل هردرس روچهاربارچک کنید که درست واردکردین وکامل نوشتین.این کاربسیارخسته کننده است امااگرمن این کارونمیکردم مطمئنن معدلم خیلی کمترمیشد.باورکنیدثواب داره اینکار
15.صبحانه و...خوب بخورید وبه خودتون برسید.به نهایی به چشم یک سکوی پرش برای شکستن گردن کنکورنگاه کنیدوبااعتمادبه نفس بخونید
16.هرچقدرمتن کتابااتونودقیق تربخونیدکنکورتون روهم بهترمیترکونید/اینطوری بگم:الان یک بارخوب میخونی،تابستان هم حداقل یکبار،مهربه بعدهم که چندبار،پس میشه چندین بار.مقایسه کنیدچنین کسی روبا کسی که تابستون میخوادبرای باراول وقت بزاره روی متون کتاب درسی.
17.براتون ارزوی موفقیت دارم،یاعلی