پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
خب، من الآن دیدم که اینجا نصیحت نکردم هنوز.

یه سری نکات به ذهنم میرسه که شاید به دردتون بخوره:
اول ازهمه اینه که' آسون بگیرید'. میدونم الآن چقدر بتون گفتن از اهمیت نهایی و ترسوندتون از نحوه تصحیح برگه ها. ولی باور کنید همه چی خیلی ریلکس تر ازاین حرفاست! آسونه، الکی برای خودتون سختش نکنید و افسردگی نگیرید بعد هر امتحان. من پارسال دوران نهاییم رو تبدیل به کابوس کرده بودم برای خودم، فقط به خاطر حساسیت های بیجام. [گرچه الآن فوق العاده دلم تنگ شده برای اون دوره

]شما فقط توی اون فرجه ای که دارین کتاب درسی رو بخونید و نمونه سوال حل کنید و نهایت تلاشتون رو به کار بگیرید، بقیش حله.
دوم اینکه اگه میدونید چک کردن کلید امتحان، ممکنه باعث تخریب روحیتون بشه. چک نکنید. چه کاریه خب.
اگه بحث اعتراض دادن و این حرفاست، که بعد امتحانات میتونین همه رو باهم چک کنید.[مشروط به اینکه حافظتون قوی باشه برای جوابا.

]
سوم اینکه اگرکه فکر میکنید با اومدن اینجا استرس میگیرید، "نیایید" . پارسال اینجا میومدم من چندبار و دیدم که رو تک تک سوالا بحث میشد که "فلان جواب غلطه" ، " درستش اینه" و یه سری بحثای دیگه

که من دیگه کلا تاپیک رو دنبال نکردم چون حساس شده بودم و میدونستم تمرکزم ممکنه بهم بریزه.
و درمورد درس خوندن، کتاب درسی+نمونه سوالای سالای قبل تا هرجا که وقت داشتین. یکی- دوتا از نمونه سوالارو قبل از شروع کردن درس بخونید که دستتون بیاد چطور باید بخونید.
و اینکه شب قبل امتحان بخوابید لطفا.((: خیییلی مهمه.
پ.ن:اعتراضم کار پسندیده ایه اون آخر. اگر که دیدید نمره ای کمتر از حدیه که جواب دادید حتما اعتراض بدید.
امیدوارم تک تک تون موفق باشین. :]