علیمپو
بچّه سنّی
- نام مرکز سمپاد
- حلی۲
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
مورد داشتیم که ادبیاتِ ۷ بشه ۲۰؟
مورد داشتیم که ادبیاتِ ۷ بشه ۲۰؟
پارسال یکی از بچه های سال بالایی مون زمینش شده 8.25 بعد اعتراض شد 18.75به نقل از عَلیمپُ :مورد داشتیم که ادبیاتِ ۷ بشه ۲۰؟
اشتباه تصحیح کرده بودن یا کیلویی نمره دادن ؟؟؟؟؟؟ :-\به نقل از آیدا ツ :پارسال یکی از بچه های سال بالایی مون زمینش شده 8.25 بعد اعتراض شد 18.75
اشتباه شده بودبه نقل از namira :اشتباه تصحیح کرده بودن یا کیلویی نمره دادن ؟؟؟؟؟؟ :-\
آخرین فرصت امروز بوده گویابه نقل از Niki Zi :داشتيم كه ١٦ ادبيات ، بعد اعتراض ٢٠ شده !
اعتراض بزن .. حيفه ؛) :) يه حقى كه دارى رو چرا بيخيالش ميشى ؟
تاپیک کنکور 96 نزدی که بفهمی دل شیکوندن ینی چیبه نقل از yasaman.k :خيلي نامردين نظرسنجي به اين پر محتوايي
اصن دلم شيكوندين
#ذوق نظرسنجي گذاشتن
خوب انموقع هم كه من تاپيك ٩٥ زدم هيشكي نبود بزار ١٩ تير بشه ملت ميانبه نقل از بـئـاتـریـس :تاپیک کنکور 96 نزدی که بفهمی دل شیکوندن ینی چی
از مزیتاش میشه به یادگرفتن ظربف و ناظریف متلک انداختن و شناسایی افراد افسارگسیخته ی سایت اشاره کنم
به نقل از Reyhoon :امسال یکی از بچه های زرنگ سال بالایی دیدیم اسمش تو معدلای بالای 19 نیست پرس و جو کردیم از معلم ها گفتن زمینش 8 شده! قیافه ی ما این شکلی بود مگه میشه؟؟
خودش میگفت اون برگه مال من نبود میگفت در بدترین حالت 18 میشده هر چی هم اعتراض کرده بود ب اداره فایده ای نداشت فقط برای اینکه دلش نشکنه هشتش رو کردن 10 به نظرم این ته بد شانسیه!!
اسم زمین و 8 اومد یاد اون افتادم
به نقل از Reyhoon :همین مورد مشابه دیدم ک زیست 11 شد ، فکر میکرد 19 میشه . اون موقع هرچی اعتراض زد درست نشد پس از سالها فهمید که مصصح روی دوم ورقه رو یادش رفته صحیح کنه.
خدای من همینجوریش من اینقدر زیبا امتحان دادم حالا اگر بخوان اشتباهم کنن دیگه چی میمونه!! :-s
به نقل از Reyhoon :از دوستان عزیز سال بالایی یا کسانی ک از ضریب ها خبر دارن خواهش میکنم ضریب هارو. به اطلاع بنده برسونن من فقط تلفنی نمره ها مو پرسیدم...
به نقل از f-1391 :و شما باور کردین؟مگه الکیه؟در دور اول فک کنم دو تا مصحح (میدونم بیش از یک مصحح هستش)برگه رو تصحیح میکنن اگه نمره ها متفاوت باشه دوباره برسی میکنن درصورتی که نمره ی مصحح یک و دو یکی باشه نمره رو اعلام میکنن بعدشم مصحح فقط یک دونه برگه که تصحیح نمیکنه اون n تا برگه تصحیح میکنه مگه میشه یه صفه رو نبینه؟؟؟بعدشم اعتراض بزنه باز تغییر نکنه؟وقتی اعتراض بزنه یکی دیگه میاد برگه رو دوباره تصحیح میکنه چیزی که گفتید اصلن با عقل و منطق سازگار نیست مگه این که طرف خیلی بد شانس بوده یا مشکل دیگه ای وجود داشته خودتونو درگیر این چیزا نکنین این چیزا خیلی خاص و نایابن ولی اگه نمره ای رو فک میکنین کمتر شدین حتمن اعتراض بزنین
چه رشته ای؟تجربی؟
زبان فارسی و ادبیات عربی زبان و زمین 2
شیمی و ریاضی و دینی فیزیک 3
زیست 4
به نقل از FullMoon :موردی ک عرض کردم دختر دبیر شیمیمون بوده ! و لازمه خدمتتون بگم ک اتفاقاخیلی خر تو خر تر از این حرفاس خانوم کسی ک میاد دینی فک میکنه 15 میشه یهو میدن 20 ، اصلا هیچ چیزی بعید نیست
ولی خب بله نایابه ! منم چیزی بود ک شنیده بودم و گفتم.
دقیقا مشکل همینه دخترم. عدالت موووج میزنه ، یکی از دوستای خودم ک امسال سوم بود ازم کوچیکتره ، میگف دینی رو 17 حساب کرده بوده 20 شده ، یا مثلا من پارسال زمین واقعا گند زدم همین حدود 17 اینا بعد شدم 19.5به نقل از Reyhoon :بعد خیلی جالبه ک اینارو با این وضعیت تاثیر میدن تو کنکور چقدر عادلانه!!من ک هرچی شدم همون بود ک انتظار داشتم!!
یه نفر تصحیح میکنه با خودکار مثلا سبز یا قرمز مثلا قرمز بعد یه معلم دیگه میاد برای تجدید و اون اینبار با خودکار سبز تصحیح میکنه اگه نمره تغییر کرد باید نفر سوم بیاد برای بررسی.اون که مصحح یه برگه رو یادش رقته صحیح کنه خیلی غیر قابل باوره چون یک مصحح نیست که چند نفر بررسی میکنن.همه جای ایرانم همینطوره.به نقل از FullMoon :موردی ک عرض کردم دختر دبیر شیمیمون بوده ! و لازمه خدمتتون بگم ک اتفاقاخیلی خر تو خر تر از این حرفاس خانوم کسی ک میاد دینی فک میکنه 15 میشه یهو میدن 20 ، اصلا هیچ چیزی بعید نیست
ولی خب بله نایابه ! منم چیزی بود ک شنیده بودم و گفتم.