دربارهی شیمی :
برای شیمی یه چیزی که من خیلی زیاد میبینم - من شیمی درس میدم - اینهکه بچه ها از شیمی میترسن!
چرا ؟ چون هنوز شوک ِ سخت شدناش نریخته!
برای تجربیا درسی مثل زیست چند ساله که خیلی سخت تر از قبل شده و اینه که باعث شده سال به سال بچهها با سخت شدناش کنار اومدن. ولی شیمی خیلی تازگی داشته این مدل از تغییر سطح. اینجاست که به نظر من یک مقداری از عملکرد نسبتا ضعیف اکثر بچه ها برمیگرده به شوکی که هنوز تو تغییر رویهی شیمی مشاهده میشه و کتابای کمک آموزشی - به قدری که برای زیست تونستن خودشون رو تطابق بدن - هنوز برای شیمی اونقدر پوشش دهنده نیستن.
از این دلایل که بگذریم من چند تا توصیه کلی دارم.
اول اینکه لطفا و لطفا حین شیمی زدن خیلی آروم و ریلکس باشید و نذارید اون چیزایی که چند خط بالاتر گفتم باعث بشه که هول کنید. این راهکار هرچند خیلی سادهست ولی حداقل برای شاگرد های من موثر بوده تو افزایش درصدشون. به هیچ وجه در مقایسه با سوال های کنکورایی که الان کار میکنید یا آزمون ها و... خودتونو هول نکنید. آروم و با اطمینان به خودتون سوال ها رو بخونید.
مبحث هایی رو که از قبل میدونید خیلی توش خبره نیستین مشخص کنید. نه به این معنی که اگر دیدین از اون مبحث سوالی اومده، فورا رد کنید. سوال رو بخونید و اگر راهحل منطقی به ذهنتون رسید یا مشابهش رو قبلا دیدید که خب حل میشه براتون.
در مورد موردی ها باید بگم که تسلط بر متن کتاب درسی خیلی خیلی کمک کنندهست. اگر امکانش هست براتون تو برنامه ریزی این اواخر، مرور کردن یکبار متن کتاب درسی شیمی ۲ تا پیش رو بگنجونید. خیلی کمک میکنه.
در مورد مسائل، نمیشه نظر کلی داد. اما بیشترین مشکل به صورت عمده به محاسبات مربوط به فصول شیمی ۳ و پیش ۲ برمیگرده. یعنی استو(به میزان کمتر) ترمودینامیک، اسید باز و مسائل آبکافت و اینها.
محاسباتش زیاد سخت نیست راستش! :د اگر از لحاظ مفهومی با مطالب اوکی باشید، و بتونید تشخیص بدین صورت سوال - با وجود پیچوندن! - چی از شما میخواد و از چه راهی به خواستهی سوال میرسید، اونوقت کلی وقت و انرژی :د دارید برای اون چهار تا ضرب و تقسیم.
ولی اگر احساس میکنید جایی رو خیلی زیاد مشکل دارید، خب راه داره یه نیم نگاهی به حذف کردناش داشته باشید...
نمیدونم چهقدر مفید بود یا جواب سوالاتون توش بود. اگر جزئی تر هم سوال دارید ، بپرسید اگر چیزی بدونم حتما جواب میدم.
@بالایی: برو پاتو ت رو بخون ترمک
@پایینی: رابینز پاس کردم برات با ۱۸.۷۵
تا پند بگیری ترمک ِ علوم پایه نداده :/