سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
يه سوال من كلن هرجا كه برا اولين بار رفتم امتحان ، به شدت ابريزش بينيو عطسه و اين چيزا داشتم حالا كولر باشه يا نباشه بعد ديگه يه جايي ميرسه تمام دستمال كاغذيامم تموم ميشن خيلي اعصاب خرد كنه
راه حلي چيزي ندارين؟

.

آخرین ویرایش:
آقا واسه شیمی چ کنیم؟؟ :|
محاسباتیا ک خب وقت میبرن
موردی ها هم که ریسک دارن :|
آدم میمونه چی بزنه سود داشته باشه
چیا هم حذف کنه ک تایم سیو بشه؟
انی آیدیا
شما شروع کن به کار کردن بعد یه سری راهایی هم هست اگه تمرین کنی محاسبت خوب میشه وبه طور خود کار اصلا با تمرین زیادبعضی ضرب ها حفظت میشه بعدش اگه تا اخر به یه زمان بندی خوبی میرسی که مثلا من زمینمو نمیزنم یا مثلا این درسو میتونم زودتر ببندمش ووقت میمونه برا شیمی

من یه سوال فنی دارم
اکثرا از کنکورهای سه روز یکباری که انجام میدن راضین
پس دلیل اینکه سرجلسه کنکور اون نتیجه دلخواه رو نمیگیرن چیه؟
سوالا خیلی جدیده؟ و یا جوّ جلسه کنکور خیلی تاثیر داره و با آزمونای قلمچی و سنجش فرق داره؟

به هر حال كنكورايي كه توي خونه ميدين با علم بر اينكه آزمايشي هست و واقعي نيست و شرايط حاكم توي خونه كه تنها هستين و مراقبي نيست و بچه هاي ديگه نيستن انجام ميشه، استرس توي شرايط واقعي به مراتب بيشتره و روي نتيجه ي كنكور به شدت تاثير گزار.
به علاوه خيلي از تستايي كه توي كنكور هاي توي خونه ميزنين [ من حداقل اينجوري بودم ] توي طول سال بهشون برخورد كردين و جوابشونو پيدا كردين و اشتباهاتتونو رفع كردين و دفعه ي اوّلتون نيست كه باهاشون مواجه ميشين لذا يكم باياس داره تخمين رتبه ي اين كنكورا و ٩٩٪‏ اوقات هم بهتر از نتيجه ي واقعي خود كنكور ميشه.

من یه سوال فنی دارم
اکثرا از کنکورهای سه روز یکباری که انجام میدن راضین
پس دلیل اینکه سرجلسه کنکور اون نتیجه دلخواه رو نمیگیرن چیه؟
سوالا خیلی جدیده؟ و یا جوّ جلسه کنکور خیلی تاثیر داره و با آزمونای قلمچی و سنجش فرق داره؟
خوب اولینش احتمالا جو جلسه کنکوره که خیلی سنگینه..شما اگه صد در صدم شبیه سازی کنین شرایطو باز اون جو کنکور نمیشه ..دیگه اینه که کوچکترین استرسی ندارین...سوالا تکراریه..اکثرشونو ده پونزده بار حل کردین...مثلا من خودم الان سر آزمونای سه روز یک بار برای تخصصی ها یک ساعت و گاهی بیشتر وقت اضافه میارم از بس سوالا تکرارین برام...و خوب خیلی خیلی دلایل دیگه..اینا به نظرم مهم تریناش بودن:-"

يه دليـل ديگـه اش هم تحليـل غلط سؤالاتِ كنكوره.هر درسي بايـد به روش خودش تحليـل بشه،ولي خيليا فقط پاسخ رو ميخونن و ميرن،همين خيليا اگه دور بعد همون سؤال رو با عدداي متفـاوت بزاري جـلوشـون نميتونن حل كنن،بعد نكته بعد اينكه كه اون سؤال ديگه نمياد خب،شما بايد برگردي باز اون مبحث رو مـرور كني.

من به یک سوالی برخوردم :-"
الان کسایی که کنکور خارج از کشور میدن (با اینکه سوالاشون متفاوت بوده) بازم درصداشون با همون کسایی که داخل امتحان دادن مقایسه میشه؟؟
مثلا خب عمومیای خارجا خیلی سخت تره! بعد نامردی نیست آیا؟؟

یکی از آشناهامون که خارج از کشور کنکور میخواست بده میگفت که اگه سه سال یا دوسال شایدم دقیق یادم نیست:-" آخره تحصیلتو اونجا باشی و همونجا کنکور بدی سهمیه منطقه سه حساب میشی که خوب سهمبه منطقه سه هم خیلی عالیه دیگه:-)..پس فکر نکنم زیاد نامردی باشه اگه روالش همین باشه:|

سلام من سوم تجربیم می خوام بدونم ازمون اول کانون توتابستون که سطح بندیه در چه سطحیه اخه میخوام دوم بخونم

.

آخرین ویرایش:
فک کنم خودشون وارد میکنن...
این چیزی بود که ب ما گفتن
اما خب خیلی چرت ب نظر میاد :|

کسی که هنوز به درصدایی که میخواد نرسیده باید چیکار کنه ؟ :-"

کسی که هنوز به درصدایی که میخواد نرسیده باید چیکار کنه ؟ :-"
باید تلاش کنه ....
چقدر اختلاف وجود داره بین درصدایی که میخواید و درصدای فعلیتون ؟؟

حدودا ده درصد
ولی خب متغیره
گاهی کمتر گاهی بیشتر
بستگی داره سطح کنکوری که میزنم

حدودا ده درصد
ولی خب متغیره
گاهی کمتر گاهی بیشتر
بستگی داره سطح کنکوری که میزنم
اینکه میخوای 100 بزنی ولی 90 میزنی .. خیلی فرق داره با اینکه مثلا میخوای تو کنکور 30 بزنی ولی 20 میزنی ...

زمان کم میارید که اون ده درصد کم میشه یا غلط میزنید ؟؟؟

اینکه میخوای 100 بزنی ولی 90 میزنی .. خیلی فرق داره با اینکه مثلا میخوای تو کنکور 30 بزنی ولی 20 میزنی ...

زمان کم میارید که اون ده درصد کم میشه یا غلط میزنید ؟؟؟
غلط میزنم معمولا
و برای عمومی وقت کم میارم

غلط میزنم معمولا
و برای عمومی وقت کم میارم
وقت کم آوردن که تمرین میخواد ... و اینکه اگه معلوماتت کم باشه سرعتت هم میاد پایین ...

من خودمم سرعتم تو عمومی خیلی کم بود ...

تو زمان استانداردش از 100 تا سوال چنتاشو میرسی ک جواب بدی ؟؟ این تعداد تو هر آزمون که از خودت میگیری بیشتر میشه یا ثابت میمونه ؟؟
(این سوالارو لازم نیست که جوابشو به من بگی .. اینارو از خودت بپرس .. ببین پیشرفت داری ؟؟ ایراد کار کجاست و ... )
مثلا الان از 100 تا سوال 70 تاشو جواب میدی ... آزمون بعدی 73 تا و ...

این تکنینک ضربدر منهای قلمچی رو اجرا میکنی؟؟

حدودا ۶۰ _۷۰
اره هربار بیشتر میشه ولی خیلی کم
مثلا همیشه برای ریدینگ وقت کم میارم
اره تکنیک ضربدرمنها رو اجرا میکنم ولی معمولا وقتی میرسم به ریدینگ زبان جوری میشه که باید انتخاب کنم که ریدینگو بزنم یا علامت دار ها رو

Back
بالا