سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
عاقا کی باید اطلاعات پیش‌دانشگاهی رو وارد سایت کنیم؟ :|
شنبه

ی سوال :-"
الان فردا کانون رو بریم یا نریم؟
میرم
راستش فردا نتیجه اصلا نهایی نیست برای ما
چون تقلب زیاده،شرکت نمیکنن عده ای،
تنها حسنش به نظرم اینه که آمادگی ایجاد می کنه در ما که سریع تشخیص بدیم کدوم درس رو سخت دادن و ما نباید روش وقت بذاریم.
همین!
ولی شرکت کنید

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
  • لایک
امتیازات: N¡na
میرم
راستش فردا نتیجه اصلا نهایی نیست برای ما
چون تقلب زیاده،شرکت نمیکنن عده ای،
تنها حسنش به نظرم اینه که آمادگی ایجاد می کنه در ما که سریع تشخیص بدیم کدوم درس رو سخت دادن و ما نباید روش وقت بذاریم.
همین!
ولی شرکت کنید
اول اینکه کانون فلان مبحثو سخت بده چه ربطی داره که تو کنکور هم سخت میاد؟
دوم اینکه الان دیگه وقت این نیست مبحث حذف و اضافه کنید که بخواید تصمیم بگیرید روش کم وقت بزارید یا زیاد. هرچی خوندید همونه تا ظهر کنکور.
فقط برید که بعدش عصر همون روز و دوروز بعدش مباحث آزمونتونو جمع بندی کنید به شیوه ی کنکورایی که این چند وقت زدید.

قرار نیس ک سوالارو حفظ کنیم :eek::eek:

باو اینقدرام سخت نگیرید توروخدا ...
چرا اتفاقا!!
سوال هایی هستند که با برداشت های مختلف ; پاسخ های مختلفی دارند و تو کتابایی مثل گاج عمومی 10 ساله ; پاسخنامش چند تا گزینه رو صحیح اعلام کرده!
در این موارد شما باید پاسخ مد نظر سازمان سنجش رو حفظ کنید!

چرا اتفاقا!!
سوال هایی هستند که با برداشت های مختلف ; پاسخ های مختلفی دارند و تو کتابایی مثل گاج عمومی 10 ساله ; پاسخنامش چند تا گزینه رو صحیح اعلام کرده!
در این موارد شما باید پاسخ مد نظر سازمان سنجش رو حفظ کنید!
احتمال تکرارشون خیلی خیلی خیلی کم نیست؟؟

اول اینکه کانون فلان مبحثو سخت بده چه ربطی داره که تو کنکور هم سخت میاد؟
دوم اینکه الان دیگه وقت این نیست مبحث حذف و اضافه کنید که بخواید تصمیم بگیرید روش کم وقت بزارید یا زیاد. هرچی خوندید همونه تا ظهر کنکور.
فقط برید که بعدش عصر همون روز و دوروز بعدش مباحث آزمونتونو جمع بندی کنید به شیوه ی کنکورایی که این چند وقت زدید.
نه حذف که نگفتم...ببین هر سال کنکور دو تا درس رو سخت میده.با هوش او نیه که بفهمه و منفی نزنه و بتونه سریع رو سوالای اون درس نگاهی بندازه و اسوناش رو حل کنه نه اینکه بیشتر وقتش رو بذاره روی اون درسی که سخت دادن.
منظورم اینه که قدرت تشخیص بالا میره.

یادمه پارسالم اینو گفتم.

اینم از آخریبن ازمون قلم چی.
لعنت بر‌تو کانون فرهنگی آموزش.

ببینید چقد برای من دوست داشتنی هستین که اولین پستم بعد از دوسال عدم فعالیتم مربوط به شماست!
چندتا نکته مهم بگم که در این روزها به کارتون میاد
اول اینکه در طول روز به دفعات زیاد نفس عمیق بکشید
تمرین کنید که چطور با استرستون مقابله کنید
سر جلسه هم اگه تمرکزتون از دست دادید چند نفس عمیق بکشید بعد دوباره برید سروقت جواب دادن به سوالا واقعا تاثیر گذاره! با مغزتون مهربون باشید و اکسیژن و خون بهش برسونید :))
اگه هم الان با بد و بیراه گفتن به قلمچی و جوکار و سازمان سنجش دلتون خنک میشه تا میتونید اینکارو انجام بدید که به آرامش برسید و از طرفی سعی کنید روشون کم کنید :)) ولی توجه کنید که الان اصلا وقت خوبی برای این نیست ک بگید کاش اینکارو میکردم کاش فلان کارو نمیکردم چون مطمئن باشید هرچقدم برگردیم به عقب ما بازهم به همین نقطه ای ک هستیم برمیگردیم پس داشته هاتون تثبیت کنید ؛)
در اخر هم رجوع کنید به منبع آرامشتون ؛)

آخرین ویرایش:
آقا الان تخمین رتبه واسه خارج از کشور هارو چجوری میشه حساب کرد؟ :-"

این آدرس سایتی هست که باید سوابق رو تایید کنید.
فردا، dipcode.medu.i

پس فردا هم ثبت نام کنکوره

سلام ببخشید الان پشت کنکوری ها چیزی باید تایید کنند تو سایت؟

بچه ها من الان رفتم سایت دریافت کد سوابق
بعد چند روز پیش که کارنامه پیش دانشگاهی رو گرفتم کد دانش اموزیم با شماره شناسنامم یکی بود ولی بهمن ماه که میخواستم نهایی سوم رو تایید بزنم کد دانش اموزیم کلا یه چیز دیگه بود.خود سایت هم البته گفته همون کد دانش اموزی که روی مدرک مورد نظرتونه ولی سوابقم رو نمیاره و خطا میده...
مشکل چیه؟
میزنم درخواست رسیدگی هم هیچ صفحه ای باز نمیشه

یه سوال خیلی ذهمه مشغول کرده :
من دیروز سر امتحان کلم چی فقط چای شیرین به مقدار نون و کره و پنیر خوردم ولی اواسط آزمون خیلی گرسنم شده بود دو تا شکلات هم خوردم ولی باز هم گرسنم بود :D الان بنظرتون صبحونه واس کنکور چی بخورم که گرسنه نشم ؟؟؟
میدونم سوال چرتی پرسیدم 8-|

کسی اگه تونس سوابقشو تایید کنه میشه بگه ؟ چون برا من نمیشه میخوام ببینم نیمده یا مشکل از منه .

Back
بالا