سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال خیلی ذهمه مشغول کرده :
من دیروز سر امتحان کلم چی فقط چای شیرین به مقدار نون و کره و پنیر خوردم ولی اواسط آزمون خیلی گرسنم شده بود دو تا شکلات هم خوردم ولی باز هم گرسنم بود :D الان بنظرتون صبحونه واس کنکور چی بخورم که گرسنه نشم ؟؟؟
میدونم سوال چرتی پرسیدم 8-|
سیب زمینی یا ماکارونی(:| نشاسته اش زیاده دگ)

:)) خب خیلی زیاد نخور . ولی تا ساعت 7 وقت داری دگ تا قبل ازمون فرصت هست:D
سیب زمینی بهتره .
ماکارونی خیلی سنگین تره !
وسط ازمون هم وقت هست البته مطمئنم اطراف من تعداد غشی و گریه کنا زیاده8-|:-"
خدا بهم صبر ایوب بده

سلام
آیا کسی میدونه اگر یکی از دروس نهایی چهارم رو افتاده باشیم(غایب) باید الان سوابق تحصیلی رو تایید کنیم یا بعد از شهریور؟
الان سعی که می کنم سوابق رو بیارم نیست و ثبت درخواست هم میگه شما فارغ التحصیل نشدید!

.

آخرین ویرایش:
من دیروز سر امتحان کلم چی فقط چای شیرین به مقدار نون و کره و پنیر خوردم ولی اواسط آزمون خیلی گرسنم شده بود دو تا شکلات هم خوردم ولی باز هم گرسنم بود :D الان بنظرتون صبحونه واس کنکور چی بخورم که گرسنه نشم ؟؟؟
شب قبلشم غذا خوردی؟ چون من همیشه وقتی شبا هیچی نمیخورم صبا خعلی گرسنم میشه

سرکاریم مگه نه؟ تا ابد نمیتونیم تایید کنیم؟ -___-

دانش آموزانی که در سال تحصیلی جاری در دوره پیش دانشگاهی در حال تحصیل هستند باید در تیر ماه 96و پس از قبولی در دوره پیش دانشگاهی برای تایید سوابق پیش دانشگاهی خود به این سامانه مراجعه نمایند . این داوطلبان اکنون صرفا سوابق دوره سه ساله متوسطه خود را بررسی و تایید نمایند. و از هرگونه درخواست در مورد سوابق پیش دانشگاهی خود پرهیز نمایند.

فکر کنم همون فردا میاد

.

آخرین ویرایش:

كره بادوم زميني با عسل بخور.ماكاروني و سيب زميني رو شب قبلش بخور.

هیچی... الان رفتم برای تایید سوابق
سوابق رو هم اورد
ولی حالا دیگه هر چی میزنم تایید، هیچ اتفاق خاصی نمیفته!
چرا واقعا؟!

چرا منو یافت می‌نمیکنه؟ -____-

من زنگ زدم آموزش و پرورش منطقه خودمان و گفتند ما نه هیچ بخشنامه ای از سازمان سنجش گرفتیم نه می توانیم خودمان به اطلاعات سایت دسترسی داشته باشیم!!
کارت ورود به جلسه هم که نمیاد به سلامتی!!
واقعا مملکتیه! یه آزمون 1 میلیون نفری رو خود سازمان برگزار کننده نمیدونه داره چیکار میکنه!

من بربری و مربا کره خوردم مشکلی نبود ولی بنظرم نباید کم بخوری یه ذره بیشتر از روزای دیگه

اقا یه سوال میگم شما پاسخبرگو دستون میگیرید؟چون من وقتی دستم میگرم انگشتام عرق میکنن پاسخبرگ کمی حالت خیسی پیدا میکنه.

آخرین ویرایش:
من هنوزم نمیتونم سوابقم تایید کنم :|
خدایا منو نجات بده :|
دیگه امیدی نیست؟ بزنم درخواست رسیدگی؟:-"

آخ ینی میشه کنسل شده باشه ؟ :|
الان که کد سوابق رو گرفتیم چیکار کنیم ؟ کجا باید بریم ویرایش کنیم ؟

سلام
کسی کارتو گرفته؟ چرا چیزی نمیاره؟
سوابق تحصیلیو باید تایید کنیم برای چهارم؟
الان اینجا نوشته کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی نیومده درسته؟

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: fteh
Back
بالا